Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על רכב בסביבות 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה על רכב בסביבות 20K יש לי כמה הצעות דיי שמורות:

*פיאט ספייס 2003 סמק 1250 גיר רגיל עם 78 אלף קילומטר יד 1! ב20k

*רנו קליאו בי שנת 2000 מנוע 1400 עם 52000 קילומטר יד שניה ב15וחצי אלף גיר רגיל (מאישה מבוגרת ככה טוען הבן שלה אני עדיין צריך לבדוק את האמינות של הדבר)

השיקולים שלי לגבי שתי המכוניות זה הפרש של המחיר. אני קצר בכסף ולא מזמן השתחררתי מהצבא.

אני כול יום נמצא באתר יד 2 בשביל למצוא מציאות ואני בודק טוב טוב את המוכר שהוא לא במקרה סוחר.

ובוודאי לפני כול קנייה אני יעשה בדיקה לרכב.

הדרישות שלי בעיקר חסכון באחזקה ודלק ונוחות נהיגה.

הביצועים לא מעניינים אותי כול כך כוח כול עוד האוטו נוסע ואני משתדל כמה שיותר נהיגה חסכונית מה אתם אומרים?

פורסם

בוקר טוב,

אם אתה מדבר על הפונטו הלבנה מרשל"צ, הייתי נזהר מעט.לדעתי זו\זה סוחר ויש שירשור לא מזמן שמדבר על אותה אחת (הסוחרת). אם עונה לך אישה עם מעט בעיות דיבור, ומספרת לך כל מיני סיפורים על "בעלי לא פה, המסמכים אצלו, הרכב שלו..." אז דע לך שזה "משחק" ידוע שניתקלתי בו אישית (פעמיים עזרתי לחבר לחפש פונטו ובשניי רכבים שונים היא ענתה לי ובמקרה הראשון גם הינו אצלה בבית. לכן אני מזהה את החניה במדויק וגם אוכל לומר לך בדיוק היכן היא ממוקמת בבלוק וכיוצא בזה. אם כי נכון שיכול להיות שזו חניה זהה ובניין אחר אך קשה לי להאמין). החשד שלי זה לא רק בגלל שהתמונות של הרכב זהות במקום המגורים לתמונות שפורסמו על רכבים אחרים בעבר, בדיוק באותו המקום( וגם הם היו פונטו מיד ראשונה עם ק"מ נמוך), אלא גם מכך שצילצלתי פעם אחת ונראה לי בכמעט 100% שהאישה הנ"ל, היא שענתה לי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אתה מתכוון למודעה הזאת?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1608639&Code=27fd11ac77060fe5a031e9507e45fcae

כי מישהו מה בדרך כלל רכב כזה "חוטפים" אותו והוא נמצא לפחות שבוע באתר וכן זה בחורה ענתה לי אבל היא אמרה לי להתקשר יום ראשון, אתה חושב שזה אותו סוכן שאתה מדבר?

פורסם

בכול מקרה זה כבר לא אקטואלי, מה עם הקליאו אומנם זה דגם ישן אבל די מציאה אבל איך הצריכה דלק שלו ואמינות שלו? אני דיי נרתע מהצרפתיות בתור בעל 106 לשעבר.

• תוכן חדש...