Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני ,הרגת אותי בן אדם .כבר שעה שאני מפזם את זה .זה נשמע לי מוכר מרחוק.

שיט ,אני לא אשן בלילה בגללך :lol:.

איך אני שונא קטעים כאלה שאני לא נזכר .

וזה לא דומה לטאו טאו .

יש קטע חלקי בקטע ,במקצב מהיר יותר ,שמזכיר קטע אינסטרומנטלי משנות השישים (טוויסט ) ששכחתי את שמו ...שיט :roll:

פורסם
אתה יודע, כשהקשבתי לזה שוב, זה הזכיר לי תוכנית ישנה מהטלוויזייה בשם "הסדנה של שיווי", רק שאני לא מצליח למצוא שום אזכור שלה ברשת, ולא יודע איך קראו לה באנגלית.

אני גם לא משוכנע שזה זה, אם הייתי מצליח לבדוק את זה, הייתי מוודא, אבל אולי אתה תוכל למצוא את זה.

הסדנה של שיווי? נו באמת, אתה חייב לתת לי משהו יותר טוב... מאיפה אני אמור למצוא "הסדנה של שיווי"?

רוני, צר לי.

המנגינה הזאת אכן היתה בטאו טאו - יכול להיות שלא בפתיחה אלא כמוזיקת רקע בפרקים עצמם.

תמיד במהלך הסיפורים שהאמא החביבה של טאו טאו היתה מספרת לו, היתה המוזיקה הזאת ברקע.

אם תוכל למצוא פרק שלם של טאו טאו איפשהו תראה שברקע הסיפורים יש גם מוזיקה וזו אותה מנגינה

כמו בפתיחה רק בווריאציות שונות.

עריכה:

לאחר ששמעתי שוב את הקטע, ברגע שנכנס החליל זה דווקא מזכיר גם את המנגינה מצ'רלי וחצי... :)

עוד עריכה:

קיצר, זה מרגיז אותי, תריץ ל-5:40, תראה שבכותרות סיום המנגינה יותר מהירה וקצבית מאשר בפתיחה.

בכותרות סיום המנגינה היא עם מקצב יותר חזק, אבל לא מהיר יותר. זו מנגינה מאוד דומה אבל עדיין לא אותו הדבר. אני אחפש בפרקים עצמם. תודה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עשיתי חיפושים משל עצמי ומצאתי כל מיני דברים מוזרים כמו

או כמו
. אבל כולם מבוססים לגמרי על המנגינה של טאו טאו. המנגינה שאח שלי ניגן דומה רק באקורדים, אבל שונה בכל השאר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בקשר לתוכנה,בבקשה..

חינמית אגב.

http://www.wildbits.com/tunatic/

תותח! תותח! תותח!

תודה! תודה! תודה!

:-D8):mm_yeah:

rs_NotWorthy.gif

rs_NotWorthy.gif

rs_NotWorthy.gif

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...