Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, France

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אין ספק שהוא מלך, יש לו את זה כמו שלא להרבה נהגים אמריקאיים היה.

ב. אני פשוט בהלם מהגאוניות של המהלכים השיווקיים שהבן אדם הזה מוציא לשוק.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא עושה את הדברים האלה על אוטומט? :shock:

כשאתה אומר על אוטומט אתה מתכוון שהוא עושה את זה באופן אוטומטי או על גיר אוטומט? כי אף אחת מהאפשרויות לא נכונה...

ואגב, ראיתי אותו בפעולה לפני חודשיים, מול קהל ענק של אנשים. האמת? לא כזה התרשמתי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם בטןחים שהוא לא מתוך איזה משחק מחשב?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

רוני ההופעות שהוא עושה אל מול קהל הן נמוכות משמעותית מאיכות הדברים שהוא מבצע, הושה סתם כמה החלקות ו-360, ולפעמים עושה רמפה קטנה לאיזה קפיצה וזהו.

את ההשקעה האמיתי הוא משקיע בסרטי הפרסום הללו .

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

ומבלי להמעיט אפילו טיפה מהכישרון והיכולת שלו - סרטון כזה לא מן הנמנע שערוך מהרבה מאוד נסיונות, יעידו סימני הצמיגים על המסלול. זה לא בדיוק One Take.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מטורף ולא משנה כמה טייקים עשו בשביל להכין סרטון כזה,מישהו יכול להסביר מה זו הידית הגדולה באמצע הרכב?,בהתחלה חשבתי שזה גיר רובוטי ואז שמתי לב שהוא מחליף עם ידיות מאחורי ההגה.

פורסם

ידית ה Hand brake \ e-brake ובעברית בלם היד או בלם החירום שגם היא מסוגננת :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

סרט מטורף של נהג מטורף לא פחות.

המון כישרון וגם הרכב לא פחות ממדהים.

אם זאת, הראשונים בסידרה חזקים יותר לטעמי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעורר השראה הבחור. בהתחלה לא הבנתי למה הפוקוס RS נראת כזאת מכוערת, אבל אז הבנתי שזו הפיאסטה. אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל בסירטונים הקודמים היה מדובר בSTI סטנדרטיות ששמשו גם כפרסומת לרכב.

ולא ידעתי שיש אפשרות להחלפת הילוכים מההגה ברכבים ידניים.

אגב שני, שימו לב שהפעם הם צילמו את זה ביום/ימים מעוננים בשביל למנוע את כל הספקולציות עם הצללים והשארות של כמה טייקים זה לקח. ופשע שהוא עשה לג'אנטים בסוף היה מיותר לגמרי.

אוקי טעות שלי, הSTI גם כן עברו סדנאות שיפורים.

פורסם

איפה כל הSLOW-MO שכל כך אהבתי?? אין ספק שהוא נהג מעולה, אבל הסרטון לא ערוך מספיק טוב לדעתי.

הסרטון השני ממש עשה לי צמרמורות בגוף. בשלישי הרגשתי כאילו ה STIG נוהג על איזה מסלול בTOP GEAR.

הוא בכלל יושב לא נכון, רחוק מדי מההגה. אבל מי אני שאשפוט...

"תקשיבו על 720p במסך Full HD 23" זה מטורף!"

מה דעתך על 1080P במסך FULL HD 42''? זה מטורף!:-D

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

סרטון מטורף שערוך ברמה הגבוהה ביותר, כל הפגיעות שלו או הג'אנטים לפי דעתי זה לא פשע אלה נטו SHOW, המכוניות וכל המסביב מגיעות מעשרות ספונסרים שונים(מכונית, ג'אנטים, צמיגים וכו') שרק משלמים בשביל שייעשה בהם כזה שימוש, תחשבו כמה נזק סופגת מכונית בסטייג' ראלי אחד, ככה שזה כלום לעומת הסרטון

פורסם

הבנאדם פשוט מדהים!

נהיגה מטורפת, כל רגע בצפייה נהנתי!

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
אתם בטןחים שהוא לא מתוך איזה משחק מחשב?

לא אבל אני בטוח שבקרוב נראה משחק מחשב בכיכובו :-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...