Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הוא:

GA-8IPE775-G

faudio.jpg

זה מתוך הMANUAL של הלוח שלך.

החיבור אינו בתחתית בצד שמאל, זהו חיבור פורט הג'ויסטיק, עזוב את זה עכשיו.

החיבור נמצא היכן שמתואר בתרשים שהעלתי.

מוזר לי שיש לך שני MIC IN ואחד ROUT, לא זכור לי שנתקלתי בזה, נסה לעבוד לפי התרשים והסכימה לחיבור ותבדוק מה מפעיל לך את היציאה במארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ממה שקראתי בהוראות שארז צירף, יש לך ג'אמפר על החיבורים של הסאונד (מין חתיכת פלסטיק שסוגרת מעגל).

אתה צריך להוציא את הג'אמפר ולשים במקומו את החיבור שמגיע מחיבור האוזניות.

לפי איך שאתה מתאר, בטח יש לך חיפוי פלסטיק עבה בקידמת המחשב,

אני הייתי מנסה לחפור מתחתיו על מנת לגלות היכן בדיוק מתחיל הכבל שיוצא מחיבור האוזניות - כך תדע בדיוק איזה כבל מתייחס לאוזניות, גם אם בפועל כתוב עליו משהו אחר.

או לחלופין - הייתי מנסה את כל ארבעת התקעים שציינת בחיבור הרלוונטי ובודק מה עובד.

בכל מקרה בהצלחה! :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

אלעד, מאיזור הUSB והחיבורי אזניות הקדמיים אמורים להגיע 3 דברים:

1) כבלים קטנים בכל מיני צבעים עם קונקטורים קטנים שמתחברים לאיזור הפינה הימנית תחתונה של הלוח אם - אלא הם חיבורי הכפתורים והנוריות שבקדמת המארז (ריסט, כפתור הפעלה וכו').

frontpanelconnectors.jpg

2) כבל אפור שתפקידו לחבר את הUSB (מתחבר גם כן באיזור הימני תחתון) נראה כך:

antec_sonata_front_panel_usb_connectors.jpg&t=1

3) כבל אודיו שמגיע מקדמת המארז ומתחבר באחורי המארז מתחת לכרטיס מסך, נראה ככה, רק רוב הסיכויים שהוא אפור:

13848-alienware-cable.jpg

אם המצב אצלך הוא שונה וחיבור האודיו שלך נראה אחרת - נשמח אם תצלם, כך נוכל לעזור לך טוב יותר!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...