Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F1 - מי ייקח?

MTKS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התחרות הצמודה בין ווטל, המילטון, וובר, אלונסו ובאטן מי לדעתכם יהיה אלוף העולם בסופו של דבר? אני אישית מהמר ומקווה שוובר ייקח את התואר. סתם כי הוא די מבוגר וזו כנראה ההזדמנות הריאלית האחרונה שלו לנצח. מה דעתכם?

פורסם

אני מצטרף אליך לתקווה שוובר יקח. הוא האנדרדוג החביב הקלאסי.

הסכוי שלו טוב בדיוק בגלל אותן סיבות שבאטן לקח שנה שעברה. שניהם לא הנהגים הטובים ביותר בסבב אבל לשניהם יש את הבגרות לתכנן מירוצים כמו שצריך ולהתגבר על ה"אדום בעיניים" שיש לצעירים דוגמת ווטל והמילטון, מה שגורם להם למצוא את עצמם בחוץ יותר פעמים מהזקנים האחראים.

פורסם

אני בעיקרון בעד אלונסו, אבל במירוצים הקרובים העליונות אמורה לחזור לרד בול כמו ברוב העונה עד כו.

ואם לבחור בין ווטל ווובר אני כמובן מעדיף את וובר, במיוחד אחרי היחס שהוא קיבל מהקבוצה מוקדם יותר העונה.

אם זה מה שיקרה לא יודע, אבל מקווה שכך זה יהיה.

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

אלונזו? נהג מעולה ולוחם אמיתי. אם פרארי יתנו ביצועים טובים אז הוא יעשה הרבה צרות למתמודדים אחרים.

תזכירו לי - נדמה לי שהוא ניצל את כל מחסת המנועים שלו?

באטון? אותו אני הכי אוהב. עד יש לו סיכוי טוב אבל מתמודדים אחרים הרבה יותר אגרסיביים ממינו לכן זה יהיה לו קשה מאוד. גם הרכב שלו לא משהו מדהים.

האמילטון? הוא יכול. אבל עם רכב שלא עומד בקצב של רד בול וכמות השטויות שהוא עושה תחת לחץ קשה לי להאמין שהוא יצליח.

דווקא באטון יכול ליהנות מזה.

פטל? הוא רחוק מדיי. פזיז מדיי. אבל דווקא אגרסיביות שלו יכולה להביא לו הרבה נקודות.

לדעתי הוא מתמודד הכי ריאלי.

במיוחד ששארית המירוצים מתאימים לרכב של רד בול.

וובר? עם פער של 24 נקודות מעל פטל - כל מה שהוא צריך זה לשייט לסיום העונה תוך כדי סיום מירוצים במקומות גבוהים יחסית.

אבל ראינו שכל העונה היא בלתי צפויה ומספיק DNF אחד כדי שהכל יתהפך.

בהחלט יכול להיות מצב ששניים רבים ו-"גונבים נקודות" והשלישי לוקח.

בקיצור - הכל פתוח :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כבר לפני כמה חודשים עשו השוואות בית שיטות ניקוד - אין שום הבדל בסופו של מבחינת המיקומים והפרשים יחסיים בניקוד.

בטח בסוף העונה יעשו את התרגיל הזה שוב כדי לראות כמה זה שינה.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...