Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

need for speed world

urban.racer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בינתיים סבבה, בעקרון אתה מגיע למרקר, נרשם למולטיפלייר או משהו, מחכה לשחקנים, ברגע שיש מספיק אתה לוחץ ג'ויין ונכנס למרוץ

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

טוב, הרגע נכנסתי ונתתי בראש ב5 מרוצים, 1 סינגל, 2 מולטיפלייר, ושני מרדים והכל זרם חלק. למי שיש בעייה, אולי שווה לשאול את הsupport.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אין במשחק לאגים אף פעם, יש מקסימום מכוניות של מתחרים שנוסעים בצורה לא הגיונית במיוחד - אם יש קפיצות במשחק זה בגלל המחשב, מומלץ להתקין fraps ולראות כמה הfps, אם הוא מתחת ל30 או אם יש לו נפילות אז צריך להוריד בהגדרות גרפיקה. (הכי טוב שצריך זה 60 fps)

מהירות החיבור לא ממש משנה - גם לי יש 1.5 וזה עובד חלק לגמריי מתי שזה עובד.

אבל כן יש שמה איזה באג, בשעות הבוקר והערב המשחק עובד בלי בעיות בדרך כלל, אבל בצהריים+ כמעט כל פעם שתנסו לעשות join לmultiplayer או להתנגש במשטרה (מרדף) זה פשוט יתעלם ממכם.

הפתרון בשעות האלה הוא להתנגש במשטרה ולחכות, מתי שהחיבור חוזר (או מה שזה לא יהיה) המשטרה פתאום תתחיל לרדוף אחריכים אפילו שהתנגשתם בה לפני כמה דקות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני התקנתי את המשחק אבל רוב הזמן הוא לא עובד חלק (כאשר נוהגים ברכב אז רואים מין קפיצות קטנות בתמונה) , זה רק אצלי?

אצלי על ההגדרות הכי גבוהות ועובד חלק בלי בעיות

רק ש.. בינתיים אני נוסע לבד ברחובות , אייך עושים מרוץ?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...