Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם יש מערכת בסיסית לדוגמה:

HU

קומפ קדמי+אחורי

מגבר+סאב

אחוריים מוגברים על ידי HU

אני לא זוכר איפה אבל קראתי באיזה שהוא מאגזין שטויטרים לא כדי להתקין מאחורה כי יש השפעה רע לסאונד.

אני לא רוצה לדבר על זה שרוב אנשים יגידו על תתקין קומפ מאחורה, לא מדובר על זה ולא נגעה בנושא הזה.

לדעתי זה שטויות אבל הכל יכול להיות, שאלה למומחים שלנו.

תודה אלכס.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

תראה אני אישית דוגל בנושא הבמה הקידמית בלבד.

אבל לא כך כולם,לכן אני מה שהציע לך הוא לשמוע את הסט הקידמי במלואו,במידה ולא אהבת לאחר כל הקיוונים,תוסיף את האחרוים שוב קיוונים הטוויטרים כמובן אבל תנחית אותם בקרוס כדי שלא יעשה רע למערכת.

בכל מיקרא במקומך הייתי רוכש קוקסיאלים טובים של JBL או מורל וסוגר תקנטה.

באיזה סטים מדובר אם יורשה לי ?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ככה זו שאלה כללית בלי יחס למשהו ספציפי.

אני אישית אהבתי סט שלי יחד עם טויטרים אחורים(CLARUS SAX100.4D TEMPO)

בכל זאת אני לא מתייחס לדגמים מסוימים, אני רוצה לברר עם משקראתי זה בולשיט או דבר אמת.

פורסם

אתה רוצה לדעת אם מה שקראת הוא בולשיט או אמת? נסה אותו !

יש לך את הרכיבים, תחבר, תשמע עם, תשמע בלי ותראה מה מתאים לך.

אם אני אגיד לך שזה נשמע לי טוב, ויבוא מישהו אחר ויגיד שלו זה נשמע לא טוב, מה זה עוזר לך?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה רוצה לדעת אם מה שקראת הוא בולשיט או אמת? נסה אותו !

אני אישית אהבתי סט שלי יחד עם טויטרים אחורים

בדיוק רוצה לדעת בלי קשר לנתונים.

פורסם

אם אתה רוצה לדעת, תתחיל ללמוד. תבין מה זה במה, תלמד איזה התכונות יש לתדרים גבוהים. ואם אחר כך תגיד, שאתה מעדיף שווארמה ולא סטייק, זאת בחירתך.

פורסם
אם אתה רוצה לדעת, תתחיל ללמוד. תבין מה זה במה, תלמד איזה התכונות יש לתדרים גבוהים. ואם אחר כך תגיד, שאתה מעדיף שווארמה ולא סטייק, זאת בחירתך.

+1 ענק :lol:

Scan Speak

פורסם
תשובה טובה אבל לא ממש מטימה לדוגמה: אני יודע הכל על רמקול/סאב A וסגור על קניה אבל בכול זאת אני שואל איזה כדי לקנות, למה? כי דעה של אחרים גם חשובה לא משנה מה הם יגידו אני אקנה סאב/רמקול A בכל זאת. (אולי דוגמה לא טובה)

משאני רוצה להגיד גם אם יש לי ידע בנוסה הזה 70-80% כאשר אתה קורא במגזין של אלקטרוניקה לא באתון "היום" אתה מתחיל לחשוב יכול להיות שאני פספסתי משהו כי זה לא יכול להיות אמת.

פורסם

זה הכל עניין של טעם.

עד שלא תנסה ותשמע בעצמך מה ההבדלים, לא תוכל לדעת באמת מה עדיף לך.

מתחדשת*

פורסם

על טעם וריח אין מה להתווכח, שמעת פעם?

אז המערכת בטעם שלך אז תשאיר... לי יש מערכת ב2500 ובשבילי שומעים יותר טוב אפילו מאחת שעולה 10 אלף... תאמין או לא

Upgrades coming soon 8)

פורסם

JUSPER-פשוט תיקח את הטוויטר,שים אותו מאחורה ותשמע..שאלות כאלה לא הרבה יוכלו לענות לך כי לא הרבה יגיעו למסקנה שצריך לעשות את זה "וזה יועיל" אני לדעתי זה יעשה יותר גרוע אך אני עוד לא ניסיתי את זה.

זה טוויטרים אתה עושה סיפור כזה כאילו אתה צריך לעשות חורים בשביל זה ולעשות בניות..ואם זה לא יהיה טוב אז חבל על הכסף.

סה"כ טוויטרים.

בהצלה.

Scan Speak

פורסם

אני לא יכול להבין אתם לא יודעים לקרוא?!

כתבתי כבר כמה פעמיים

אני אישית אהבתי סט שלי יחד עם טויטרים אחורים(CLARUS SAX100.4D TEMP

כן התקנתי כן אהבתי, אני לא שואל כדי להתקין או לא.

אני רוצה לדעת תאורטי, יש לי ידע, לא מומחה בנושא, בשביל זה כולנו פה כדי ללמוד דברים חדשים להתייעץ וחולי.

שאלה פשותה כן או לא ולמה, אני לא מבין למה לעשות מזה סיפור?

לא צריך לשלוח לאוניברסיטה בשביל זה.

פורסם

אם אהבת את זה ככה אז אני לא מבין מה השאלה פה?

אני יכול להגיד לך שזה גרוע..אז אתה תוריד אותם?

מישהו אחר יגיד לך שזה טוב אז תשאיר?

תעשה מה שאתה מחליט,זאת המערכת שלך ואם זה נשמע לך הכי ממצא את המערכת אז בהצלחה.

אתה זה שבא עם שאלות מוזרות!

Scan Speak

פורסם

יש תיאוריה ויש מעשי לא אכפת לי ממעשי.

אם תקראה טוב טוב תבין שכמו בדוגמה אם אני סגור על משהו ספציפי אני אקנה ולא משנה מה יגידו אותו דבר לגבי התקנה.

ולא מדובר על משהו ספציפי וכשור להתקנה שלי!

כולנו עברנו תאוריה בשביל לקבל רישיון גם כאן חשוב לי רק תיאוריה תיאוריה תיאוריה ורק תיאוריה.

לא לכתוב זה רע כי כולם אומרים כך או אני התקנתי ולא אהבתי!

• תוכן חדש...