Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברכות.

מקווה שלא נגרם נזק או בלאי לצמיגים חס וחלילה.

בשעה הראשונה של המרוץ הייתה שמש שהתחלפה לגשם חזק וערפל סמיך.

המסלול הרטוב היטיב עם הצמיגים, כמעט ולא היה בלאי.

הוספתי סרטון:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

הוספתי סרטון:

מה עשית? עכשיו kundason ישגע אותך שתוריד את המראה הפנורמית. :-P

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני עם ריר עד הברכיים.

הסרטון מצליח להעביר מעט מן החוויה. (אבל רק מעט. פעם הבאה אני ארשה לך לקחת אותי אתך)

מזל טוב על הגביעים, אתה צריך עוד 2 עד פסח :)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא מבין על מה המהומה, כמה עיקולים פלוס כמה עקיפות. כשאני מביט פה מהמסך זה ניראה כל כך קל שראובן נוהג.

מי יתן ששנה הבאה (או לחילופין במירוץ הבא מה שבא קודם) תצליח להתקדם עוד מקום, רצוי אפילו שניים אם זו לא בקשה מוגזמת מידי.

ממתין בקוצר רוח לשמוע את החוויות במפגש הקרוב :-D

פורסם

איזה יופי ! ! ! :-D :-D :-D

מזל טוב! כל הכבוד! לחיים! שנה טובה! חג שמח! צום קל! וכל ברכה נוספת שאתה יכול לחשוב עליה!

עכשיו אתה בטח מכיר את הרינג לגמרי בע"פ, אולי בפעם הבאה תביא איזו מדליית זהב.

חבל שבישראל אין הערכה למה שאתה עושה, ואף שר לא ילחץ לך את היד על הכבוד הרב שאתה מביא למדינה...

אולי יום אחד עוד נצליח לעשות פה שינוי ולא תצטרך ליסוע לרינג בשביל לתת בראש, נוכל להתחרות במסלול ראוי פה בארץ ואני אאכיל אותך אבק :twisted:

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

וואלללה! כל הכבוד, המון מזל טוב!:twisted::twisted::twisted:8)8)8)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...