Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיי שלום!

פגשתי אותך היום ונהנתי לשוחח אתך.

חבל שאתה לא חבר במועדון החמש והמועדון היה שמח לו הייתה מצטרף לשורותיו.

התמונות שלך תמיד צדות את העין, מרחיבות את הלב ומראות לנו את הדברים בפרופורציה אחרת.

אני בטוח כי אתה מבין כשמדובר בתחביב כולונו "משוגעים" אחרת איך תסביר שבחום כבד הגיעו כמאה משוגים עם בני משפחתם?

אני נהנה כל פעם מהצילומים שלך ומהמטוס שלך המעופף מעלינו. לצערי הרכב עקב הרעש אני לא מספיק להוציא את המצלמה לצלם.

תמשיך בעבודה הטובה.

ושוב תודה לך על התמונות.

גדרון

שלמה דן גדרון

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי לא מזמן הביתה לאחר יום חם מאד, גדוש בפעילות ומהנה!

שמחתי לראות שכבר העלו חלק נכבד מאד מהתמונות לפורום ואני מוכרח לציין שעד כמה שהתמונות מהממות! גם שלך גיא!! הארוע היה עוד יותר מהמם!

הארגון מעולה, הנוכחות הייתה מדהימה, כמות הרכבים, הקהל הרב, ההתנהגות למופת של המציגים וכל הסובבים הייתה פשוט תענוג.

כן ירבו תצוגות רכב כאלה!

האירוח הנהדר של המועצה המקומית הורגש והיה על הצד הטוב ביותר, תודה לאמוץ, עדי ולסובארוהוליק דין על הארגון! (אנחנו כבר נדבר השבוע על מה שלא הספקנו במפגש).

נתראה במפגשים הבאים.

נ.ב: מתן, התמונות שלך פגז!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חזרתי לא מזמן הביתה לאחר יום חם מאד, גדוש בפעילות ומהנה!

שמחתי לראות שכבר העלו חלק נכבד מאד מהתמונות לפורום ואני מוכרח לציין שעד כמה שהתמונות מהממות! גם שלך גיא!! הארוע היה עוד יותר מהמם!

הארגון מעולה, הנוכחות הייתה מדהימה, כמות הרכבים, הקהל הרב, ההתנהגות למופת של המציגים וכל הסובבים הייתה פשוט תענוג.

כן ירבו תצוגות רכב כאלה!

האירוח הנהדר של המועצה המקומית הורגש והיה על הצד הטוב ביותר, תודה לאמוץ, עדי ולסובארוהוליק דין על הארגון! (אנחנו כבר נדבר השבוע על מה שלא הספקנו במפגש).

נתראה במפגשים הבאים.

נ.ב: מתן, התמונות שלך פגז!

האמת גם אני הייתי בארוע ורציתי לכתוב תגובה ולשבח אבל מצאתי תגובה מושלמת.

+1 +1 :mm_yeah:

פורסם

טוב.

בספירה חוזרת ב ZOOM IN

אצלי התמונות מהאויר -ברזולוציה גבוהה יותר.:wink:

64 מכוניות קלאסיות בתוך המיתחם.

3 אופנועים קלאסיים כמדומני היו בתוך המיתחם

2 מכוניות של מועדון ה 5 מחוץ למיתחם ( מכיר את הבעלים - חנו שם מחוסר מקום בפנים)

סהכ" :shock:69 :wink:כלי רכב (לא כולל את אלו ש"מחוץ לגדר" )

בהחלט מכובד

GUY

פורסם

לא היתי עם אחד מהמכוניות שלי אבל היתי עם אישתי והבן שלי. למרות החום היה מאוד נחמד .לאחר שראינו את כל המכוניות ואכלנו קצת מהאוכל שהוגש לנו שהיה טעים מאוד המשכנו לטייל בעוספיא.

תודה מראש על האירוח

פורסם

תודה לאמוץ ולעדי על ההזמנה לבוא כמועדון, ואכן באנו עם שמונה מכוניות.

מזג האוויר החם לא העיב על האווירה של מפגש עם חברים , מאלו שפוגשים לעיתים קרובות, וגם אלו שפוגשים לעיתים רחוקות.

התמונות של מועדון סאאב בקישור הבא: http://www.tapuz.co.una/userCommunaMsges.asp?Communaid=9392

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
גיא כל הכבוד על התמונות! נהדר לצפות בהן תמיד.

img2988a.jpg

מתן, גם שיחקת אותה עם התמונות.

תודה רבה ידידי!

גם לתמונות שלך בהחלט ראויה הערכה גדולה:mm_yeah:

האם מותקנת בטיסן מצלמת סטילס בלבד, או גם מצלמת ווידאו?

:puzzled:
פורסם

מתן כמו שכבר אמרתי לך, התמונות מעולות. ללכת לצלם את המכוניות בדרך למפגש היה רעיון גאוני, כל הכבוד.

גיא, התמונות מהאוויר נהדרות, והם היחידות שמראות באמת כמה האירוע היה גדול ומוצלח. תודה רבה.

היו כמה דברים שהפריעו לי במפגש, הדבר הראשון שסובארוהוליק עמדו בצד ולא הוזכרו כלל. דין שיזם את הרעיון הוא חבר מועדון סובארוהוליק ובעל הארדטופ מדהימה, והרעיון הראשוני היה מפגש סובארוהוליק בעספיא. זה שהארוע הפך למפגש מועדון ה5 מתקבל על הדעת, אבל למה לא להזכיר את המועדונים האחרים? כולם אוהבים מכוניות, כולם רוצים להנות, אף אחד לא מתחרה פה אחד בשני.

דבר נוסף, נאמר ללנצ'יה הכחולה לצאת מהמתחם בגלל שהנהג שלה לא חבר מועדון, אבל לסאאב למינהם לא נאמר למרות שגם הם לא חברי מועדון ה5, הם הרי חברי מועדון הסאאב. אני מניח שהיו במתחם עוד כמה מכוניות של אנשים שהם לא חברי מועדון... אז למה לנצ'יה לצאת וסאאב להישאר? גם הסובארו 81 שהייתה בפנים לא שייכת לחבר מועדון. Why like this?

אבל הדבר שהפריע לי מכל היה שבתחילת המפגש נאמר שהכניסה למתחם הכיבוד היא רק לחברי מועדון ה5, מה ז"א? מועדון ה5 הזמין את מועדון סאאב, את מועדון סובארוהוליק ואת מועדון החיפושיות (שלא הגיעו בסוף) למפגש, אבל בגלל שהם לא חברי מועדון הם לא שותים? לא מגיע להם צל? מועדון ה5 הפיק ארוע והזמין אורחים, איזו מן הכנסת אורחים זאת?

הבעייה האחרונה שהייתה במפגש הייתה בעיית חנייה, אבל אני שמח שהייתה בעייה כזאת כי המפגש היה מאוד מוצלח.

אני מקווה שבשנה הבאה יהיה מתחם הרבה יותר גדול והרבה יותר מכוניות, שהמפגש בעספיא יהיה חזרה גנרלית לארוע סוכות :-D

התגובה נכתבה מתוך רצון לשפר, ולא במטרה לפגוע או להעליב אף אחד.

אני לא מאמין שמשהו מהדברים נעשו מתוך כוונה רעה, אלא פשוט מתוך חוסר הבנה\חוסר מחשבה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דניאל ושמרון, תודה הפרגון!

אבל שטויות אני אפילו יעלה הרבה תמונות מהאירוע, זאת למרות שהן לא יצאו משהוא כי המצלמה זזה הכל הזמן:

זה בהתחלה, לפני שהרוב הגיעו:

img2973a.jpg

הינה, כאן זזה לי בטעות המצלמה

img2975a.jpg

כאן באמת השתדלתי, אבל המצלמה משכה שמאלה ופתחה בסדרת צילומים בלתי רצויה:

img2976a.jpg

img2978ap.jpg

img2981a.jpg

אחרי זה נכנסתי למתחם והצלחתי לצלם את השטח לפני שהחבר'ה מהמרכז הגיעו:

img2979a.jpg

img2980a.jpg

שיט! שוב זזה לי המצלמה

img2982a.jpg

img2983a.jpg

הינה! השתלטתי עליה:

img2984a.jpg

img2985a.jpg

מה הטעם להילחם? המצלמה אוהבת סובארו, עמכם הסליחה:

img2986ab.jpg

img2987a.jpg

נגמר המקום ברדיוס 100 מטר

img2989a.jpg

img2990a.jpg

img2991a.jpg

img2994a.jpg

img2995a.jpg

img2996a.jpg

img2997a.jpg

img2999a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

וואוו איזה אירוע מדהים !!!!!!! :shock:

כל הכבוד לאמוץ, עדי, דין ולשאר המארגנים של האירוע וכמובן למארחים

תודה לכל הצלמים על השיתוף בתמונות הרבות והיפות

מקווה להשתתף בשנה הבאה

שבוע טוב

שלי

פורסם

שיחקתם אותה בגדול

לצערי קורקעתי עקב מחלה ואני רואה שהפסדתי.

כל הכבוד!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רק לסבר את האוזן- הנל היה ה!מטוס ברשות בעלות הברית שבזכותו! נוצחה גרמניה

המטוס היה הראשון שהיה מסוגל מבחינת תצרוכת דלק ללוות באויר את המפציצים לתוך גרמניה לכל אורך הדרך וחזרה

מטוס מדהים עם יכולות מטורפות ונוכחות מהפנטת באויר:shock::roll:

(יצא לי בארהב" לראות ולשמוע מקרוב במיפגן את המטוס הזה8)- מנוע מרלין 12 צילינדר)

ברשותך, כמה הערות לנושא.

מוסטנג לא היה המטוס הראשון בעל טווח טיסה כה גדול. P-47 היה בעל טווח טיסה מאט גדול יותר וזה היה המטוס הראשון שליווה את המפציצים. היה לו מנוע רדיאלי מדהים בנפח 2800 (לא CC אלא CI) עם 18 צילינדר וכמובן סופר צ'ארג'ר.

אני לא מסכים עם זה שבעלות ברית יצחו את גרמנייה בזכות המטוס. גרמנייה נוצחה בזכות ברית המועצות ובעלות ברית רק הצתרפו לחגיגה עם תמיכה (מצד שני, הרי ברור שכל צד רוצה למשוך את הקרדיט אליו, אז כמובן ארה"ב יגידו שהם ניצחו וברה"מ יגידו שהם ניצחו, אבל בפועל בעיקר ברה"מ).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברכות למארגנים, למועדון החמש, למארחים

ולכל המשתתפים ולצלמים

כל הכבוד

שבוע טוב לכולם

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
ברשותך, כמה הערות לנושא.

מוסטנג לא היה המטוס הראשון בעל טווח טיסה כה גדול. P-47 היה בעל טווח טיסה מאט גדול יותר וזה היה המטוס הראשון שליווה את המפציצים. היה לו מנוע רדיאלי מדהים בנפח 2800 (לא CC אלא CI) עם 18 צילינדר וכמובן סופר צ'ארג'ר.

אני לא מסכים עם זה שבעלות ברית יצחו את גרמנייה בזכות המטוס. גרמנייה נוצחה בזכות ברית המועצות ובעלות ברית רק הצתרפו לחגיגה עם תמיכה (מצד שני, הרי ברור שכל צד רוצה למשוך את הקרדיט אליו, אז כמובן ארה"ב יגידו שהם ניצחו וברה"מ יגידו שהם ניצחו, אבל בפועל בעיקר ברה"מ).

לא רוצה להכנס לויכוח הסטורי אבל כולם צודקים.יחד עם זאת אתה מגזים בגדול בנוגע לתרומת ברה"מ לנצחון.

גרמניה נוצחה בגלל מכלול של סיבות. ברה"מ לבדה לא היתה יכולה לנצח את גרמניה והשגיאות שסטלין עשה בשנות השלושים כמעט עלו לה (ולכולנו) בנצחון גרמני. כך שבגדול, ברה"מ לא עומדת, אצלי לפחות במקום הראשון.

יש גם את בריטניה, את המנהיגות של צ'רצ'יל ואת העוצמה האמריקאית, את המלחמה בים שלברה"מ לא היה בה חלק, ההפצצות על ערי גרמניה ששברו את העם הגרמני שגם בהן לא היה לברה"מ חלק וכו'.

לא כל כך הבנתי את ה"הצטרפו". אם תלמד הסטוריה תראה שכשבריטניה ומערב אירופה סבלו מהנאצים, ברה"מ חתמה איתם על הסכם. רק אחרי שהיטלר פלש, ביוני 1941, נזכרה ברה"מ פתאום שיש מלחמה ...

מה שברור הוא שכניסת ארה"ב למלחמה יצרה את המסה הקריטית שבזכותה הטובים ניצחו..

מבחינת כלים, הגנרל איזנהואר אמר שארבעה כלים ניצחו את הגרמנים במלחמת העולם השניה:

מטוס הדקוטה

מטול הבזוקה

פצצת האטום

הג'יפ.

כולם מתוצרת ארה"ב...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...