Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצעתי נסיעה של ת"א חיפה וחיפה ת"א וזמן אח"כ לנתב"ג וחזור לת"א. בדרך חזרה הרחתי ריח שרוף מעט,עצרתי בצד פתחתי מכסה מנוע זיהיתי עשן שיוצא אבל לא את המקור נראה לי שזו הייתה החתיכת בידוד בין הצינורות שהתחממה יתר על המידה.

כשבאתי לשטוף את הרכב לפני שעה קלה פתחתי מכסה מנוע וחשכו עיני המיכל עיבוי היה עם אולי חצי ס"מ נוזל ממש על טיפות האחרונות. מילאתי נוזל בכמות גדולה. אני ממש דואג שיש לי נזילה עכשיו מהצינור של המיכל עיבוי או המיכל עיבוי סדוק. יכול להיות שהמשאבת מים תקולה?

אגב איפה ניתן להשיג את הנוזל קירור של פז ללנד רובר?.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אולי זה פשוט הפקק של הרדיאטור...

מלא מים במיכל, הנע את הרכב ובצע נסיעה קצרה של 10 דקות, חזור וכבה את הרכב יש ביעבוע מים?

פורסם
אולי זה פשוט הפקק של הרדיאטור...

מלא מים במיכל, הנע את הרכב ובצע נסיעה קצרה של 10 דקות, חזור וכבה את הרכב יש ביעבוע מים?

הרדיאטור שלי סגור, יש לו מיכל עיבוי שדרכו ממלאים מים הפקק אטום וסגור היטב. יש הצטברות לחץ במיכל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הרדיאטור שלי סגור, יש לו מיכל עיבוי שדרכו ממלאים מים הפקק אטום וסגור היטב. יש הצטברות לחץ במיכל.

האם אתה רואה סימנים על איזור הפקק של מיכל העיבוי של גלישת מיים דרכו שהתייבשו להם שם? יש סממן של מיים שברחו משם בגלל רתיחה?

:)
פורסם

טוב אז אחרי כל ההתלבטויות והטלפונים לטובת ייעוץ של 2 מוסכים, הגעתי היום למוסך דרך השטח בת"א, איך שנכנסתי ברברס לחניה לפתוח כרטיס זרם נהר של נוזל ורוד מתחת לאוטו ואז פתחתי מכסה מנוע וראיתי את הצינור מים העליון עם ה5 יציאות מפוצץ ונהר יפה של נוזל קירור זורם ממנו.

זה לא נגמר בזה כי כשבאו להרכיב את הצינור החדש התברר שהדוד של הרדיאטור מפוצץ, תחבתי את ידי עמוק לכיס ובמבט אובד עצות וכשרפלקס ההקאה שלי עבד הבעתי את הסכמתי לשיפוץ הרדיאטור.

בזה תם ונשלם לו הפרק הזה והכרטיס אשראי שגוהץ ב1600 ש"ח תבין וטקילין.

גמר חתימה טובה ושנתראה רק בשמחות ובטיפולי 10K

התענוג שמוביל אותך

פורסם
טוב אז אחרי כל ההתלבטויות והטלפונים לטובת ייעוץ של 2 מוסכים, הגעתי היום למוסך דרך השטח בת"א, איך שנכנסתי ברברס לחניה לפתוח כרטיס זרם נהר של נוזל ורוד מתחת לאוטו ואז פתחתי מכסה מנוע וראיתי את הצינור מים העליון עם ה5 יציאות מפוצץ ונהר יפה של נוזל קירור זורם ממנו.

זה לא נגמר בזה כי כשבאו להרכיב את הצינור החדש התברר שהדוד של הרדיאטור מפוצץ, תחבתי את ידי עמוק לכיס ובמבט אובד עצות וכשרפלקס ההקאה שלי עבד הבעתי את הסכמתי לשיפוץ הרדיאטור.

בזה תם ונשלם לו הפרק הזה והכרטיס אשראי שגוהץ ב1600 ש"ח תבין וטקילין.

גמר חתימה טובה ושנתראה רק בשמחות ובטיפולי 10K

1600 ש"ח רק עבור שיפוץ רדיאטור וצינור אחד ?

איזה שיפוץ הם עשו שם ?

אני החלפתי רדיאטור לחדש לא מזמן ב 800 ש"ח כולל עבודה מים ומע"מ.

צינור מים עליון עולה בסביבות 100 ש"ח והחלפה שלו זה 5 דקות עבודה.

פורסם

ואני יכול להגיד לך כשה אצלי התפוצץ צינור מים עליון בחברה רצו 550 ש"ח על חדש!

הבאתי מפירוק ב 150 אחרי כל החיפושים, והייתי בהרבה מקומות.

כמה לקחו ממך על הצינור ?

פורסם
ואני יכול להגיד לך כשה אצלי התפוצץ צינור מים עליון בחברה רצו 550 ש"ח על חדש!

הבאתי מפירוק ב 150 אחרי כל החיפושים, והייתי בהרבה מקומות.

כמה לקחו ממך על הצינור ?

פירוק והרכבה רדיאטור+החלפת צינור 260

מילוי נוזל קירור ייעודי לרובר 128 זה הLLC

צינור מים עליון(מקורי) של MG, מפירוק עולה 200 ש"ח פחות אבל לך תדע מה הוא עבר אז שמתי חדש 550

בנד נירוסטה 28

שיפוץ רדיאטור 600

סה"כ 1379 לפני מע"מ ואחרי הנחה

1600 לתשלום

את הפירוק וההרכבה כולל הניקוי ביצע גונגה אם שמעת עליו, הבחור יודע לעבוד ולשים רדיאטור סיני ב800 יכולתי אבל הסיכוי שהוא יחיה כמו המשופץ הוא אפסי כי המקורי במצב מעולה אחרי הניקוי, יש לציין שהרדיאטור נשטף בחומצה הועברו חוטרים בתוכו, הוחלף הדוד שלו לחדש. אני אישית מרוצה מהעבודה ומהשירות שקיבלתי. אני מודע למחיר היקר אבל מה תגיד שאתמול שמתי 1300 ש"ח על נגד מהירויות, תושבת מנוע ופילטר מזגן?.

רייזר אתה כנראה לא מכיר את הרובר אם אתה אומר שזה 5 דקות כי זה לא, זה עניין של חצי שעה 40 דקות אבל אז הפיה של הדוד הייתה מפוצצת ואין לי אלפים לשים על ראש מנוע בגלל התחממות ואם אתה יודע הרובר רגישה לזה מאוד. אז כבר הורידו את הרדיאטור, לצינור הזה יש 5 פיות שונות בגלל זה הוא יקר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

זה לא אני אמרתי על ה-5 דקות אבל גם לי לקח כמה דקות :)

לגבי ה 1300 ש"ח שהוצאת אין לי מה להגיד.

אני עכשיו קניתי כמה מחזירי שמן לטיימינג ומשאבת מים ויצא לי פחות 300 ש"ח על הכל כולל משלוח.

פורסם
זה לא אני אמרתי על ה-5 דקות אבל גם לי לקח כמה דקות :)

לגבי ה 1300 ש"ח שהוצאת אין לי מה להגיד.

אני עכשיו קניתי כמה מחזירי שמן לטיימינג ומשאבת מים ויצא לי פחות 300 ש"ח על הכל כולל משלוח.

לי אין לא את הכלים ולא את הידע לטפל ברובר שלי לכן אני מפקיד אותה ואת מיטב כספי בידיהן המקצועיות של אנשי דרך השטח ותלתן כדי שהיא תקבל את הטיפול הטוב ביותר. זה עולה יותר יקר אבל הראש שלי שקט יותר.

אני יכול להגיד לך שלגבי מחירי העבודה אני מסתדר בד"כ עם המנהל עבודה, מחיר החלקים יקר וזה ידוע אבל בד"כ אני מקבל 10-15 אחוזי הנחה.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...