Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גייסתי עוד קצת כסף קדי לקנות משהו עם שנתון קצת יותר גבוהה 95-96 (תלוי במחיר).אני חושב רכב עם מנוע עד 1400 לא יותר (לדעתי אני לא צריך יותר) 5 דלתות או 3 משהו קטן ולא יקר. על איזה רכב אתם ממליצים מבחינת נוח, חיסכוני, לא יקר בטיפולים, ונראה טוב?

תודה מראש L.A.

פורסם

עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי מספיק מידע חד משמעי.

עד אכשיו חיפשתי 205 ולא מצאתי משהו נורמאלי וגם העיצוב פנים מאוד מיושן. תגידו איך העיצוב פנים של הפיאסטה? זה מנוע הזרקה או קארבורטור?

יש לי חבר שקנה לא מזמן פונטו, הוא מאוד מרוצה ממנה. מה דעתכם על פונטו (אמינות, אחזקה)? ואין מצב שאני אמצא קורסה בשנתונים 95-96 עד 20K נכון?

פורסם
עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי מספיק מידע חד משמעי.

עד אכשיו חיפשתי 205 ולא מצאתי משהו נורמאלי וגם העיצוב פנים מאוד מיושן. תגידו איך העיצוב פנים של הפיאסטה? זה מנוע הזרקה או קארבורטור?

יש לי חבר שקנה לא מזמן פונטו, הוא מאוד מרוצה ממנה. מה דעתכם על פונטו (אמינות, אחזקה)? ואין מצב שאני אמצא קורסה בשנתונים 95-96 עד 20K נכון?

הפיאסטה זה הזרקה חד-נקודתית במנוע ה-1.3 רב-נקודתית במנוע ה-16V שלא נראה שנכנס בתקציב שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן זהו התחלתי לחפש גם פונטו אין לי בעייה לחרוג ב אלפייה.

אז הפייסטה לא קרבורטור נכון? מאילו שני בכלל התחילו לייצר מכוניות עם מנועים בעלי הזרקה 205, פונט, פייסטה?

פורסם
פג'ו 205 התחילו לייצר מנועי הזרקה משנת 94'.

בהצלחה בחיפוש אחרי האוטו :)

פיג'ו (וכל שאר היצרנים למעט סקודה ורנו אקספרס) החלו להביא לישראל רכבים עם מנועים מוזרקים עקב שינו בתקנות איכות הסביבה שחייבו הורדת הזיהום הנפלט מהרכבים אירופה הקדימה אותנו בשבע שנים בערך ואז גם החל ייצור ושיווק המנועים המוזרקים באירופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...