Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיא בוא נעשה סדר

אני חשבתי שלא היה שמאי מטעם הראל עכשיו אני מבין שהיה.

מחירון יד 2 39000 מחירון יצחק 32300 שניהם משוקללים

הראל מה מוכנה לשלם?

חברת הביטוח שלך מה מוכנה לשלם?

עם המידע הזה בידנו נמשיך.

רוצה בה"פ מתאים לי גם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן ישראל

אז ככה:

אכן היה שמאי מטעם הראל. הוא נתן לי את האופציה (בשם הראל אני מתאר לעצמי) לתקן בעלות של עד 55% שווי הרכב. לא נאמר ע"פ איזה מחירון, תארתי לעצמי שהוא מתכוון ללוי. כל זאת לאחר ששאל אותי אם אני רוצה להשבית או לתקן.

הראל התקשרו אלי והציעו לי ולחברת הביטוח שלי להגיש אישור אי הגשת תביעה, ושהם ידאגו להכל. הם קוראים לזה 'חיבוק'. הסכמתי. הביטוח שלי, לפיכך, אינו צד בעניין כי הוא לא צריך לתבוע את הראל, מה שכנראה לטובה כי בפוליסה שלי מול חברת הביטוח שלי (הכשרת הישוב) רשום במפורש כי ערך הרכב לפיצוי הוא ע"פ מחירון יצחק לוי.

אחת הנקודות המעורפלות כאן מבחינתי היא מה הראל חייבים לי, מאחר ואין לי חוזה איתם.

עכשיו, קשה לי מאוד להאמין שע"פ בקשה שלי הראל יפצו אותי ע"פ מחירון יד2...עכשיו לא כריסמס.

אגב, גם ע"פ מחירון יד 2 הרכב אובדן גמור, 25 מתוך 39 הם כ 64%.

זהו הבלגן פחות או יותר

תודה, גיא

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

מנסיוני שלי אז באם אתה רוצה את הרכב אז תזמין הערכת שמאי לרכב וזאת כי הוא לא רכב רגיל ובזכות זה מחיר הרכב יעלה וכפי הנראה יהיו חייבים לתקן את הרכב ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מניסיוני, אם תזמין הערכת שמאי חוץ, מחיר התיקון יעלה והשבתה תהיה ודאית מתמיד.

מרגע השבת הרכב, אינך יכול לפרק דבר וחצי דבר מהרכב למעט ציוד אישי שאינו מבוטח.

פורסם

זו כבר לא הנקודה, הרכב יושבת. ואני אקבל אותו בכ 10% מחירון, לפירוק (הבנתי שעם זה הם לא יכולים להתווכח?). העניין הינו לקבל את ערך הרכב לפי יד2 ולא לפי לוי.

גיא

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

חבל שהזמת שמאי חוץ ,

אילו היית מזמין את השמאי של לוי יצחק (שהרי הוא זה שקובע את מחיר הרכב) אז רוב הסיכויים (רוב זה לפי מספר אנשים שכבר עשו זאת ,וניצלו)שהרכב לא היה יורד מהכביש .

שמאי של לוי יצחק יכול להביא מסמך שבו יש הערכת מחיר לרכב הנ"ל וזה תופס מבחינת החוק ומבחינת חברת הביטוח.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
חבל שהזמת שמאי חוץ ,

אילו היית מזמין את השמאי של לוי יצחק (שהרי הוא זה שקובע את מחיר הרכב) אז רוב הסיכויים (רוב זה לפי מספר אנשים שכבר עשו זאת ,וניצלו)שהרכב לא היה יורד מהכביש .

שמאי של לוי יצחק יכול להביא מסמך שבו יש הערכת מחיר לרכב הנ"ל וזה תופס מבחינת החוק ומבחינת חברת הביטוח.

הי חברים,

ראשית, עדיין לא נכתב דו"ח שמאי, כך שהכל עדיין פתוח להבנתי.

שנית - האם שמאי של לוי יצחק לא יעריך את שווי הרכב לפי מחירון לוי יצחק??

גיא

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

גיא אהלן

עליך לקבל החלטה

רוצה לתקן או רוצה לקבל כסף

לכל דרך שבחרת הפתרון שונה .

ולגבי השאלה השניה התשובה בשאלה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אהלן ישראל!

אני כידוע לך הרי הולך על השבתה, וברגעים אלו ממש מחפש שמאי שיבוא לעזרתי. קיבלתי המלצה נוספת שאותה אני אבדוק היום.

אגב, משרד השמאות שבדק את הרכב ראשונית(הראל) אומר שברגע שמדובר בהשבתה הראל מתנערים ממני ועלי לתבוע אותם עצמאית (או בעזרת הביטוח שלי - לא ממש הבנתי), כאשר אני חמוש בדו"ח שמאי מטעמי(מן הסתם לא אחד שעובד עם הראל).

גיא

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

גיא

תקן אותי

המוסך העריך 25K הראל לא הסכימה אלא אישרה פחות נגיד 17K.

25 מ 39 מעל 60% זאת אומרת אובדן גמור.

הראל לא מוכנה לשלם מעבר ל 17K ואומרת לך במקרה כזה של השבתה תגיש לי תביעה אני אסרב ואתה תתבע.או לא.

בבטוח שלך יש סעיף שמגיע לך סיוע משפטי מן הסתם שבו אתה תוכל להיעזר . אולי לכך כיוון השמאי באמירה שלו.

חבל על הזמן שמאי טוב ולדרך. עוד מעט המוסכניק יתחיל לצעוק!!

ולחברים גיא קיבל החלטה בכיוון מסויים תעזרו לו בכיוון בו הוא בחר ואל תסיטו אותו מדרכו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישראל!

מילותיך אמת.

פשוט למצוא שמאי מבין עניין זו מלאכה..בינתיים המוסך שקט, אני מנצל את המצב ובודק אופציות

גיא

תקנו אותי אם אני תועה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הכל סגור מול חברת הביטוח - אובדן גמור (עלות תיקון בגובה 80% משווי הרכב!), קיבלו דו"ח שמאי. מחכה לכסף. האוטו אצלי, כבר חצי מפורק(החצי הקל...). אני מתחיל להתייאש מחוסר היכולת שלי להרים את הרכב ולפרק כראוי(מנוע בעיקר), בטחוני האישי כאן על הפרק. אני מתחיל לפזול לכיוון מכירת מה שנשאר כמות שהוא.

שאלתי - האם יש בעיה עם זה? מכיוון שאינני מורשה לעניין וכדומה(כלומר למכור רכב לפירוק לאדם פרטי)?

תודה

גיא

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

זכור לך 10% שלי:-D

לצורך מכירת המנוע אתה זקוק לשטר מכר מנוע.איך משיגים ? אתה ילד גדול!!

לגבי השאר שום כלום כיוון שהרכב עצמו אובדן גמור , אין צורך בשטר מכר רגיל. מספיק נייר בינך לבין הקונה מכרתי ל קניתי מ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הי ישראל,

אל תעלב, אבל בסוף ירדתי מהעניין של יד2 והחלטתי לא לנסות לקבוע תקדימים מול תחנות רוח...

הלכתי כמו כולם, וכמו שהמפקח על הביטוח הורה - על יצחק לוי, בתקווה שבעזרת התוספת ממכירת השרידים אוכל להגיע למחיר השוק.

בכל אופן, הרכב מתפרק כמו לגו, הברגים היחידים שצרכו מומנט מכובד בתוך הרכב היו אלו שתופסים את מנגנון חגורות הבטיחות(כדי שנקבל את כל 4 הכוכבים..).

עכשיו אני עומד מול האוטו ומגרד בפדחת, איך לעזאזל אני מוציא משם את המנוע? יש לי כמה כיוונים, אצטרך להשיג בוקים גבוהים, ולהרים את הרכב מעל המנוע וכו'. ואז נשאלת השאלה - איך אני מוציא את הרכב מהחניה שבה הוא נמצא כשהוא יהיה ללא סרנים וגלגלים...? ברוך. בנוסף להכל אני בלחץ זמן כי האוטו אצל השכנה החביבה ואני לא יכול להשאירו שם בלי הגבלה(לחצר שלי אין איך להכניס אותו).

עזרה מכל סוג תתקבל בברכה..

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...