Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפי איזה מחירון עובדים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת אני רוצה לקנות אוודי a3 והיום ראיתי אחת 1600 שלוש דלתות עם סאן רוף במחירון לוי יצחק רשום שזה שווה 60000 ובמחירון יד שתיים זה 69000 למי מהם אני צריך להאמין ..? כמה הרכב שווה ?

פורסם

אם אתה הקונה - אז הרכב שווה לפי המחירון הנמוך.

אם אתה המוכר - אז הרכב שווה לפי המחירון הגבוה.

בפועל - המכירה תיסגר לפי הרצון של המוכר להתפשר איתך וכמובן ברצון שלך לרכוש את הרכב.

אין לזה תשובה מדעית כלשהיא - קח בחשבון שחברות הביטוח עובדות נכון לעכשיו עם לוי יצחק.

עסקאות מכירה מסוחרים וחברות כרגע נסגרות לפי לוי יצחק, אבל הלחץ מהשטח מבעבע לכיוון יד2, עניין של זמן עד שהוא יתקבע כמחירון הלגיטימי.

פורסם

אני דווקא לא חושב שזה יקרה כלכך מהר, אמנם בהרבה מכוניות הוא מעלה את המחיר שנותן לוי יצחק אך ישנם גם הרבה דגמים שבהם הוא נופל ובגדול, החיסרון במחירון של יד 2 שרובו מסתמך על הצעות המחיר שנותנים באתר כאשר מישהו מפרסם רכב עם מחיר של 10 15 אלף מתחת למחירון בגלל X Y שקרו לרכב הוא מפיל את הסטטיסטיקה ואז המחירון לא אמין.

צריך למצוא שיטה טובה יותר.

פורסם

המחירון הקובע במדינת ישראל, גם מבחינה משפטית, הוא לפי לוי יצחק בלבד.

מחירון יד 2 נוצר מסטטיסטיקה הנגזרת מהמחיר שאנשים מבקשים על הרכב באתר, והמחיר אצלהם מייצג רק את זה ובהחלט לא מוכר המחירון רשמי.

יכול להיות אולי שבעתיד הוא יגבור על לוי יצחק וייקח את מקומו, אבל מה שבטוח שזה לא יקרה כל כך מהר, אם בכלל, ואם כן זה רק אם יד 2 ישכללו את השיטה שלהם.

כיום, באופן תאורטי, אתה יכול להעלות ליד 2 מספר רב של מודעות פיקטיביות לרכב שלך, בהם אתה דורש מחיר גבוה מהמחירון, וכך להעלות את מחירו במחירון אצלהם. ברור שזה בלתי אפשרי לסמוך על שיטה כזאת.

נכון להיום - לוי יצחק בלבד.

• תוכן חדש...