Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

האם מיצובישי ספייס ווגון (עד 2003) יכול לאכלס בניחותא 3 ילדים (2 תינוקות בסלקלים +בוסטר) בספסל האחורי, כי ראיתי שהמושב מפוצל לשניים, ומצויד בשתי משענות ראש?

אין לי צורך בשבעה מושבים, האם כשמקפלים מושב 6+7 נוצר נפח הטענה מספק? כמה ליטרים תא המטען בתצורה כזו?

משהו נוסף - האם ניתן לנטרל מלפנים כרית אוויר? לא נראה לי אבל אני שואל בכל זאת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא מכיר את ה-Space Wagon אם כי אחותי השתמשה בו למשפחה עם 4 ילדים (אבל לא יותר משניים בהתקן ריסון ייעודי).

השאלה שלך צריכה להעלות את השלב הבא - כאשר הילדים יעברו מהסל-קל למושב בטיחות שהוא הרבה יותר רחב מהסל-קל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב הקפצה...

מישהו? לאף אחד לא היה או עדיין יש מיצובישי ספייס-ווגון?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...