Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כל כך אוהב את הביטוי כסף מיותר

אבל מה שאני כן יכול לאמר הוא שהתחביב הזה הולך ונהיה זול יותר מיום ליום ככל שהטכנולוגיה מתפתחת

המיניDSP הוא כבר במחיר יחסית שפוי ליכולות שהוא נותן לך.

רמקולים והגברה טובה ישארו יקרים - אבל היום הגברה ראויה אפשר למצוא עדיין בסכומים שפויים וסה"כ ההגברה שיש לך עכשיו היא ראויה ביותר.

יהיה טוב ולא צריך לשדוד היום בנק בכדי להגיע לתוצאות נהדרות.

אני רק מקווה שחוץ מסאונד טוב גם כן תהיה מסוגל להגיע לתוצאה טובה שתוציא חיוך מהפרצוף מבלי לעשות תיקוני זמנים ומבלי להשתגע על כיווני רכיבים.

מה ששמעתי ברכב של דני הפיל אותי היות וזה היה לפני כוונים.

אני יכול לאמר לך שברכב שלי גם בלי TC יש תוצאה נהדרת של מרכוז ועוד לשני המושבים בו זמנית תודות למיקום בקיק פאנלים

אז להגיע לתוצאות טובות ומספקות - כן אני מאמין שאתה תצליח בכל זאת.

סה"כ אתה הולך להתקין סט שלושה חלקים - יש לך גמישות רבה למרות הכל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איתמר - חשבת על לשלב אחד או שניים כאלה?

www.minidsp.com

הם מאוד קטנים וכמו שכבר ראינו בפורום - אפשר אפילו לשלב אותם לתוך המגבר\מגברים

נשמע לי כמו האינטגרציה המושלמת למערכת שלך...

שייסה! בעצם 2 כאלה כמעט מחליפים ביט1? איך האיכות שלהם?

(אני קצת סקפטי בגלל המחיר שלהם שבאמת יש שם רכיבי DAC סבירים...)

פורסם

האיכות הצפוייה היה... 0. לפחות לדעתי. אין שם DACים - יש יצאיות אנלוגיות של DSP. כנ"ל גם לגבי כניסות (אנלוגיות גם כן).

[under construction]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי משהו- הD בDSP מסמל- דיגיטל

משמע- נכנס אנלוגי, עובר לדיגיטלי, עובר עיבוד סיגנל (SP :-P), ואז חוזר לאנלוגי-

איך זה אפשרי בלי DAC וADC?

פורסם

לא חברים - פספסתם

יש להם גם MINIDIGI שהוא בעצם יודע לקבל כניסה אופטית ולהוציא אנלוגית ואז אפשר לחבר את זה לMINIDSP בשרשור.

לפי מה שהבנתי המוצר נותן תוצאות טובות מאוד ולא סובל מרעשים או תופעות לוואי שמיעות, בשביל מערכת OEM זה וואחד שדרוג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי לא התעמקתי מספיק, אבל איך לכל הרוחות מכוונים ועובדים איתו? :shock:

מה הרעיון שעומד מאחורי המוצר הזה? (לא שאני הולך להזמין כזה, אבל מעניין)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין דבר שיכול לשדרג מערכת OEM :)

MINIDIGI אכן מוסיף כניסה אופטית. בזה הוא מסיים את תפקידו, תמורת 50$ נוספים סימליים.

DAC וADC מבחינתי הם רכיבים חיצוניים = גיוקים נפרדים + LPF איכותי שמסנן רעשים בתדרים גבוהים בכניסה ומוצא מהADC\DAC. בנוסף מאוד רצוי גם שיהיה DAC עם יצאיה של זרם עם I\U במוצא...

לאומת זות לרכיב הזה, אשר כולל מעבד DSP, וכמה ADC\DAC בתוך גיוק אחד זול... זה פיתרון של... מערכות... סטריאו בסגנון בומבוקס :) ghettoblasterz.

כל העסק של מינידיאספי הוא כדי למשוך קצת לאחר קצת כסף.

הגיוק מסוגל לעבוד ביותר מ2WAY, הלוח של SPDIF עולה יקר לאומת הDSP, הפלאגינים עולים כסף ולא ניתנים חינם...

לא התחברתי על המכשיר.

[under construction]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, אז הבנתי נכון, פשוט אני התכוונתי לDAC באופן כללי

(רכיבים חיצוניים או פנימיים- זה לא משנה, הפעולה צריכה להיעשות :-))

אם ככה, המחיר באמת קצת מחשיד...

פורסם

כל מה שאתה צריך זה שני פלאגינים - 20 דולר

וכל יחידה בודדת של מיני DSP עולה 100 דולרים

לכל יחידה כזו יש 4 יציאות - אם איתמר הולך לעבוד בתצורת 2.5WAY -

120 דולר כולל משלוח ומיסים בעצם מסדרים לו DSP שנותן לו TC, אקולייזר 31 ערוצים לכל ערוץ, קרוס אובר גמיש, הנחתה נפרדת לכל ערוץ...

לפי מה שאני מבין הDSP עושה עבודה יפה מאוד.

איך עובדים איתו? מתחברים אליו דרך כניסת הUSB שלו... (מזכיר באופן מחשיד את הביט1... :-D )

אבל לקנות אחד או שניים כאלה עדיין עולה חצי מחיר מאשר לקנות ביט1, אולי אפילו כמעט שליש מחיר - זה שהוא לא מגיע לאיכות של פרוססור ברמת הביט1 - גם ככה אנחנו מדברים על מערכת OEM.

לדעתי למי שבונה מערכת על הגברה פשוטה יחסית או יחידת ראש סטנדרטית - זה אחלה דבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא רואה טעם להשקיע כל כך הרבה כסף על HU מקורי ועלוב. ברור שפרוססור יכול "לשפר", אבל זאת עבודה בעיניים כי כל זמן שהמקור דפוק שום דבר לא יצליח לשחזר איכות מקורית שנגדעה.

אדי מה זה 2.5WAY? אני הולך לעבוד פאסיבית לחלוטין והאילייט הוא שלושה חלקים. חוץ מזה, 120$ ל DSP ועוד משלוח ומיסים ועוד לפטופ שאין לי (וגם לא פלאפון עם מערכת הפעלה כלשהי או פאלם) = הרבה מאוד כסף.

אם ארצה, בשליש מהסכום הזה ארכוש P880 ואסגור עניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רוצה להשאיר הכל "מקורי" זו האופציה הכי טובה כרגע.

2.5WAY הכוונה היא לעבוד בתצורת BI WIRE על הקרוס של האילייט כאשר הוופרים מוגברים בנפרד והמידים והטוויטרים מוגברים יחדיו.

זה לא ממש 2WAY כי בכל זאת הטוויטרים והמידים אלמנטים נפרדים

אבל זה גם לא3WAY

אז... 2.5 WAY :) (הגברה אקטיבית בין הוופרים לשאר חלקי הסט, הגברה פסיבית בין המידים לטוויטרים - חיתוכים פסיביים לכל אורך הדרך)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...