Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אותו רכב כמו שלך, והתקנתי בו מערכת שרכשתי ב- ebay ישירות מהמפעל. בלי שם יצרן, אבל עם תמיכה באימייל וחוברת אנגלית סבירה. בחרתי בגרסה עם המסך הכי איכותי, והמערכת הגיעה עם מסגרת להתאמה לרכב. יש לציין שרק מסגרת כזו עולה פה 300 שקלים לפחות. חיברתי הכל בקלות, חוץ מהשליטה מההגה שבכלל לא מתאימה למרות פרסום מטעה של היצרן.

כל הסיפור עולה 470 דולר פלוס 125 דולר משלוח ועוד מסים.

התוכנה ל- GPS מצוינת ורק היה צריך להעתיק אל הכרטיס מפות ישראליות, כי זה הגיע עם מפות של מדינות ערביות סביבנו. חיברתי מצלמת רוורס וזוג מסכים. חשוב לדעת שהמכשיר לא הופך את תמונת המצלמה, אז צריך לקנות מצלמה שהופכת.

מחקר קצר שערכתי לפני הרכישה העלה שאם תקנה מותג תקבל כנראה צליל יותר טוב, אבל תצטרך להוציא הרבה כסף על מתאמים שונים.

אם תרצה עוד פרטים טכניים, רק תשאל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אני כרגע בתאילנד וכבר התעניינתי ברכישה של מערכת דאבל דין עם בלוטוט גי פי אס וכו וכו..

כל העסק עולה 200 דולר

האם האיכות שמע שלהם ממש גרועה?

יש לי ברכב מגבר 4 ערוצים וזוג 6על9 אחוריים

והאם כדאי לרכוש את המערכת שמקפלת לתוכה את המסך(יותר יקרה) או לא?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

• תוכן חדש...