Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר שהוא דורש סביר?

אם כן, כדאי ללכת איתו הלאה לדעתי. יש סבירות גבוהה מאוד שגם בבדיקה לא ימצאו שום דבר משמעותי, ואני מאמין שגם אם יהיה צורך הוא יתגמש קצת ברגע האמת (כלומר אחרי הבדיקה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דעת החבר הזה לפחות הוא שאם היא תחליט לא לקנות אותה, אני הייתי שמח לקבל את הטלפון של המוכרים.

8)

(אני מקווה שזה היה מספיק ברור...)

ולמקרה שלא הייתי מספיק ברור: הצורה של המגאן הזו היא לדעתי אחת היצירות הכי יפות של רנו לאורך כל השנים, ביחד עם האוונטיים והואל סאטיס, ובשלוש דלתות היא תראה מדהימה, לדעתי, גם בעוד 20 שנה.

קודם כל שתחזיק 10 שנים, אח"כ נדבר על 20 שנה.

הדבר היחיד שניתן להגיד על המגאן זה שהיא אוונגרדית וממש לא שגרתית (ואולי גם שהיא מאוד בטוחה אבל כיום כמעט כולם בסטנדרט הזה). מעבר לזה היא לא מרגישה כ"כ איכותית מבפנים, השילוב מנוע וגיר לא כזה מבריק, הנוחות לא להיט ולסיכום הרכה סובל מהמון תקלות מכל הסוגים.

מצד שני בתקציב הזה יכנסו לך רק משפחתיות משנת 2001-2003 או רכבים מאותו שנתון אבל קטנים בגודל.

לסיכום, רכב למי שלא מפחד ממוסך וכן רוצה להיות מיוחד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה אתה רוצה מהמוכר ? יש לו רכב טוב (לדעתו) והוא מבהיר לך מראש מה מדיניותו במחיר - רוצה תקנה, לא אז לא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ערב רב

סביר להניח שהטיימינג המוקדם

נובע ממשאבת מים שנזלה,

או מדיפייזר שהוחלף באחריות.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

ככה גם מכרתי את הסובארו שלי.

המחיר היה 10 אלף מעל המחירון וכך היה.

התקשרו אנשים מדי יום וניסו לקנות את הרכב - אחרי 3 חודשים הוא נמכר.

הבחור עושה בשכל - הוא מרוצה מהרכב, הרכב מטופל היטב והוא רוצה לקנות אחד אחר ולהשתדרג.

כמובן שהוא לא לחוץ כלל למכור - אחרת היה מתגמש עוד במעמד השיחה.

אני מניח שלאחר הבדיקה הוא יסכים להוריד בסביבות 500-1000 ש"ח.

מתאים - מתאים. לא מתאים? לעבור לרכב הבא.

פורסם
קודם כל שתחזיק 10 שנים, אח"כ נדבר על 20 שנה.

הדבר היחיד שניתן להגיד על המגאן זה שהיא אוונגרדית וממש לא שגרתית (ואולי גם שהיא מאוד בטוחה אבל כיום כמעט כולם בסטנדרט הזה). מעבר לזה היא לא מרגישה כ"כ איכותית מבפנים, השילוב מנוע וגיר לא כזה מבריק, הנוחות לא להיט ולסיכום הרכה סובל מהמון תקלות מכל הסוגים.

מצד שני בתקציב הזה יכנסו לך רק משפחתיות משנת 2001-2003 או רכבים מאותו שנתון אבל קטנים בגודל.

לסיכום, רכב למי שלא מפחד ממוסך וכן רוצה להיות מיוחד.

היום כמעט כולם בסטנדרט הזה- o.k, אבל זה ממש לא היה המצב בשנת 04 היא שנת יצור הרכב. אין כמעט אף רכב בסביבות המחיר הזה ומקבוצת המשפחתיות\קומפקטיות מהשנים האלו, שיש לו 5 כוכבי בטיחות, 6 כ"א ובקרת יציבות כסטנדרט (במרבית דגמי המגאן).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

שלום,

בעניין הטיימינג-הח' כל 90K ק"מ או 4 שנים-המוקדם מביניהם!כנראה אכן דיפייזר,בסה"כ לא היו בעיות עם משאבות המים.

אני משער שאם הרכב טופל כנדרש לא צריכות להיות שום בעיות!!!אנשים אוהבים להכפיש אך כאן מדובר ברכב פרטי,היסטוריה ברורה ומיוחד.אגב,"תהיה גבר,תשפיל את עצמך"כך אמרו וכך אני נוהג(תרתי משמע)כך אני ישן בשקט.היא אוהבת תקנה...אחלה אוטו.

פורסם
אכן בגרסה הזאת אין הרבה רכבים .

אבל אל לכם להגזים לא מדובר ברכב שנחטף :arrow:

לפי יד 2 לרכב הזה אין כל כך שוק יש עשרות מודעות

של רכבים במצב די טוב ללא שום היענות .

משיחה עם קצין הרכב שלי נאמר לי שהרכב נמכר הרבה מתחת למחירון

עקב חוסר ביקוש .

ראיתי 2 גליונות טיפולים של 2 דגמים 1600 אוטומט 5 דלתות וארבע דלתות

והייתי אומר שלרכב הזה יש די הרבה בעיות

אומנם כולם מעבר ל100000 ק"מ אבל עדיין .

יוסי

:wave:

שים לב, אתה מתבלבל עם דגם החמש דלתות. גרסת 3 דלתות אין אפילו אחת למכירה, ולמעשה, בארץ לא ראיתי מימי מכונית כזו, והבודדות שמסתבובבות כאן הגיעו בוודאי בייבוא אישי או בהזמנה מיוחדת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מסתבר שיש בודדות שכאלו שהגיעו לארץ דרך היבואן.

מסתבר שיש כזו - ירקרקה - אפילו למכירה ביד 2 :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=25&ModelID=43&SubModelID=1299&FromYear=2004&UntilYear=2004&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ותמונה :

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1589689

ודרך אגב , דגם זה הגיע עם 8 כ"א למודל 2004 !

המכונית הירוקה עם גג רגיל , זו שאנחנו שוקלים לרכוש בעלת גג זכוכית פנורמי כפול.

פורסם

אחלה טעם יש לחברה שלך! לא הצלחתי לחשוב אפילו על רכב אחד שעונה על דרישות בתחילת השרשור 8) עד שראיתי את התמונות!

קשה יהיה למצוא רכב מיוחד יותר במחיר הנ"ל:arrow: שיהיה בהצלחה!

פורסם

אתה ברצינות מנסה להבין שיגעון של אישה? אתה לא תצא מזה אף פעם.

בניגוד לכולם, בפעם האחרונה והיחידה שהתפתיתי לקנות אוטו בלי לנהוג עליו קניתי BMW 316 גיר רגיל שלא הצליחה לעבור את ה40 קמ"ש בעליות לירושליים.(שייצור קשר עם חברת הביטוח ויעשה ביטוח לשבוע בשבילך עלות כ 20 ש"ח). הBMW המדוברת כל חודש ראתה מוסך ושאבה מהחשבון 1000 ש"ח באופן קבוע עד שנשברתי ומכרתי אותה בהפסד. אין לי מושג לגבי אמינות הרנו אך האם ניסית "לאיים" עליה שהיא תיתקע עם האוטו?. לדעתי הוא לא יירד שקל אחרי הבדיקה גם אם יאמרו שהאוטו עם מנוע גמור.אחרי כל מה שכתבתי אני בעצם מאוד במיעוט אז אולי כדאי שתקשיב לכולם ולא לי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עדכון - אחרית דבר :

כמו שאפשר ללמוד מפוליטיקאים - זה לגיטימי לשנות דעה ולהפוך את העור. לאחר נסיעת התרשמות ברנו מגאן הדו-דלתית

אני התלהבתי , וגם תודות לחלק מתגובות החברים פה בשירשור , לפתע המראה שבתחילה נראה לי כעור ומשונה , נראה לי

מיוחד וחדשני ! (בעיקר החלק האחורי).

עברנו לשלב הבא - נסיעת התרשמות לבת זוגי. חינניותה הבולטת פעלה קסמים על הדוקטור המבוגר בעל המגאן, והוא התרצה לתת לה לנהוג, ונתן לה הרצאה מלומדת בת שעה על נפלאות הרכב הייחודי ומערכותיו המרגשות. לאחר שסיים להלל את האוטו - החל

לפתע להתחרט שהוא בכלל רוצה למכור , וניסה להסביר לה למה לא כדאי לה לקנות אותו.

זוגתי לא התרשמה מזיגזוגיו ואכן חיבבה את הרכב גם לאחר נהיגה בפועל. היא אף הצליחה לפתות את הד"ר המבוגר לסגור עיסקה בהנחה מסויימת.

היום העברתי בעלות . מה שילמנו ומה קיבלנו ?

תמורת 39,300 ש"ח , כאשר מחירון משוקלל ביד 2 נותן 42,000 זוגתי קיבלה את החבילה הבאה :

מגאן 2 מודל 2004 2/3 דלתות אוטומטי-טיפטרוניק 1.6 115 כ"ס - דגם ייחודי , שמור במצב מדהים , פנימי וחיצוני עם 80,000 ק"מ .טסט 11 חודשים.

הרכב נקי מתאונות עם היסטוריית טיפולים מלאה במוסך היבואן.

הד"ר נהג יחיד ברכב וקנה אותו לאחר 4 חודשים בכביש.(אצלו 6 שנים) כל המערכות והרכיבים תקינים . להלן כמה מהפריטים :

- גג פנורמי זכוכית מקורי כפול , הקדמי נפתח חלקית או מלא.

- צבע בורדו יין מטלי במצב מצויין יחסית.

- גלגלי מגנזיום מקוריים צמיגים 205/55/16

- 5 כוכבי בטיחות NCAP , ו - 8 כריות אוויר (לא טעות - שמונה).

- בקרת שיוט, חיישני תאורה , חיישני גשם , מחשב דרך משוכלל , כל החישמולים האפשריים .

הפנים שמור במצב ממש חדש , בפח מעט נגיעות חנייה של דלתות .

התקלה היחידה - צמיגים לא אחידים , בלויים וישנים.

סימן השאלה הגדול - אמינות צפוייה , בפרט לאור המערכות המשוכללות הרבות. אני דווקא אופטימי !

העיקר היחודיות !!!

ושוב תודה על ההתייחסויות - ומספר צילומים להתרשמות.

IMG_1200x.jpg

IMG_1201x.jpg

IMG_1202x.jpg

IMG_1204x.jpg

IMG_1205x.jpg

IMG_1206x.jpg

IMG_1207x.jpg

IMG_1209x.jpg

פורסם

יוסי - תודה !

חד משמעית אני עומד להחליף את כל הרביעייה של הצמיגים - 4 חתיכות גומי זה כל מה שמחבר בין הרכב לכביש , ובזה אין

שום פשרות . אני מייד פותח בקשה להמלצה לצמיגים הולמים בפורום הטכני.

• תוכן חדש...