Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון קיימת אצלי התופעה המוזרה הזאת.

הרשת היא הרשת הפרטית שלי בבית מוגנת בסיסמה, עד לפני כמה זמן בחיים לא הייתה את הבעיה הזאת, פתאום היא התחילה ומדי פעם פשוט האינטרנט מפסיק לעבוד, וכתוב לי בחיבורי רשת שהמחשב עדיין מחובר לרשת והגדרה נוספת מתחת "ללא גישה לאינטרנט".

יש סיבה מסויימת שבגללה הדבר קורה?

המחשב? הרשת האלחוטית? אולי הספק? (נטוויזן).

הראוטר הוא של LEVEL ONE, בנוסף מחובר אליו מחשב נוסף דרך חיבור רגיל, כאשר הבעיה קיימת האינטרנט תקין במחשב השני.

פורסם

אתה מחובר עם חייגן או בלי חייגן?

אם אתה עם חייגן אתה צריך להגדיר את הראוטר שיעשה את ההתקשרות בשבילך.

בגדול אתה צריך להכניס את הכתובת שרת של השרת אינטרנט שלך בהגדרות, היה לי מקרה דומה עם נתב של 3COM ועם אינטרנט בגישה עם חייגן.

פורסם

כשזה קורה, במחשב הראשי יש רשת?

גם לי יש G550 וזה קורה רק כשהראוטר מתנתק או יש בעיות רשת במחשב הראשי אליו מחובר הראוטר.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

או קי, בוודאי שהאינטרנט האלחוטי פעיל, אני הפעלתי אותו.

איך בודקים את העיניין של החייגן?

ואני ידגיש, האינטרנט עובד בצורה מושלמת, גם במחשב הנייח (שמחובר בכבל ישירות לראוטר), וגם במחשב הנייד הוא עובד, רק מדי פעם קוראת השגיאה המדוברת, בזמן השגיאה האינטרנט במחשב הנייח כן עובד.

פורסם

נכנסתי להגדרות והכל נראה תקין, חוץ מדבר אחד שאין לי מושג מה הוא.

802.11 Mode, מה זה אומר? אצלי כרגע מסומן על 802.11g only

והריבוע לסימון שיש מתחת, Broadcast SSID, מה הוא אומר?

בכל מקרה, תמונת מצב:

12.jpg

פורסם
יכול להיות שזה קשור לזה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927281,00.html

אולי תחכה קצת לפני שאתה מגדיר מחדש את כל הרשת שלך..גם לי היו כמה הפרעות חיבור (גם נטויז'יון) וזה הסתדר בסוף.

זה לא יכול להיות זה, כי מחשב אחד גולש ומחשב אחר לא

נירו, מה הIP של הלפטופ? האם הוא מתחיל ב 169 (169.000.000.000 - רק שבמקום אפסים יש מספרים אחרים) ?

פורסם

בהמשך לתגובה שמעליי.

יכול להיות, וקרה לי בבית של חבר.

שלושה מחשבים מחוברים לאותה הרשת:

אחד בחיבור כבל ושתיים באלחוט.

בחיבור כבל - מחובר וגולש.

במחשב של החבר - אלחוט - מחובר וגולש.

אצלי - באלחוט - מחובר - ללא גישה לאינטרנט.

פעלתי לפי ההוראות של הווינדוס - שאומרות לנתק/לכבות את המודם למשך 10 שניות ולהדליק שוב.

כך עשיתי ובחיבור מחדש קיבלתי גישה לרשת.

לא יודע איך להסביר את זה אבל המודם סירב להכניס את המחשב שלי לרשת,

עכשיו הכל תקין ואני מקבל אצלו גישה.

דרך טובה לטפל בעיות ברשת היא לפתוח את פותר הבעיות של הווינדוז 7, לפי דעתי הוא מעולה ונותן מענה מדויק לרוב הבעיות.

• תוכן חדש...