Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש את הכבל הזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב הבנתי, מדובר בכבל מפצל לאות אודיו מכונן אופטי. להלן הפניה רלוונטית משרשור בעלי המקצוע של הפורום:

קוראים לי אסף, אני בן 28 מראשון.

אני בעלים-שותף של האתר הבא: www.reltronics.co.il , אנחנו מוכרים אביזרים לסלולרי, נגנים, גדג'טים , סוללות (למחשבי כף יד, מחשבים ניידים, מצלמות ועוד), אביזרים ל PS2 ל WII ל PSP ועוד. הכל מופיע באתר. בנוסף אנחנו מספקים שירותי מעבדה לטלפונים סלולריים (גם תיקונים וגם סים-פרי, צריבת שפות וכו').

כרגע יש 2 חנויות :

לילינבלום 22 בת"א (קומה א')

הרצל 138 רחובות (צמוד למוסך אופנועים של פריצל)

אשמח לעזור לחברי הפורום גם בתיקונים, יעוץ ועזרה במכשירים סלולריים וגם במוצרים הנמכרים באתר (ובחנות). הנחה מובטחת לכל משתמשי הפורום. :wink:

ניתן להשיג אותי ב 08-9350351 במשך שעות הפעילות של החנות או במייל דרך האתר.

אסף.

מומלץ להתייעץ גם עם חברי הפורום ארז וולף ומינימן, בעלי חנויות מחשבים בחיפה ועפולה, בהתאמה. יתכן והם יוכלו לעזור.

פורסם

תודה על התגובה אבל מדובר על כבל USB פנימי שמחבר בין לוח אם ליציאה חיצונית. מארז או מתאם USB נוסף.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יש לי בקילו כאלו כבלים,זה כבל ל USB שצד אחד מתחבר ללוח אם וצד שני ללוח עם 4 יציאות USB עליו.

אני מאזור הצפון יכו לשלוח לך בדואר כזה אם תרצה או תגיע עד אלי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...