Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVI

Neo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מסך חדש

ולא ממש הבנתי מה זו הכניסה הזו שמדברים עליה בחנויות ומה היתרונות שלה מול כניסה אנאלוגית.

מישהו יכול להסביר?

פורסם

תבדוק את זה:

http://computer.howstuffworks.com/monitor5.htm

ובקצרה נאמר שבמצב רגיל עם כבל מסך רגיל מתבצעת המרה של אות דיגיטאלית שכרטיס המסך מספק לאות אנלוגית ועוברת דרך הכבל למסך, דבר שבין היתר גורם לאיבוד איכות.

לעומת זאת קיים ה-DVI שבו העברת הנתונים מכרטיס המסך אל המסך מתבצעת באופן דיגיטאלי לכל אורך הדרך מה ששומר על איכות תמונה גבוהה.

פורסם
תבדוק את זה:

http://computer.howstuffworks.com/monitor5.htm

ובקצרה נאמר שבמצב רגיל עם כבל מסך רגיל מתבצעת המרה של אות דיגיטאלית שכרטיס המסך מספק לאות אנלוגית ועוברת דרך הכבל למסך, דבר שבין היתר גורם לאיבוד איכות.

לעומת זאת קיים ה-DVI שבו העברת הנתונים מכרטיס המסך אל המסך מתבצעת באופן דיגיטאלי לכל אורך הדרך מה ששומר על איכות תמונה גבוהה.

תודה על ההסבר.

הבעיה שלי היא שקיבלתילי מסך LCD של LG, שאין לו כניסת DVI .

ואני לא יודע אם להחליף אותו לדגם אחר (במקרה הזה צריך בכלל להחליף חברה) כדי להשיג את הכניסה הזו. הדגם של המסך הוא אחד מהטובים ביותר שיש בארץ.

הדבר מצחיק הוא שמסך עם כניסה כזו עולה פחות מזה שקיבלתי.

מה אתם אומרים?

mdl.jpg

פורסם

אני לא חושב שזה כזה קריטי בשבילך ושאתה תצליח לראות שינוי נראה לעין בתמונה שתקבל.

מה גם שאל תשכח שגם בכרטיס המסך צריכה להיות לך יציאת DVI בנוסף ליציאה הרגילה.

איציק.

פורסם
אני לא חושב שזה כזה קריטי בשבילך ושאתה תצליח לראות שינוי נראה לעין בתמונה שתקבל.

מה גם שאל תשכח שגם בכרטיס המסך צריכה להיות לך יציאת DVI בנוסף ליציאה הרגילה.

איציק.

אני יודע שעם מסך כזה צריך כרטיס מסך מתאים, השאלה היא אם השינוי שאני אראה הוא כזה גדול? או שהוא מזערי? (מניסיון כמובן, לא מהשערה תיאורטית)

פורסם

כמו שכבר אמרתי, לא.

איציק.

פורסם

המסך הזה של LG איננו "מהטובים בארץ" - כמה ישראלי....

אחד המסכים הכי טובים בשוק הLCD שהם "17 ונותנים תמורה מדהימה לכסף (2600 שקל בממוצע) הוא המסך של יונדאי מדגם Q17, כמובן שיש לו גם כניסת DVI.

לאחרונה יש שמוע שדגם המסך הזה נשאר אך התכולה של המסך שונתה וכם מה שהגיע בחודשים האחרונים לעולם (ולא ברור אם לארץ) הוא לא המסך הטוב של פעם.. אז חשוב לבדוק...

פורסם

מתחיל להמאס לי.

יש פורומים מיוחדים למחשבים, אפילו הרבה. אפשר לשאול שם. בפורום הזה אתם מתבקשים לכתוב על דברים שלא קשורים למכוניות אבל מעניינים את כולם. אם כל אחד ישאל פה איזו מצלמה דיגיטלית ב-200 שקל אפשר לקנות, מה זה גיוס ה-23.7, איך מגיעים לחוף אשקלון ואיזה מסך מחשב הכי מומלץ - הפורום הזה יתמלא בזבל וכן - זה משליך על האיכות של שאר הפורום, זה שקשור למכוניות.

אז אנא, אתם מתבקשים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...