Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר rodeo drive v12 1800 W ורמקולים אחוריים 6\9 וסאב וקומפוננטים חיברתי אותם למגבר ואת הקומפוננטים חיברתי למערכת אצל מתקין מקצועי..

החנות שקניתי ממנה +המתקין שהתקין לי הכל...אמר לי שלא לחבר את הקומפוננטים למגבר אלא לחבר אותם למערכת בגלל שהמגבר לא יעמוד בחיבור של כולם...המגבר הוא 4 ערוצים..עכשיו אני שומע מהקומפוננטים על הפנים זאת אומרת חלש ממש...כי הוא לא במגבר...וזה אומר שסתם שילמתי עליהם הרבה כסף..כי לא מרגישים אותם בכלל...השאלה שלי מה אני אמור לעשות..לחבר אותם בכל זאת למגבר? ולקחת סיכון? או להשאיר את המצב ככה ולהפסיד את האפקט של הקומפוננט ...אשמח לקבל תשובות מקצועיות..תודה מראש:?

פורסם

לא מומלץ בכלל,מה הדגם והחברה של הקומפוננט?

מקצועי?אמר לך לחבר 6X9 במקום קומפוננט קידמי ועוד לרדיו דיסק:-D?מבחינתי הוא לא!

אם כבר הפוך,לך למתקין תגיד לו שיחבר לך את הקומפוננט למגבר ואת ה6X9 למערכת.

תגיד לו שאתה לא מרוצה ממה שהוא עשה,שילמת כסף מגיע לך.

פורסם

אבל אם אני לא יחבר את ה6 על 9 האחוריים למגבר אז מה עשינו בזה הרי הם יותר חזקים...וכל השמיעה ברכב זה מהם..וצריך לבחור אז אמרו לי לבחור אותם ולא את הקומפוננט..מה אתה אומר..

פורסם

זה כבר סיגנון שמיעה אם אתה אוהב לשמוע את הזמר מאחורה ואכפת לך שאחרים ישמעו זה משהו אחר.

ואם אתה רוצה לחבר הכל ולהנות אז אתה צריך לקנות מגבר מונו לסאב ותחבר את הרמקולים במגבר הנוכחי.

פורסם
זה כבר סיגנון שמיעה אם אתה אוהב לשמוע את הזמר מאחורה ואכפת לך שאחרים ישמעו זה משהו אחר.

ואם אתה רוצה לחבר הכל ולהנות אז אתה צריך לקנות מגבר מונו לסאב ותחבר את הרמקולים במגבר הנוכחי.

וואלה אחי זה לא קשור לזה שאני שומע את הזמר אחורה פשוט האיכות והעוצמה באה יותר מהקומפוננט...

ואני רוצה שתסביר לי מה זה אומר מגבר מונו לסאב...וכמה זה עולה???

פורסם

אילו רמקולים האחוריים? דגם חברה? הקומפוננטים? הסאב?

איך הכל מחובר?

הסאב וה6X9 מחוברים למגבר והקומפוננט למערכת?

אם זה כך, המתקין לא מקצועי כלל וכלל, לעולם לא מחברים במה אחורית שלמה למגבר

ונותנים לקומפוננט הגברה מהרדיו דיסק.

מגבר מונו, הוא מגבר בעל ערוץ הגברה אחד (על מנת שתוכל להגביר את הסאב)

ואם תוסיף אותו, תוכל לחבר את ארבעת הרמקולים למגבר 4 ערוצים, ואת הסאב בנפרד למגבר מונו.

אם אתה לא מעוניין בהשקעה נוספת, גש למתקין והסבר לו שאינך מרוצה מהבמה הקדמית של הרכב

(זה שיש לך קומפוננט מקדימה והוא לא מחובר למגבר, כנראה שהוא לא מנוצל כראוי).

הבמה הקדמית היא לדעתי החלק הכי חשוב במערכת לרכב, ולכן יש צורך לחבר את הקומפוננט למגבר.

לחבר את האחוריים אל המערכת ולהשאיר את הסאב + הקומפוננט במגבר.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

מה שהוא עשה לך זה מה שרוב המתקינים כיום עושים, בשביל לחסוך בעבודה ולהעביר חוטים מקדימה עד המגבר אז מחברים את הסאב למגבר ואת האחוריים, חיסכון בעבודה אבל לא מומלץ מפני שתמיד עדיף להגביר את הקדמיים, די מעצבן לשמוע את האחורה יותר חזק.

תחזור אליו ותדרוש שיחבר את הקדמיים + הסאב למגבר ואת האחוריים לHU.

פורסם
מה שהוא עשה לך זה מה שרוב המתקינים כיום עושים, בשביל לחסוך בעבודה ולהעביר חוטים מקדימה עד המגבר אז מחברים את הסאב למגבר ואת האחוריים, חיסכון בעבודה אבל לא מומלץ מפני שתמיד עדיף להגביר את הקדמיים, די מעצבן לשמוע את האחורה יותר חזק.

תחזור אליו ותדרוש שיחבר את הקדמיים + הסאב למגבר ואת האחוריים לHU.

אמרו לי גם בן אדם שקניתי ממנו וגם המתקין שהתקין לי...שלא מומלץ לחבר את הקומפוננטים למגבר כי המגבר לא יעמוד בזה ויקרוס...לא יודע מה לעשות אני יברר על זה...אבל מצד שני לא בא לי להשקיע על עוד מגבר לסאב ביזבזתי כמה אלפי שקלים למערכת ונשארתי בלי כלום

פורסם

המגבר לא יעמוד בחיבור של 2 זוגות רמקולים + סאב, אז בגלל זה מחברים לו זוג רמקולים וסאב(למגבר 4 ערוצים), את הזוג רמקולים שמחברים למגבר זה צריך להיות הקומפוננט הקדמי, ואת הזוג שנמצא מאחורה מגבירים דרך הרדיו דיסק.

• תוכן חדש...