Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו מאחורה מקום לרמקולים 6.5"

עשיתי בדיקה באינטרנט ושאלתי, והבנתי שעדיף לקחת 6X9 כי הם חזקים יותר באותו מחיר של ה 6.5"

השאלה אם הגבהות לרמקול הם טובות?

חבר שלי חיבר גם ככה בעזרת הגבהה, רמקולים חזקים מאוד 90-100 RMS ואמר לי ששומעים מצוין...

אחרים אמרו לי שזה פלסטיק ושזה לא מחזיק טוב את הרמקול וכל מיני דברים, ואחד אמר לי בכלל שלא יכנס לי הרמקול למרות ההגבהה

האפשרות הכי טובה, זה להרחיב את החור, אבל אני מעדיף שלא, מעדיף לא לפגוע\לשנות את האוטו מהתכנון שלו... וגם דבר כזה דיי יקר

אני רוצה לחבר סט רמקולים של פיונייר TSA6973 בעלי הספק של 80W RMS לפי מה שרשום והם עולים 270 שח'

אם אתם לא בעלי נסיון בתחום או לא מבינים אל תגיבו, כי אני לא רוצה לזרוק כסף בגלל איזה מישהוא שחושב שסתם מבין ..

תודה,

דוד.

פורסם

זה לא אם הם מביאים יותר, אלה אם הם פוגעים בצליל? (בגלל שזה פלסטיק ולא יציב אולי ?)

ואני משתמש בהם בשביל להגביהה רמקול, כי הוא לא נכנס לחור 6.5"

ויש לךתמונה או משו לגבי התיבות עץ שאמרת ? אף פעם לא שמעתי על זה

פורסם

שמע, היו לי הגבהות מפלסטיק במגש האחורי.

עניין של כמה ברגים ויש לך הגבהה.

הרמקול ישב טוב, לא היו הפרעות בצליל (הוגבר ע"י הרדיודיסק).

אם יש אפשרות לעשות חור בישביל ה6X9 תעשה, זה עדיף ופחות מושך את העין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מיצובישי לנסר GLX שנת 93'

השאלה אם גם רמקולים מוגבהים יעבדו טוב ?

אם אני אעלץ ולא תהיה ברירה אני יעשה חורים, אבל אני מעדיף שלא ..

פורסם

אם אני יתחרט, ההדבקה של הבד לא מספיקה, כי נשאר חור, אני יחבר נגיד רמקול 6.5" יהייה חור בצדדים.. אז מה עשיתי ?

השאלה אם יש הגבהה מעץ קראתי, לי אמרו לקנות מפלסטיק שזה עולה איזה 50 גג 100 שח' השאלה אם מעץ יותר טוב? ואם ללכת לנגר?

• תוכן חדש...