Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור מתחיל בנזילת מים מצינור בבית הורי.

לרוע המזל הצינור מוקם בדיוק באמצע המטבח, מתחת למרצפות, דבר שחייב שבירת מרצפות וחפירה של שטח בגודל של בערך 3 מ' אורך על כ-40 ס"מ רוחב, מלבן ארוך שנמתח ממרכז המטבח ולכיוון הסלון,תקוע באמצע הבית.

כאשר הם גילו את הנזילה הם הזמינו בעל מקצוע מטעם חברת הביטוח של הבית, אשר שבר מרצפות ותיקן את הצינור הסורר.

כאשר אבא שלי שאל את בעל המקצוע מה קורה עם הפתח שנחפר באמצע הבית הוא השיב להם שזה לא באחריותו ושהם יפנו לחברת הביטוח, וכך הוריי עשו.

בחברת הביטוח השיבו להוריי שבשבוע הקרוב יגיע בעל מקצוע לתקן את הריצוף, ושאת זה הוא יעשה עם ריצוף סטנדרטי פשוט (משמע=מרצפות מרובעות כמו שהיו סטנדרט לפני 20 שנה פלוס).

זה המקום לציין שבבית הוריי יש בכל הדירה (למעט חדרי שינה) שיש איטלקי מאוד מאוד יקר.

אבי כמובן לא הסכים לסידר הנוח מבחינת חברת הביטוח והתעקש על כך שיעשה שימוש רק במרצפות זהות לאלה שקיימות בבית כרגע.

חברת הביטוח הבטיחה שתנסה למצוא מרצפות זהות לשיש שיש כעת בדירה ושאם לא תצליח היא תפצה אותנו כספית כדי שאנחנו נוכל למצוא את המרצפות בעצמנו.

לאחר כשבוע חברת הביטוח יצרה קשר עם אבא שלי ובישרה לו שלא נמצאו המרצפות המתאימות ושהיא נותנת לו 2 אופציות:

1.לקבל את התיקון עם המרצפות שהציעו מלכתחילה, משמע יצירת טלאי מכוער ובולט במיוחד באמצע הבית (השיש בבית הוריי לבן-אפור, המרצפות שהם הציעו כאמור מהסטנדרט המאוד ישן בגווני חום).

2.לקבל פיצוי כספי בגובה של כ-3,500 שקלים ו"להגיד תודה".

אז אבא שלי אמר "לא תודה" והכניס לעניין שמאי שהוא מכיר מעבודתו הקודמת.

אותו שמאי הגיע לדירה, עשה בדיקה של החול באיזור הנזילה, הביא מהנדס מומחה שקדח חורים קטנים בריצוף בחדר של הוריי (הוא סמוך למטבח), ערך בדיקות מדי חודש במשך כ-3 חודשים ולבסוף הגיש כתב תביעה נגד חברת הביטוח.

הוא הכניס לכתב התביעה את העובדה שצריך להרים את כל הריצוף בבית ולהחליף חול, לצורך זה חייבים להוציא מהבית את כל הריהוט ולאחסן אותו,כולל לשכן את הוריי בבית מלון וכו'.

עברו כחודשיים נוספים, במהלכם אני מסתלבט על ההורים שלי ומציע להם מה לעשות עם הבור שיש להם באמצע הבית:

1.עדנית פרחים.

2.גינת תבלינים.

3.בריכה לנכדים.

4.לגדל גראס.

לפני כשבועיים היה פסק הדין, חברת הביטוח חוייבה כדלקמן:

1.פיצוי מיידי של 50,000 שקלים.

2.עם תחילת הצגת הוכחות לביצוע עבודת התיקונים חברת הביטוח תיתן להוריי עוד 45,000 שקלים.

3.במידה וכתוצאה מהעבודות על החלפת הריצוף יתעוררו עלויות נוספות- הוריי יהיו זכאים לתבוע אותם מחברת הביטוח.

מה אני בא להגיד פה ?

חברות הביטוח לעולם ינסו למזער את הנזקים שלהם, אל תיפלו בפח,גם אם זה אומר להשקיע משאבים מצידכם.

במקרה הנוכחי אבא שלי סגר עם השמאי שהוא לא משלם מעצמו שקל אבל כל סכום שהוריי יזכו- הוא מקבל 5%.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה והנחישות. אני תוהה איך הצלחתם לסגור את הסיפור בתוך 3 חודשים, יכול להיות שההורים שלך מכירים גם מישהו במערכת המשפט?

בד"כ אחד הדברים שמרתיעים אנשים מפעולה משפטית זה החשש להיתקע עם "אדנית" כזאת בבית במשך שנים, עד שהתביעה תיגע לדיון וינתן פס"ד.

בכל אופן, טוב לראות שאצלכם זה עבר מהר ולשביעות רצונם של הלקוחות.

פורסם
כל הכבוד על ההתמדה והנחישות. אני תוהה איך הצלחתם לסגור את הסיפור בתוך 3 חודשים, יכול להיות שההורים שלך מכירים גם מישהו במערכת המשפט?

.

איך הסקת שהסיפור לקח 3 חודשים ??

אין דבר כזה במערכת המשפט הישראלית.

נקווה שעידן ישפוך לנו אור בנושא לוחות הזמנים של התביעה, שם חברת הביטוח ומבנה יותר ברור של הפיצוי, שגם הוא תמוה מאוד בעיני.

מעניין מי היה השופט המכובד שדן בתביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, לגבי התזמון הסקתי מכאן:

... ערך בדיקות מדי חודש במשך כ-3 חודשים ולבסוף הגיש כתב תביעה נגד חברת הביטוח.

אבל לאחר ששבתי וקראתי את זה:

...עברו כחודשיים נוספים, במהלכם אני מסתלבט על ההורים שלי ומציע להם מה לעשות עם הבור שיש להם באמצע הבית.

כעת נראה שמדובר בכ-5 חודשים סה"כ, עדיין מכובד ביותר.

• תוכן חדש...