Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני באיטליה כמעט שבוע , כמובן שהכל כאן יפה ויש מלא מבנים היסטוריים וכל מיני דברים בסגנון ,אבל זאת המדינה שדואגת להביא לנו את הרכבים הכי "לוהטים".

במהלך הנסיעות שלי כאן הבחנתי בשתי לוטוס אליס מחנות באיזה מלון יוקרתי על גדת האגם , כמובן שנדרשתי ללכת לברר מה קורה שם אבל היו כמה דברים שהייתי צריך להספיק לפני זה, הסבלנות השתלמה ושחזרתי היו לא מעט לוטוס אליס ועוד מספר רכבים מעניינים , מסתבר שנתקלתי ב- miglia 1000 והם נוסעים בסטייל, איך אומרים האיטלקים "נהיגה עושים בסטייל או שלא עושים בכלל" (טוב זה כי אין להם חומוס)

דוגמא קטנה :

מאחורי כל היופי הזה אפשר לראות את הרכב שאני נוהג בו כרגע, שהלוטוסים לא בסביבה הוא נראה הרבה יותר טוב :wink:

עוד תמונות יעלו שאני אחזור לארץ (האינטרנט כאן איטי בטירוף)

אני מתכנן לנסוע למרנאלו ביום שני לטובת השכרת רכב אקזוטי וביקור במוזיאוני הרכב , אשמח לשמוע המלצות בנושא

איטליה 393.jpg

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

רגע, אתה עם הגולף האפורה מאחורה או עם הפורשה קאיין החדשה שאחרי כל הלוטוסים? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מתכנן לנסוע למרנאלו ביום שני לטובת השכרת רכב אקזוטי וביקור במוזיאוני הרכב , אשמח לשמוע המלצות בנושא

מניח שעברת על השירשור שלי מאיטליה והסיקור של איזור מראנלו, הנה עיקרי הדברים:

1.מוזיאון פרארי-נחמד מאוד,שווה ביקור.

2.מוזיאון למבורגיני- כנ"ל.

3.חנות ומפעל פגאני- חובה חובה חובה !!!

4.השכרת רכב- עדיף ב-PUSH START, רכבים יותר חדשים, להתמקח על המחיר.

5.לא רחוק מהכיכר המרכזית במראנלו יש בית קפה קטן ונחמד (לא זוכר את שמו,הוא צמוד לחניון)- אחלה אוירה, אחלה אנשים.

מראנלו (וכל איזור מודנה) פשוט מדהימה,תהנה מכל רגע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא אוהב ג'יפים אז לקחתי גולף :wink:

עדן קראתי את כל השירשורים שלך והם עזרו לי מאוד. מחר אני מקווה לעבור בכולם.

באתר של פאגני ראיתי שאפשר להגיע משעה 14:00 עד 14:45 וצריך להודיע מראש.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

טוב חזרתי לארץ , לצערי יצא לי להיות רק במוזיאון של פרארי :-( אז הייתי חייב לפצות את עצמי על עוגמת הנפש :wink:

ואין פיצוי טוב יותר מלתת לעצמך חצי שעה בשני רכבים חלומיים , כאן הזמן להודות לעדן על ההכוונה.

הייתי בpush start לקחתי את ה485 ואת הקליפורניה , אין דבר יותר כיף מלצאת לעקיפה ב485 (תבדקו אותי)

פורסם

אני יכול לאשר את עניין העקיפה.

:wink:

שמח שנהנת ידידי, זו בהחלט חוויה שלא תשכח להרבה זמן.

אגב, פרארי 458.

אומנם חבל שלא הצלחת למצוא זמן ללמבורגיני ובעיקר פגאני, אבל לפחות זה נותן לך תירוץ לחזור לשם שוב.

אני יודע שאני מתכוון בהחלט לחזור לשם לפחות עוד פעם אחת.

עידן

פורסם

לפאגני וללמבורגיני חייבים להזמין מקומות מראש (למבורגיני צריך שבוע מראש) לפגאני יש עכשיו חברה חיצונית שעושה את הסיורים וצריך לשלוח בקשה ולחכות לאישור.

פורסם

גם כשאני הייתי שם היתה חברה חיצונית שעושה את הסיורים בפגאני, ועדיין קיבלו אותנו בלי התרעה מראש, פשוט הגענו למקום, לחצנו על האינטרקום ואמרו לנו להכנס.

למוזיאון למבורגיני בכלל אין צורך לקבוע מראש,פשוט להגיע ולהכנס.

כן צריך לתאם מראש ביקור במפעל של למבורגיני אבל בכל מקרה הוא סגור עד סוף השנה לשיפוצים.

• תוכן חדש...