Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכמה דיונים כאן כבר די הבנתי שאין באמת משמעות אמיתית להבדל בין 1V/2V או 5V בפרה-אאוט - עכשיו אתם טוענים ההפך, שיותר וולטים בפרה-אאוט = יותר טוב, הבנתי נכון?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, ככל שמתח ה PRE-OUT יותר גבוה יותר טוב. למה יותר טוב? כי לסיגנל יש יכולת דחיית רעשים טובה יותר ואנחנו מתרחקים מסף ההגברה של ה HU. ככל שמתקרבים אליו נכנס יותר עיוות (מגבר לכל עניין ודבר).

PREOUT גבוה גם אומר שלא צריכים לפתוח יותר מדי את הגיינים במגבר, עוד פרמטר שמכניס רעשים לסיגנל, עדיף תמיד לעבוד עם גיינים סגורים כמה שיותר.

HUים איכותיים המוציאים 4V ומעלה יאפשרו ניצול מיטבי של יכולות ההגברה. HUים ישנים או בעלי מתח נמוך (2V ופחות מזה) לא מאפשרים ניצול מלא של יכולת ההגברה ובעלי פוטנציאל ספיחת רעשים גבוה יותר.

בשורה התחתונה ליין דרייבר הוא רכיב שמיועד רק למערכות זולות וחלשות ואת האמת שמעט מאוד יצרנים עדיין מייצרים רכיב כזה. רוב הליין דרייברים של שנות ה 80, 90 ואולי תחילת ה 2000 היו משודכים לאקולייזרים וקרוסים אקטיביים, ניתן למצוא עדויות לכך ברוב אם לא כל המכשירים האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סטס

לאלפיין 9853 יש יציאות של 2V וזו יחידת ראש אמנם מאמצע העשור אבל היא עדיין טובה יחסית.

לאיתמר יש מערכת מקורית של היאריס שלו... המצב כנראה עגום

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איתמר-

מה שבאמת יהיה מעניין זה לקחת מגבר זהה ולבדוק את שניהם באותו סטאפ 1:1 על אותו גיין (עם O-SCOPE) ולבדוק האם ואיך התיקון השפיע על הסאונד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ולמה שישפיע? מדובר באותם הרכיבים בדיוק ואין שום אילתור. המגבר שוחזר להיות 1:1 עם אותם הרכיבים ובאותו הסדר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל הכבוד. וקבלו ח"ח

נראה מקצועי ונקי ביותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מזל טוב . אני שמח שהפרוייקט הצליח והרווחת אחלה מגבר. אני לא הייתי מתעסק יותר מידי בהשוואות ובדיקות עם סקופ או בלי וכו - הוא פועל , הסאונד טוב לך באוזן ? אם התשובה היא כן כל השאר לא חשוב.

אני שמח שיכולתי לעזור בתרימת מגבר בתור דוגמנית , בכל זאת המטרה להציל ולהחיות את המגבר הזה הייתה חשובה , מדובר באחד המגברים הותיקים פה בפורום :lol:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כפרה עליך! כל בוקר המגבר שלך עובר ליטוף ובדיקה קפדנית שאף גרגר אבק לא התיישב עליו.

פורסם

איתמר - חשבת על לשלב אחד או שניים כאלה?

http://www.minidsp.com

הם מאוד קטנים וכמו שכבר ראינו בפורום - אפשר אפילו לשלב אותם לתוך המגבר\מגברים

נשמע לי כמו האינטגרציה המושלמת למערכת שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה בדיוק אני אמור לעשות איתו? מה זה יתן לי?

די, אני כבר לא בשלב של הריצה אחרי הפרוססורים ומשחקי פאזות ו TC. הגעתי לשלב שאני כבר לא רץ להשיג במה מושלמת ואימג'ינג ברזולוצייה של מיקרוסקופ.

ביום שבת הזמנתי ליין-דרייבר מארה"ב, יגיע תוך שבוע שבועיים. אחרי שאתקין את שאר הסט של האילייט אני מאמין שזה יהיה די והותר עבורי.

איתמר.

פורסם

על כל חבר פורום אחר הייתי מאמין שזה מה שהוגדר כמטרה למערכת

אבל עליך - אני מאמין שתוך זמן קצר אתה תתחיל להשתעמם או שתישבר ותתחיל לתהות לגבי רכישת פרוססור כזה או אחר - זה כמובן אחרי שישבר לך התחת ממשחקי פאזות (ומיקומי האלמנטים מוגבלים גם ככה) :-D

זה רק עניין של זמן איתמר :-D

אתה יודע את זה :-P

אתה עובד רק על עצמך... :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא עובד על אף אחד :wink:

כבר יותר משנתיים אין לי HU איכותי או פרוססור (וגם מגבר זה רק לאחרונה :oops:).

היה לי סט אפ מעולה ולא המשכתי איתו מכל מיני סיבות. היום אני מנסה להגיע לסט-אפ טוב בלי להשתגע בהוצאות ובקשיים שסט-אפ כזה מביא איתו. החלטתי להשאיר את ה HU המקורי ואיתו אני אשאר, כמו גם עם הג'נסיס והאילייט שלושה חלקים. כל שדרוג מעבר לזה יגרור אחריו הוצאות כספיות עצומות שאין לי מאיפה להביא כרגע.

זה לא שהתחביב נגמר, הוא פשוט לא באותה רמה שהוא היה פעם. כמו שאמרתי, אני כבר לא במרדף אחרי גובה במה והאימג' המושלם, אני רוצה לשמוע טוב וכמו שאני אוהב, והדרישה הזאת ממש לא מחייבת HU באלפי שקלים וזמרת ששרה מאמצע החלון הקדמי.

ביום מין הימים שיהיה לי כסף מיותר, רכב ששווה את זה וזמן פנוי אני מקווה לחזור לימים ההם שיכלתי לשבת באוטו שעות, ימים וחודשים בנסיון להגיע לכיוון המושלם ופשוט לחייך כל נסיעה ונסיעה.

איתמר.

• תוכן חדש...