Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לשאול-

האם אני יכול להחליף את המנוע של השברולט קאבליר שלי במנוע חדש אבל שהוא לא של שברולט קאבליר? למשל פיג'ו או משהו.

אני בטוח שזאת שאלה ממש מפגרת ויענו התשובה ברורה אבל אני לא מבין כל כך ורק קיבלתי רישיון לא מזמן.

תודה לעונים!

פורסם

למיטב ידיעתי לא יאשרו במשרד התחבורה את המנוע משום שהגדם מנוע השתנה ו/או נפח המנוע במידה ודגם המנוע לא השנתה (שמת מנוע חדש של קאבאליר)

פורסם

לא הבנתי שאני מחליף מנוע אני צריך אישור של משרד התחבורה?

נגיד אני שם מנוע חדש של אוטו אחר יענו סתם מנוע של פג'ו 407 ונגיד הוא היה באותו נפח כמו המנוע של הקאבאליר.

טכנית זה אפשרי? הוא יעבוד? ומה המגבלות\בעיות וכו אם לא?

שוב תודה לעוזרים!

פורסם

אתה יכול להחליף מנוע, והוא יעבוד מצויין

במידה ותופס אותך משטרה ברישיון של הרכב רשום מספר וסוג מנוע במידה והוא לא יהיה תואם השוטר יכול להוריד אותך מהכביש.

בנוסף גם לא תוכל לעבור טסט!

פורסם
יענו סתם מנוע

הכל אפשרי טכנית. יענו

חוקית זה אסור. יענו

ביצוע של דבר כזה יעלה יותר מאוטו חדש. יענו

אתה שואל, בפורום יענו .

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לא הבנתי שאני מחליף מנוע אני צריך אישור של משרד התחבורה?

נגיד אני שם מנוע חדש של אוטו אחר יענו סתם מנוע של פג'ו 407 ונגיד הוא היה באותו נפח כמו המנוע של הקאבאליר.

טכנית זה אפשרי? הוא יעבוד? ומה המגבלות\בעיות וכו אם לא?

שוב תודה לעוזרים!

טכנית זה אפשרי, זה פשוט מאוד מסובך ולרוב לא כדאי. צריך לשנות מיקום של תושבות, לשנות את החיבור של הגיר, ציריות, לפעמים הגודל הפיזי של המנוע לא מתאים ואז צריך להתחיל לבנות מחדש את תא המנוע, לבנות צמת ניהול מנוע חדשה ועוד ועוד. בקיצור, זה עסק מאוד יקר שאין שום סיבה הגיונית לבצע אותו ב99.9999999% מהמקרים.

אבל גם אם התגברת על הבעיות האלו, עדיין לא תצליח לקבל אישור להעלות את הרכב על הכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...