Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי גרנדה פונטו 2007 והבעיה הזו ממש מציקה לי ופוגעת בבטיחות נהיגה

בערך סביב השעה 5 ארח הצהריים השמש נימצאת בזווית כזו שמתי שהשמש מולי היא פוגעית בדשבורק וביגלל הברק של הדשבורד אני רואה דרך השמשה את הדשבורד שלי וולא את הכביש ובקושי מצליח לינסוע- אם מישהו בבגדים כהים יקפוץ בכביש יש מצב שלא אראה אותו ואי נאלץ לינסוע במצב כזה מאוד בזהירות-

הברקתי את החלונות מבפנים ומבחוץ והן מצוחצחות.

אין אני יכול להעלים את הברק של הפלסטיק של הדשבורד ? יש ספרי שהופך את הפלסטיק למאט? או האפשרות היחידה זה רק כיסוי עם מבד או משהו מאפען אחר? לא רוצה לכער את הרכב אבל גם לא מוכן לינסוע במצב כזה

אודה להמלצה שלכם

שאלה נוספת:

הגרנדה לשי עם מנוע 1400 וגיר רובוטי עם 26K ק"מ

לפי מחשב הרכב ב2000 הק"מ שעברתי בחודשיים האחרונים ברוב הנסיעות זה מראשל"צ לת"א(למכללה של אפקה)

רוב הנסיעות בכבישים מהירים ונסיעות רבות לאשקלון (48 ק"מ של כביש שרק ישר עם 3 רמזורים רק :-))

והנסיעות הן במהירויות המותרות המחשב מראה שהצריכה הממוצעת עם מזגן היא 10.8 ק"מ לליטר ואופי הנהיגה הוא בגדר הרגיל

האם הצריכה היא בסדר או כרניאה מצביעה על בעיה?

תודה מראש וגמר חתימה טובה

מישאל

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בקשר לדשבורד יש כיסוי מבד שמוכרים לפי התאמה אישית.

מוכרים בדר"כ בחנויות של דברים למכונוית, אם אתה רוצה אני מכיר חנות בראשון שחבר שלי עשה שם, בין 100 ל150 שקל.

בככלי זה גם שומר לך על הדשבורד שלא יתפוצץ..

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...