Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נגנב מכם אנשים, הוא אמר שהרכב ברח והוא לא הספיק לרשום את המספר ואתם ממשיכים להגיד לו מה הוא היה צריך לעשות...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון אל תיגנב.

הוא אומר שהוא יצא מהרכב והלך לקלל אותו, במקום קללות היה מוציא את הפלאפון שלו ורושם מספר רכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עד כמה שהבנתי הרכב ברח והוא בכ"ז יצא.

לא תמיד אפשר להספיק לצאת מהרכב ולרשום את פרטי הרכב הפוגע.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

משתתף בכעסך, אך יש לי מספר דברים לומר בכל זאת:

1. כמו שאמרת, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע, אז באמת מה שחשוב שלא נפלה שערה מראשך.

חייך חשובים מכל.

2. גם אם תמצא את אותו מבוגר.. לא תוכל לעשות הרבה. במקרה הגרוע תעשה מעשה שטות

מתוך כעס ואולי תצטער על כך מאוד.

3. לפעמים, צריך לנשום עמוק ולהשלים עם המצב.. כי זה מה יש ועם זה נתמודד.

אני יכול להבטיח לך, לצערי, שאתה עוד תתקל בהמון נהגים כמו זה ושכעס גורם לעוד כעס שגורם לעוד כעס.

4. המשך תמיד לנהוג בזהירות וכחוק, חסרים לנו נהגים כמוך !!!

בסובלנות ובאדיבות ננצח בכבישים.

בהצלחה

ISRAEL ISREAL

פורסם
כולו חתיכת פח!!!

זו התגובה הכי מעצבנת שאפשר לתת.

חלקנו עובדים מאוד קשה בשביל ה"חתיכות פח" האלה וזלזול כזה ברכוש הוא פשוט זלזול בוטה ודוחה בבן אדם שעבד קשה בשביל להשיג אותו.

emotion of motion

פורסם

אלקס

זכותך להתעצבן

כולנו עובדים קשה כדי להשיג הישגים

אבל בחיים צריך לקחת הכל בפרופורציות.

יכול היה להיכנס בו ולהרוג אותו ? יכול!!!

אז תסתכל תמיד על החלק המלא של הכוס או כמאמר השיר הסתכל תמיד על הצד הזוהר שבחיים

חוץ מזה ששורה אחרי זה כתבתי" מה לעשות יש גם כאלה. מבאס."

אם היה תופס אותו, עם לום הוא הוא היה מרוצץ את כל הרכב של הזקן. נראה לך שווה?

נדמה לי שאני יודע את תשובתך!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצטער לשמוע. דווקא רוב הזקנים מבינים שהם בעלי יכולות נהיגה מוגבלות ונוהגים לאט מאוד ובזהירות, אבל נפלת על אחד משוגע, כנראה :?

אגב, לא הזמנת כבר בראבו והיה רשום בחתימה שעברת לאיטלקיות, או שאני מתבלבל עם מישהו אחר?

פורסם

ישה זה פורום של מכוניות, אנשים שחובבים מוטוריקה.

בשבילך זו חתיכת פח, בשביל אנשים אחרים זו יצירת אמנות ומשהו שעבדו בשבילו קשה מאוד בשביל להשיג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מצטער לשמוע. דווקא רוב הזקנים מבינים שהם בעלי יכולות נהיגה מוגבלות ונוהגים לאט מאוד ובזהירות, אבל נפלת על אחד משוגע, כנראה :?

אגב, לא הזמנת כבר בראבו והיה רשום בחתימה שעברת לאיטלקיות, או שאני מתבלבל עם מישהו אחר?

אמת בדברייך, אך נפלה בידיי ההזדמנות לקבל את ההונדה המדהימה הזאת בלי לאבד אפילו יד (הייתה מראש על שם אימי ברישיון הרכב) והיא במצב מצוין ויודע מאין היא באה מבית טוב וטופלה היטב (הרכב של אשתו של דוד שלי ששימש אותה במשך השלוש שנים האחרונות להסיע את הילדים לגן ולחזור) עכשיו במקרה דודי הטוב קנה לאשתו (שיהיה בריא) את ההונדה סיויק 5 דלתות והחליט להשאיר את הסיויק הנפלאה הזאת במשפחה והציעה לי אותה במחיר הרבה פחות משוויה (אולי בגלל שאני האחיין המועדף :p)

אז ביטלתי את הבראבו ואני מרוצה עד הגג מהסיויק שכלעצמה הוכיחה כרכב יציב אמין ומגיב מהר ובחדות. (היי והוא גם נראה פצצה)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אלקס

זכותך להתעצבן

כולנו עובדים קשה כדי להשיג הישגים

יכול היה להיכנס בו ולהרוג אותו ? יכול!!!

אז תסתכל תמיד על החלק המלא של הכוס או כמאמר השיר הסתכל תמיד על הצד הזוהר שבחיים

חוץ מזה ששורה אחרי זה כתבתי" מה לעשות יש גם כאלה. מבאס."

אם היה תופס אותו, עם לום הוא הוא היה מרוצץ את כל הרכב של הזקן. נראה לך שווה?

נדמה לי שאני יודע את תשובתך!!

לא קשה לכתוב את השם שלי נכון, תנסה להתאמץ בבקשה בפעם הבאה.

בן אדם נכנס בו ואז ברח. מה אתה רוצה? שהוא יהיה מאושר מזה? אם הוא לא מסתובב עם לום באוטו, הוא גם כנראה לא מהאנשים שהיו הורגים זקן עם לום.

זה מאוד מעצבן שיש בארץ יותר מידי מקרים כאלה של אנשים שגורמים נזק לאחרים ובורחים. מאוד קל לך להגיד "צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה" ובכל מקרה גם אם זה מה שאתה באמת חושב, תגובה כזאת לא גורמת לאף אחד להרגיש יותר טוב אלא מעצבנת עוד יותר.

emotion of motion

פורסם

אלכס מתנצל על הטעות באיות

מקווה שהפעם כתבתי נכון.

לעצם העיניין.

ככל שהדבר מבאס וכך גם כתבתי , עדיין אני בדעה כי הסבת תשומת ליבו של הכותב לאפשרויות יותר חמורות שהיו יכולות לקרות רק צריכים להקטין את העצבים ולא להגבירם

וכך כתב פותח השרשור בהודעה 5

יכל להיגמר הרבה יותר גרוע האמת יכל להיגמר גם בתאונה חזיתית

לכן ממרום שנותי העצה לקחת את החיים בפרופורציה טובה למקרה הזה כמו למקרים רבים אחרים בחיים שלא קשורים לרכב.

וזה מקרי לחלוטין שהנהג היה מבוגר / זקן. חסר צעירים חסרי מנוח שנוסעים בחוליגניות ?? ממש לא!!

ל'

עשי לי טובה מיצירות האמנות , זה כולה פח, שניתן להחזירו למצבו הקודם או להחליפו בסכום כסף.

וכל מה שניתן לתקנו בכסף לא צריך לבכות עליו יותר מדי.

אני מניח כי עם הזמן תלמדי את זה ויפה שעה אחת קודם.

מבאס כבר כתבתי? כתבתי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אע"פ שניסית לעודד או להראות לבחור את חצי הכוס המלאה,

אני חושב שהתבטאויות כאלה (והמון אנשים נוטים להתבטא ככה כי חושבים שזה יעזור) לא עוזרות, אלא פוגעות.

יש אנשים שמשקיעים המון כסף בשביל מוצר מסוים, ולא תמיד יש להם את הכסף לתקן אותו או להחזיר אותו למצב הקודם.

את הרכב האחרון שלי אני במו ידי שיפשפתי בעמוד בכניסה לחניה, כשנסעתי על 0.01 קמ"ש בלחץ, ובגלל חוסר תרגול השתפשפתי בעמוד קטן שעמד בצד.

מאחר וזה הרכב הראשון הפרטי שלי, ומאחר שהרכב חדש ונרכש מהיצרן, מאוד מאוד כאב לי.

התגובה הכי כואבת שאפשר לקבל היא "לא נורא זה סך הכל פח"

זה סך הכל פח, אבל פח שחודש לפני אותו יום שילמתי עליו מעל 100,000 ש"ח שעבדתי קשה בשבילם.

חומר למחשבה.

פורסם

המעניין הוא שדווקא פותח השרשור לקח את תגובתי בצורה הכי פחות קיצונית מאלה האחרים.

תפסיקו לסגוד למולך ששמו רכב. תהנו ממנו אל תהיו עבדים לו.

בין גיל 16 ל 19 נפגשתי אישית עם מלאך המוות 3 פעמים. באחת הפעמים איבדתי 38 חברים ( קרב תל פ'אחר ). הצלחתי במשא ומתן קשוח עם מלאך המוות לדחות את רוע הגזירה.

קבענו להיפגש לא קבענו מועד.

היום אני קרוב לגיל 63 . ראיתי הרבה בחיי היו לי מכוניות חדשות וישנות כאלה שגם נחשבות ליצירות מופת מוטוריות.

אף פעם לא הייתי עבד להם להיפך. הם היו עבד לרצונותי ולשיגיונותי.

מי שירצה לקבל את עצתי רק ירוויח. מי שלא , לא

אוסיף לכך סיפור מלפני בערך 48 שנה.

רכב אז לא היה מוצר עממי.לרכוש אותו דרש אמצעים כספיים אדירים ללא כל פרופורציה להיום.

שכן רכש קורטינה סטיישן חדשה.

לא חלפו מספר חודשים והרכב נגנב.

בכי ואבל ירד על הרחוב. אז כולם הכירו את כולם לא כמו היום.

אחרי מספר ימים נמצא הרכב ליד בסיס צבאי אי שם בצפון הארץ. חיילים שהיו צריכים להגיע לבסיס החליטו שזו הדרך הכי טובה להגיע.

פרט למיכל דלק כמעט ריק לא נגרם נזק לרכב שהוחזר אחר כבוד לבעליו המאושר. פרופסור בטכניון דרך אגב.

נו אני אומר לו מזל היה לך.

תשובתו הרצינית הייתה "אני מרוגז מאוד ( טרם המציאו את המילה מבואס ) , אני לא מוצא את הג'ילדה שהייתה ברכב!!! בטח גנבו אותה!!"

ג'ילדה!!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא צריך להיות קיצוני לא לכאן ולא לכאן,

אתה בא ומספר על בנאדם שנגנב לו הרכב והוחזר במצב מושלם ללא הג'ילדה (נזק של כמה עשרות שקלים- שום נזק לא נגרם), לעומת סטודנט שקיבל רכב חדש מתנה מהוריו ובגלל חוסר אחריות של נהג אחר, כל הכנף שופשפה, ויעלה לו כמה עשרות שקלים לתקן את הנזק, אם בכלל אפשר להחזיר את הרכב למצב המקורי.

אני, כשגרמתי במו ידי את הנזק לרכב שלי, כעסתי על עצמי וכאב לי במשך שבועות ארוכים אע"פ שלא היה את מי להאשים חוץ מאת עצמי, לכן אני יכול מאוד להבין את אותו בחור.

ובטח שלא אשווה ג'ילדה לנזק שנגרם לרכב חדש.

פורסם
אלכס מתנצל על הטעות באיות

מקווה שהפעם כתבתי נכון.

לעצם העיניין.

ככל שהדבר מבאס וכך גם כתבתי , עדיין אני בדעה כי הסבת תשומת ליבו של הכותב לאפשרויות יותר חמורות שהיו יכולות לקרות רק צריכים להקטין את העצבים ולא להגבירם

וכך כתב פותח השרשור בהודעה 5

יכל להיגמר הרבה יותר גרוע האמת יכל להיגמר גם בתאונה חזיתית

לכן ממרום שנותי העצה לקחת את החיים בפרופורציה טובה למקרה הזה כמו למקרים רבים אחרים בחיים שלא קשורים לרכב.

וזה מקרי לחלוטין שהנהג היה מבוגר / זקן. חסר צעירים חסרי מנוח שנוסעים בחוליגניות ?? ממש לא!!

ל'

עשי לי טובה מיצירות האמנות , זה כולה פח, שניתן להחזירו למצבו הקודם או להחליפו בסכום כסף.

וכל מה שניתן לתקנו בכסף לא צריך לבכות עליו יותר מדי.

אני מניח כי עם הזמן תלמדי את זה ויפה שעה אחת קודם.

מבאס כבר כתבתי? כתבתי

כן, עכשיו האיות בסדר, תודה :wink:

אולי אתה צודק ואולי אנחנו לא לוקחים את הדברים בפרופורציות הנכונות בגלל שאתה מבוגר ובעל נסיון ואנחנו צעירים שלא מבינים עדיין מה חשוב. לדעתי התגובה שלך מתנשאת והיא מרגיזה מאוד. אני זה לא אתה ובשבילי זה לא רק פח ובאמת כואב לי לראות דברים כאלה. אם פותח השרשור היה חושב שזה רק פח ולא היה מפריע לו, הוא כנראה היה הולך לתקן את הנזק בשקט ולא היה בא לפורום להוציא קיטור.

emotion of motion

• תוכן חדש...