Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש ללא חשד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני, בגירה הוסיף בתגובה שלו מילה ניגודית אחת שמראה למה אנחנו מתנהלים כמו רפובליקת בננות- בג"ץ.

הכי קל להאשים את בגץ אבל זה לא נכון ערכית ולא נכון עניינית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגירה אתה מתקרב לקו בו אני יכול לרצוח.

אהבתי את ריבלין בשפה העברית המצוייה, כי זו שפתו .

יש במדינה יועץ משפטי שלשם שינוי בא מהמגזר הפרטי ולא מהמגזר הציבורי, שקצת מבין .

בוודאי יותר משומר החותם ריבלין. פוליטקאי מדרגה בין ו' לח' שמנסה לייצר רושם של שומר החוק והמוסר.

רצונו של הויועץ להכניס זאת בדרך מקוצרת אני מניח נובע מהמצב ה"מזהיר", בו אנו נמצאים.

לא יסתייע , יועבר הנושא בדרך הארוכה יותר, והאמן לי יעמוד זה למבחן הבג"ץ על נקלה.

לא ראיתי שלבג"ץ יש מה לאמר בנושא הבדיקות הפולשניות שנעשות בבן גוריון aeroporto. או אם תרצה ב flughafen

או בכל המערך ששומר עלינו בכניסה לכל מקום ציבורי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הכי קל להאשים את בגץ אבל זה לא נכון ערכית ולא נכון עניינית.

אני לא מחפש אשמים, אני מחפש אמון וביטחון אצל גוף מרכזי שנועד לספק לי אותם.

ערכית זה לא רלוונטי, כי אנחנו מדברים כאן בשרשור על חוסר ערכיות מסויים.

עיניינית? זה אישי עבור כל אחד.

פורסם

ישה,

מעבר לבעיית זכויות האדם וזכויות הפרט שנרמסות פה, יש פה טמטום מערכתי.

מה החוק הזה בכלל מנסה להשיג?

בא נעשה חיפוש על כולם ואז לא יהיו סכינים?

באמת יצליחו לעשות חיפוש על כולם ולתפוש 100% מהסכינים?

ואם כן, אין קרשים? נבוטים? פטישים? בקבוק שבור? או אפילו אגרופים ובעיטות?

חסר אמצעים להרוג מישהוא למי שמעוניין בזה?

תתפוש את כל הסכינים אז לא יהיו יותר רציחות בארץ הקודש?

מאגר כלי הנשק הפוטנציאלים הוא בילתי נדלה ואשכרה, אין סופי!

לעומת זאת, מספר האנשים הפוטנציאלים בארץ שעלולים לרצוח הוא הרבה יותר קטן.

בנה 3 בתי כלא גדולים, תחוקק עונשי מינימום ארוכים שמתחתם אין שיקול דעת לשופט, תאמץ כל מיני עונשים מארצות שמעבר לים כמו LIFE ENPISENMENT, LIFE WITHOUT PAROLE, לאסירים אלימים וחוזרים תן עונשי מאסר ללא חופשות, כל עציר אלים נעצר מיידית עד תום ההליכים, וכו'.

זה אולי לא ירתיע אף אחד אבל רק כאשר הרוב המוחלט של האוכלוסיה האלימה יהיה סגור מאחורי סוגר ובריח, החברה הישראלית תהיה יותר רגועה.

עד אז, כל דאלים יגבר.

בקשר לריבלין, מסכים איתך, מדובר בפוליטיקאי בינוני ומטה, אבל בתור יו"ר הכנסת, הוא דוקא סבבה.

אני לא זוכר את הנסיבות אבל זאת כבר פעם שלישית שהוא מסרב להעלות חוק לא קונצנזואלי.

פורסם

מאגר כלי הנשק הפוטנציאלים הוא בילתי נדלה ואשכרה, אין סופי!

לעומת זאת, מספר האנשים הפוטנציאלים בארץ שעלולים לרצוח הוא הרבה יותר קטן.

אני רואה פה בעייה אחת קטנה.

גם אדם שקול והגיוני, אם יש לו האמצעי ביד, או בכיס, יכול בקלות לרצוח בנסיבות הנכונות.

הרחקת האמצעי תגרום לאותו אדם לחשוב פעמיים.

המוטו של פורום אספני הנשק החם הוא "חברה חמושה היא חברה מנומסת", אך לדעתי זה צריך להיות יותר " חברה לא חמושה, תאריך ימים".

אל תשכחו דבר אחד- אני אספן של סכינים. אני הולך עליי עם לדרמן באופן קבוע וסכין עצבנית למראה, איכותית מאד, ויקרה ביום יום גם כן, בכיס, בשעות העבודה. ועדיין אני תומך בחוק. אפילו שזה יגרום לי לבעיות קשות. למה?

כי אני מכיר את עצמי, ויודע שסכין היא לא כלי נשק עבורי (מהגדרתה, סכין היא כלי לפני שהיא נשק). משמע היא לא תצא מהכיס באלימות כנגד משהו חי.

אבל איך אני יכול לדעת אם יש לעוד מישהו עם סכין בכיס את אותו המעצור????

כל דבר שיכול להועיל במניעת הפשיעה בארץ לדעתי הוא מבורך. טוב, כמעט כל דבר. יש גם לי גבולות. אבל החוק הזה לא פוגע בי כמו שהוא פוגע בבאגירה, משום מה. ואני אשקרא אבריין למה יש לי סכין11!!1!11!1!!!!!.

אז קחו את זה בפרופורצייה. לא כל המו3ץ, יונה הוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני רואה פה בעייה אחת קטנה.

גם אדם שקול והגיוני, אם יש לו האמצעי ביד, או בכיס, יכול בקלות לרצוח בנסיבות הנכונות.

.

לחלוטין, לחלוטין אבל לחלוטין לא מסכים איתך!

אם האדם ה"נורמטיבי" שלך הגיע כבר למצב שהוא מסוגל לרצוח, האמצעי זה הדבר הכי פשוט וקל.

קל עד כדי הורדת ההאנדברקס, שילוב להילוך ושחרור הקלאצ' או הרמת אבן משולבת מהרצפה.

בקשר למוטו של אספני הנשק החם (דרך אגב, זה לא מקורי, זה ציטוט של אדון קולט כששאלו אותו מה פתאום הוא קורא לאקדח שלו PEACEMAKER), זה נכון רק בחברה שהולכת עם הנשק שלה גלוי לעין (כמו בנרתיקי ירך במערב הפרוע), אתה רואה שהאדם מולך חמוש ולכן אתה פתאום "מנומס".

כאשר הנשק (חם או קר)מוסלק, גם הנימוס מוסלק איתו ואז מתרחשות רציחות.

פורסם

לא ראיתי בחוק איפה נתנו סמכות לפקח לחיפוש, לפי מה שקראתי מדובר על סמכות לשוטר ולא לפקח.

החיפוש מוגדר כחיפוש האם נושא עליו נשק שלא כדין, שזה כבר נושא ענק בפני עצמו בעניין של פסילה ראייתית לדברים אחרים שנתפסים.

שוטר יכול לעשות חיפוש על גופו של אדם שפה הכוונה לחיפוש שהוא לא פנימי או חיצוני אלא חיפוש בכלים ועל פני הגוף בלי הפשטה.

אם מעניין אותכם איך מגדירים את זה פחות או יותר בשב"ס http://www.ips.gov.il/NR/rdonlyres/2BF5F1C2-3755-4138-B398-1FE7D4E19FC0/0/030600_62_car_search.pdf

שימו לב להקבלות שיש פה בחיפוש ללא חשד (ולהזכיר לכם זאת פקודה של שירות בתי הסוהר)

לדעתי יש לזה פוטנציאל לעזור אבל מצד שני זה מגביל חיים נורמלים.

מהחיפוש בקניון לחיפוש במסעדה לחיפוש בבית ספר וחיפוש לפני הפאב וחיפוש אחריו ובתוכו.

וגם ככה לא צריך להיות גאונים גדולים כדי לדעת שיש אנשים שעם סמכות ביד ועם עילה אוטומטית יכולים להגזים, קצת, ולפעמים הרבה.

יש כאלה שאולי נהנים ממישוש חוזר ונשנה על ידי שוטרים וחושבים שזו הדרך, אני לא, ואני חושב שזה דיי מעליב וגם פוגע בפרטיות שלי. וגם לדעתי כמו שאמרו פה לקחו בעיה וכרגיל חיפשו את הדרך הכי גרועה לפתור אותה.

הבעיה עם החוק הזה היא הניסוח, יותר מדי "סביר", "הסתברות" ודווקא איפה שמדובר על סמכויות פקחים. מה שיוצר תחום מאוד מאוד רחב לפעולה. ובגלל שזה ככה, גם לפיקוח עליה שייהיה סביר שיבחן במידתיות ושאר דברים אשר לא אומרים לשני בני אדם אותו דבר.

אבל מה שווה פיקוח בדיעבד במיוחד בפגיעה בצנעת הפרט?

מעל הכל השר גם יכול להוסיף סוגי מקומות שונים ולהרחיב, ככה שעם הזמן נוכל כולנו להנות מחיפוש בכל זמן בכל עת וכל מקום.

מילא אם היו מגדירים שבכל מקום שיוכרז "אזור חיפושים חופשי" יהיה פקד או משהו אבל כלום.

במתכונת הנוכחית, ובמחטף הזה, לא לעניין

פורסם
לחלוטין, לחלוטין אבל לחלוטין לא מסכים איתך!

אם האדם ה"נורמטיבי" שלך הגיע כבר למצב שהוא מסוגל לרצוח, האמצעי זה הדבר הכי פשוט וקל.

קל עד כדי הורדת ההאנדברקס, שילוב להילוך ושחרור הקלאצ' או הרמת אבן משולבת מהרצפה.

נכון. אני מסכים אתך.

אבל בוא ותגיד לי, מה יותר קל מהיר ומיידי:

1)להוציא סכין מהכיס (0.6 שניות), לפתוח אותה (אדם מיומן, 0.3 שניות, לא מיומן, 1 שניות), לעשות תנועת דקירה (3 שניות),

או:

2) להיכנס לרכב (5 שניות), להניע(3 שניות אם הרכב תקין, חצי שעה אם לא, 4.5 שעות אם צריך לחכות לגרר), להוריד את הברקס ולשלב להילוך כבר לא אקטואלי בשלב הזה...

יש גם את 3): לחפש אבן על הרצפה אם אתה מצליח לחשוב על זה, או מוט, או משהו שיכול לשמש כנשק, מה שלוקח כמה שניות, ובינתיים האדיוט יכול גם להספיק לעצור אותך בכח מלבצע בו את זממך.

שליפת סכין לצערי היא הפיתרון הכי מהיר, יעיל, פשוט וקל (הדברים נאמרו עם צביטה קלה בלב. זה מאד חורה לי שזה אכן כל כך פשוט מהיר וקל, קיבינימט, ואנשים לא חושבים לפני שהם עושים את זה! סיוט). אם היא שם, הרבה יותר סביר שיבחרו בה, מאשר בלהתחיל לחפש כלי נשק מאולתר. למה? כמו האמרה הידועה, למה לטפס על הרים?-כי הם שם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל הנהרות זורמים לים: הכל מוביל לשלטון טוטאליטארי מלא (בינתיים זה טוטאליטארי מוסווה עם כאילו דמוקרטיה). בקצב כזה בקרוב יהיו שעות שבהן יהיה אסור להסתובב ברחובות, יתפסו אנשים יערכו להם חיפוש יעצרו אותם בתחנות משטרה (בתרגום חופשי מרוסית: שעת קומנדנט - לא יודע איך אומרים את זה בעיברית).

מה שלב הבא? הצבעה עבור מנהיג אחד בעד או נגד עם כרטיס מזון?

ראיתי את הכתבה בעיתון וסטי, משטרה רוצה לקבל סמכויות מעבר למה שהם כבר קיבלו. ניראה שדמוקרטייה שנישארה רק בתעמולות, בסופו של דבר כל זכר ממנה יעלם. בקרוב אסירים פוליטיים וגולאג מודרני (כבר לא צריך להמציא את הגלגל, הכל כבר היה בתקופתו של סטאלין).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה ששכחתם זה שכל שלב במערכת הפוליטית הוא זמני וצריך לראות אותו בתוך מערכת הרבה יותר גדולה.

זה לא שתהיה לנו דיקטטורה ואז היא תישאר לתמיד.

אני גם לא חושב שתהיה פה דיקטטורה.

מה שאני כן רואה זה שרוב האנשים לא מסוגלים באמת לשלוט על עצמם, ובישראל זה יותר גרוע כי לאותם אנשים אין שום בסיס של הבנה בזכויות והחובות האזרחיות.

כשתשאל את רוב האנשים מה המשמעות של הצגת תעודת הזהות לשוטר, מעטים יגידו לך שהפעולה של הזדהות בפני שוטר היא הכרה בסמכות המדינה עליך.

אז בגלל שהרבה אנשים חיים לפי חוקים שונים שלא נקבעו על ידי המדינה (חרדים, ערבים, פושעים ואחרים), אין מנוס מלשלוט על העם.

הבעיה פה היא בדיוק שהממשלה רוצה לשלוט אבל בלי שהעם יבין באמת מה רוצים ממנו. לא נותנים תשובות.

אני ממש לא רואה בעיה בהמון מצלמות, כל עוד לא נעשה בהן שימוש כנגד האזרח הנורמטיבי.

מבחינתי שיהיו מצלמות בכל מעלית ומליון מצלמות בקניון.

אני ממש לא מפחד מזה.

אם כבר, זה יאפשר להוריד את רמת הפשיעה ויעזור שאנשים ירגישו שיש מערכת שאוכפת חוקים וששמה עליהם עין.

זה למעשה כמו תפקיד של הדת בעבר, שעזרה לסמכויות להגיד שאלוהים מפקח על כולנו אז כדאי להיות טובים. ככה, גם אם אתה לא רוצה להיות טוב, אתה חייב להיות כי מסתכלים עליך.

חופש המידע זה משהו שקשה מאוד לקחת ממישהו היום. יש יותר מדי ערוצים שונים שאפשר להשתמש בהם וברגע שנרגיש איום מצד המדינה, יווצר קשר ישיר עם שאר העולם, שיראה מה קורה פה. אנחנו מחוברים מדי בשביל להיות מנותקים ובשביל שההשפעה שלנו לא תהיה קיימת.

• תוכן חדש...