Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי במקרה הזה ישנה אפשרות מעבר לסבירה שהחברה צודקת.

אם אכן הייתה זליגה, והיא תוקנהף ובדיקת המצבר מראה שהוא תקין אז אין שום סיבה לדרוש החלפת מצבר, במיוחד אם הבעיה של ההתנעה לא חזרה על עצמה מאז.

אם באמת המצבר לא היה תקין, אז הבעיה הייתה חוזרת כל פעם מחדש ועובדה שזה לא קורה.

פורסם

זה מדהים איך צ'מפיון במקום "להשתיק" את הלקוח ולהחליף לו מצבר בעלות של כמה מאות ש"ח גורמת לעצמה נזק בדמות כתבת כאלה.

ההורים שלי מתכוונים להחליף רכב בשנה הקרובה ורציתי להמליץ להם על הפולו/ פאביה אבל אין שום סיכוי שאני אמליץ להם אחרי כל סדרת הכתבות שיש על צ'מפיון

פורסם
לדעתי במקרה הזה ישנה אפשרות מעבר לסבירה שהחברה צודקת.

אם אכן הייתה זליגה, והיא תוקנהף ובדיקת המצבר מראה שהוא תקין אז אין שום סיבה לדרוש החלפת מצבר, במיוחד אם הבעיה של ההתנעה לא חזרה על עצמה מאז.

אם באמת המצבר לא היה תקין, אז הבעיה הייתה חוזרת כל פעם מחדש ועובדה שזה לא קורה.

אני מסכים עם החלק הראשון.אך בכתבה צויין שבספר הרכב (הוראות היצרן,להזכירך) הן להחליף את המצבר. צ'מפיון לא ביצעו את זה אלא העדיפו בדיקה חוזרת.

בנוסף, רשומה שם תגובת צ'מפיון: "..תלונתו המחודשת של הלקוח לגבי המצבר, הועברה מהמוסך למחלקה הטכנית."

מכך אני מסיק שהתקלה הופיעה שוב, ולפיכך המצבר לא תקין ועדיין לא הוחלף על פי הוראות היצרן.

פורסם
בנוסף, רשומה שם תגובת צ'מפיון: "..תלונתו המחודשת של הלקוח לגבי המצבר, הועברה מהמוסך למחלקה הטכנית."

מכך אני מסיק שהתקלה הופיעה שוב, ולפיכך המצבר לא תקין ועדיין לא הוחלף על פי הוראות היצרן.

מסקנתך מוטעית:

התופעה של התנעה לקויה לא חזרה על עצמה.

תלונתו של הלקוח על הוראות היצרן, ואי מילואן ע"י היבואן, היא שחזרה על עצמה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מסקנתך מוטעית:

התופעה של התנעה לקויה לא חזרה על עצמה.

תלונתו של הלקוח על הוראות היצרן, ואי מילואן ע"י היבואן, היא שחזרה על עצמה.

מדוע מוטעית?

תלונה על התנעה לקויה עקב מצבר לא תקין. בנוסף לא נרשם בכתבה שהתקלה נפתרה. אני טוען שאם בעל הרכב עוד אומר שיש לו עדיין חוסר בטחון בהתנעות ובנסיעה, אזי הבעיה ממשיכה. בנוסף, המצבר לא הוחלף למרות שבספר הרכב מצויין שצריך להחליפו וזוהי בדיוק תלונת הלקוח. האם נעשה פה "חיפוף" והתעלמות מהוראות היצרן?

פורסם

אכן תלונתו המחודשת הייתה לגבי הרשום בספר הרכב ואי החלפת המצבר, לא בגלל תקלה חוזרת.

זה שיש לו עדיין חוסר בטחון, לא אומר שהתקלה חזרה, זה רק אומר שעדיין יש לו "טראומה" מהתקלה המקורית.

זה נישמע לי כמו דמגוגיה זולה, אם אחרי כל תקלה ברכב, אדם היה מתחיל להרגיש חוסר בטחון, אז הכביש שלנו היה מלא בנהגים חסרי בטחון.

כל מה שנאמר ע"י המתלונן, באה כדי ליצור "תקלה" יש מאין.

אני אישית תומך בחברה.

ובקשר לתגובה של לאון, זה לא הגיוני מה שאתה אומר. לפי מה שאתה אומר כל חברה, ולא רק חברת רכב, צריכה לעשות ככל העולה על רוחו של הלקוח ורק על מנת שזה לא יפנה לעיתונות - זאת כבר סחיטה.

וגם YNET, שכניראה שאן שאין להם חומר לפרסם, או שהמתלונן איכשהו מקורב למערכת, מפרסמת סיפורים שטותיים. אני בטוח שיש מקרים שדורשים הרבה יותר התייחסות מאשר המקרה הזה.

ניתן היה לפתור את כל זה ע"י בדיקה פשוטה אצל חשמלאי חיצוני

פורסם

זוהי צביעות של היבואן.

כאשר זה על חשבון הלקוח הם מחייבים ללכת כמו סרגל אחרי הוראות הייצרן (כגון טיפולים).

אך כאשר זה אמור להיות על חשבונם (החלפת מצבר במסגרת אחריות) פתאום הם מוצאים כל מיני קיצורי דרך..

לפי ספר הרכב המצבר לא תקין ולכן חייבים להחליף מצבר!

נאה דורש נאה מקיים :arrow:

צ'מפיון מוכיחים שהאימרה "כל פירסום זה פירסום טוב" אינה נכונה.

מישהו במחלקת השירות צריך להתעורר.

פורסם

קשקוש ! הוראות או ההנחיות בספר הרכב מיועדת לנהג והייבואן אינו חייב לפעול לפי הם במקרה הזה.

הייבואן פועל לפי הנחיות הייצרן בעניין החלפה או אי החלפה של המצבר בהתאם למפרט בדיקה מדוייק שחלק ממנו הינו בדיקה בעזרת ציוד ממוחשב לבדיקת המצבר.

כאשר הצבע הנראה דרך עינית 'הקסם' הינו שחור או בהיר הווה אומר שחסר אלקטורליט, במקרה הזה קיימת הנחיה של הייצרן למלא מים מזוקקים ולבדוק שוב פעם את המצבר. במידה והבדיקה עברה בהצלחה אסור לייבואן להחליף את המצבר מכיוון שהוא לא יקבל זיכוי.

השאלה מדוע חסר אלקטרוליט אחרי זמן כה קצר מאז שעלה הרכב לכביש ואני הייתי בודק סוגייה זו.

איזה כייף לי :)

פורסם
קשקוש ! הוראות או ההנחיות בספר הרכב מיועדת לנהג והייבואן אינו חייב לפעול לפי הם במקרה הזה.

הייבואן פועל לפי הנחיות הייצרן בעניין החלפה או אי החלפה של המצבר בהתאם למפרט בדיקה מדוייק שחלק ממנו הינו בדיקה בעזרת ציוד ממוחשב לבדיקת המצבר.

כאשר הצבע הנראה דרך עינית 'הקסם' הינו שחור או בהיר הווה אומר שחסר אלקטורליט, במקרה הזה קיימת הנחיה של הייצרן למלא מים מזוקקים ולבדוק שוב פעם את המצבר. במידה והבדיקה עברה בהצלחה אסור לייבואן להחליף את המצבר מכיוון שהוא לא יקבל זיכוי.

השאלה מדוע חסר אלקטרוליט אחרי זמן כה קצר מאז שעלה הרכב לכביש ואני הייתי בודק סוגייה זו.

בטח לא בגלל שהמצבר תקין והכל יופי טופי.

מה גם שהם לא פעלו לפי ההנחיות יצרן (לדבריך) מאחר והנקודה עדיין לא חזרה להיות ירוקה.

הכי קל לנפנף את בעל הרכב לשלום.

פורסם

מצבר שעבר פריקות ארוכות כתוצאה מזליגה (שצויינה בכתבה), יסיים את חייו מוקדם מהצפוי.

אני חושב שצ'מפיון חייבת להחליף מצבר, זה תקללה נגררת כתוצאה מהזליגה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טכנית - ישנו סיכוי לא קטן שהחברה צודקת ואכן תקלת המצבר תעלם.

שיווקית - מעניין אותי להכיר את האדיוט שמקבל החלטות בחברה הזו, כמה היה עולה לו להחליף מצבר? כמה מאות ש"ח ואם המצבר המשומש תקין אפשר למחזר אותו ללקוח אחר.

אז כדי לחסוך כמה מאות ש"ח הם סופגים עוד כתבה "אוהדת", אולי הם צודקים אבל חכמים הם בטח שלא.

פורסם

בדרך כלל במצברים שיש להם עינית מצב מצבר, אין אפשרות להוסיף אלקטרוליט.

שנית, בהרבה מקרים העינית לא מראה כלל את מצב המצבר האמיתי או שלאחר פריקת מצבר או טעינה לוקח מספר ימים (כמה מחזורי טעינה) עד לשינוי צבע תקין של העינית ולשם כך יש למוסך את האמצעים לבצע בדיקה מאוד מדוייקת למצב המצבר.

לעומת זאת, בתור מוסך או יבואן, אם הדברים רושמים בצורה כזו בספר הנהג, שאם העינית אינה מראה צבע ירוק או בהיר אז יש להחליף מצבר, זה בדיוק מה שהייתי עושה אם הלקוח היה מתעקש על נקודה זו ולמרות שבדיקות המצבר אולי יצאו תקינות.

כמו שאומרים, חכם לא נכנס למקום שרק פיקח יכול לצאת ממנו!

• תוכן חדש...