Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קורה במצב שאני חייל ואני עובד ב-2 עבודות בו זמנית ? (חיילים לא משלמים מס הכנסה לפי המשקית ת"ש שלי).

אני גם צריך לדווח למס הכנסה?

חייל לא יכול להשתכר מעל 3500 ש"ח. כך שלדעתי גם כך לא מגיע למדרגה שממנה משלמים.

משכנתא זה קל

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהיכן הקביעה הזו המסומנת בכחול.?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני זוכר שספורטאים מקצועיים מוגבלים בחוזה שלהם, במהלך הצבא לא להשתכר מעל X שקלים (בזמנו זה היה 3500 ש"ח) למרות שכשישתחררו ירוויחו עבור אותה "עבודה" 20X.

ראה ערך יוסי בניון ופרסומת הגבינה.

משכנתא זה קל

פורסם

מה כל כך סודי בנתון הזה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אצל שי הוא סודי

אצל המעבידים האחרים הוא לא כל כך סודי.

פנה למעביד ותבקש יפה ותסביר את הסיבה. ב99% מהמקרים תקבל את מספר תיק הניכויים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פיטצ'

יוסי פירסם את הגבינה כשהיה חייל זאת אומרת משהו כמו 10 שנים אחורה..

לא בטוח שהיה אז מגבלה , וגם לפי מה שאתה כותב לא ברור באיזה חוזה מדובר.

הרושם הוא שהחוזה הוא בין השחקן לבין המעדון / ההתאחדות לכדורגל .

מה לזה קשר עם הצבא, או מה חייל יכול להרוויח עם הוא עובד בבניין למשל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אצל שי הוא סודי

אצלי דווקא לא סודי בכלל. כל מי שמבקש מקבל (בין אם מדובר בעובד או בסתם צמישהו שהרים טלפון) אבל בהרבה חברות (במיוחד אלה עם דירוג בעייתי בדן אנד ברדסטריט וחבריהם) קשה מאוד לקבל את הנתון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכון: דיברתי עם המעסיק השני, ולעומת כל האנשים שהגיבו פה, הוא אמר שעושים תיאום מס רק בסוף השנה.

זה נכון? אני לא יודע אם אני יכול באמת לסמוך על מה שהוא אומר. יכול להיות שיש לו אישית מה להרוויח מחוסר תיאום מס מצדי? או מתיאום מס לא נכון?

hagggg55 כתב:

פורסם

זה נשמע לך הגיוני? איך הצבא בדיוק יכול להתערב במשכורת של מישהו שעובד על חשבון הזמן הפנוי שלו ? אם הוא קיבל אישור עבודה וזה לא על הזמן בצבא מצידם שיעשה גם 100 אלף שקל בחודש , בכל מקרה אתה טועה ואין חוק כזה.

פורסם
עדכון: דיברתי עם המעסיק השני, ולעומת כל האנשים שהגיבו פה, הוא אמר שעושים תיאום מס רק בסוף השנה.

זה נכון? אני לא יודע אם אני יכול באמת לסמוך על מה שהוא אומר. יכול להיות שיש לו אישית מה להרוויח מחוסר תיאום מס מצדי? או מתיאום מס לא נכון?

בסוף השנה אתה יכול לבקש החזר מס. תיאום מס עושים מתי שמתחילים לעבוד. קח בחשבון שרוב הסיכויים שבינוארק תצטרך לעשות עוד פעם תיאום מס (שנת מס חדשה) אלא אם תקבל אישור לשנתיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"נעלבתי" ממך וכלל לא נדהמתי מהבורות של מהמעביד שלך

תקראו שניכם כאן

בעיקר את השורה הראשונה המודגשת

http://ozar.mof.gov.il/itc/news4.htm

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סליחה ישה, אין צורך להיעלב. גם לא במרכאות. התכוונתי לרוב. לפחות ממה שהבנתי, כי יש בערך עמוד שלם של ויכוח שלא הבנתי אפילו הודעה אחת.

בקיצור- מה הולך פה? מה עושים?

hagggg55 כתב:

פורסם

יש לך 2 אופציות:

1) לתת למעביד "לקרוע" אותך במס הכנסה במשכורת הראשונה (באיזור ה-45% ניכוי). לאחר מכן אתה לוקח את 2 המשכורות והולך למס הכנסה, ממלא טפסים ולאחר מכן חוזר עם הטפסים למעביד (שמעביר את הטפסים לרואה חשבון שלו). למכאן והלאה המס שתשלם כל חודש יהיה תקין (באיזור 36%) ויחזירו לך את ההפרשים של החודש הראשון.

2) לחכות ל2-3 משכורות הראשונות ואז לפנות למס הכנסה, לשלם מס על החודשים שלא שלמת ומרגע זה להעביר את הטפסים למעסיק ולשלם ישר את המס שאתה אמור לשלם.

ב-2 המקרים תצטרך בסוף כל שנה קלנדרית לעשות תיאום מס כדי לוודאות שאתה לא חייב/חייבים לך כסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כפי שכתבתי

אתה הולך למעביד השני ומבקש ממנו את מספר תיק הניכויים שלו והשם כפי שמופיע ברישומי המס.

מראה לו את הכתוב בלינק שצירפתי לך בהודעה הקודמת.

ממלא את הטופס באינטרנט (ראה הודעה 7) או הולך פיזית למס הכנסה.

מס הכנסה יתן לך אישור למעביד השני כמה מס הוא צריך לנכות ממך.

במקרה כזה רוב הסיכויים כי תשלם את המס המגיע ולא תזדקק לעשות גם תיאום מס בסוף השנה ולקבל החזרי מס.

ממש לא מסובך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...