Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני קורא את השרשורים שלך ודמעות חונקות את גרוני... איך אתה מצליח להישאר בפוקוס ולהיצמד לסטנדרטים הגבוהים שלך אפילו בשנות הצנע של הלימודים האקדמיים? לא מכיר הרבה סטודנטים שהיו מוצאים את הזמן והתשוקה לתחביבים שלהם במקביל לחיים על קו גוש דן - באר שבע. כל הכבוד!

וכעת לשאלה החשובה באמת: מוכר? :-D

פורסם

הבטחתי עדכון:

היום אזרתי אומץ, ירדתי לאוטו למרות החום הכבד והתקנתי את המגבר.

פיוז, סוויץ', כפתור הדלקה ו... זה עובד! כיוונתי גיינים ונקודות חיתוך והנעתי את האוטו, אמרתי שזה המבחן הסופי. לאחר ההנעה אין שום רעשים או הבדלים בעוצמות בין הערוצים, פיקס! :-D

מחר יהיה המבחן האמיתי, יש לי יום של נסיעות ארוכות, אני מקווה שהוא יסתיים בשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יפה מאוד מגבר ברמה גבוה.

רק שאלה שלי איך מגבר כזה מגיע לתופעה כזאת? לא אמור להיות לו הגנה?

Clarion HXD2 | Genesis iii + phonix gold ti 500.4 | W: morel dotec ov M: HAT L4 T: pioneer TS-B350PRO and yamaha horn old school

פורסם

איתמר אמר, כבל מתח שנגע באחת מכניסות ה RCA.

וכל הכבוד על היוזמה והרעיון, לקחתם את אותו הדגם בדיוק ועשיתם השוואה?

וכל הכבוד על כך שאתם הבחנתם בבעיה והצלחתם לתקן את המגבר שמעבדות מומלצות וטובות לא הצליחו, יש לחבר שלך ידי זהב!

פורסם
יפה מאוד מגבר ברמה גבוה.

רק שאלה שלי איך מגבר כזה מגיע לתופעה כזאת? לא אמור להיות לו הגנה?

כל התעסקות עם התקנות מחייבת מינוס מצבר מנותק.

הפרוייקט הזה נראה לי ממש מושקע,אני מאמין שזה ישאר אותה תוצאה כמו המקורי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אני מאוד מקווה שאנחנו נקבל סימן חיים מאיתמר עד הערב :shock:

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני כאן, והאוטו אפילו לא עלה באש :wink:

המגבר פעל אתמול במשך למעלה מ 4 שעות במצטבר, 0 תקלות :-)

אני חושב שאחרי סשן שמיעה ממושך אפשר לומר בוודאות שהג'נסיס נשמע הרבה הרבה יותר טוב מהרוקפורד אותו הוא החליף (ומדובר במגבר מסדרת ה POWER של שנת 2000 מצורת הטרפז, סדרת מגברים שאני מאוד אוהב). תחום הווקאל נשמע הרבה יותר אמיתי ו"עמוק" והטוויטר התרסן משמעותית, כל זה ללא שום משחק אקולייזר או דבר אחר. גם בתחום הבאסים הידוע לשמצה הפורום הזעירא שלנו אין לג'נסיס שום נחיתות ואף יותר מזה, סוף סוף שומעים את האילייט בפעולה (כן כן! גם ג'נסיס וגם אילייט בדלת בלי תיבות! גוועלד!) :evil:

יש לי עוד כמה שדרוגים לעשות כי הסט אפ הזה רחוק מלהשביע את רצוני. המורל טמפו 4" יוחלפו ב CDM88 ו MT23 משודכים ל MX33.3 שכבר יושבים חודשים על גבי חודשים בארון ומחכים להתקנה. בחודש הבא אני רוצה להזמין ליין-דרייבר כי ה PRE של ה HU המקורי נמוך מאוד. בווליום מקסימלי ב HU וגיינים שכמעט פתוחים לחלוטין במגבר מקבלים קליפינג בווליום ממש לא גבוה. ליין דרייבר יפתור את הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנחת הופך יציאה מוגברת מה HU (יציאה לרמקולים) ליציאת RCA.

ליין דרייבר מגביר יציאת RCA סטנדרטית למתח גבוה יותר, כך שלמגבר יותר קל להגביר את האות, דבר שתורם למספר יתרונות.

מתחדשת*

פורסם

מה שזה עם הפסל המפחיד אמר.

במקרה שלי אין צורך במנחת כי הוצאתי את המגבר הפנימי של ה HU, אבל כנראה שה PRE-OUT של ה HU נמוך מדי. ליין דרייבר לוקח את הסיגנל הנמוך הזה ומגביר אותו, בד"כ לערכים שנעים בין 4 ל 10 וולט במקסימום.

הליין דרייבר מאפשר להגיע לניצול מלא של יכולות המגבר כמו גם דחיית רעשים משופרת והתרחקות מסף ההגברה של ה HU שכאמור מעוות מאוד את הסיגנל בווליום גבוה.

איתמר.

• תוכן חדש...