Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה כי היה אירוע מיודח במינו, וכי היה שיתוף פעולה די מעניין.

כמוד מאוד נכבדה של מכוניות וכיף לשבת ולראות את התמונות

יש לנו ללא ספק רכבים מדהימים בארץ

לכל הצלמים תמונות מדהימות .. :D

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

דיווח באחד מאתרי העדה :- http://www.hona.co.il/news.aspx?cid=177&aid=2952

אתמול בתאריך 28.08.10 ביום שבת התרחש בקהילתנו אירוע יוצא דופן בהיקפו התרבותי מועדון ה-5 שהינו תאגיד של רכבי אספנות, הגיע לאחר חודש שלם של התארגנות כדי לממש בקרב הקהילה שלנו כאמור את החיבור הנפלא הזה, של התרבות המוטורית לבין האוכלוסייה של תושבי עוספיא ודליית אל כרמל..

הקהילה בעוספיא הייתה מוכת התרגשות מהנוכחות המרשימה של חברי מועדון ה-5 ומתרומתם הנכבדת להצלחת האירוע , מדובר באנשים פרטיים שבאו ממרכז הארץ שהתקבצו מאזור הצפון בזמנם הפרטי כדי לקחת חלק באירוע הנהדר הזה ועל כך מכאן אנחנו כל תושבי האיזור שולחים תודה ענקית אחת לכל חברי המועדון .. יישר כוח.

בעקבות הצלחת האירוע תושבים רבים מצפים לבואם בשנית של חברי מועדון ה-5.

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
שלום לך JACKH

בתור חבר מועדון החמש שחנה בחוץ(יש תמונות) בגלל שלא היה מקום במגרש,ובתור אחד שנהנה מהכיבוד (לא זוכר שביקשו ממני תעודת חבר),אין לי מושג על מה אתה מדבר,וחבל לי שנפגעת,כי המארחים יצאו מעורם שיהיה לכולם נעים.

והרבה תודה למארגנים היה מדהים...וחם.

הי, אין אני מדבר בשמו של ז'ק, אבל כדאי להסתכל על דברים גם מהצד הנבוך,ביישן, נחבא אל הכלים, לא נדחף, שקיים אצל מרביתנו.

כדאי תמיד להסתכל על כל מטבע משני צידיה.

למה כוונתי ?

ניתן לצאת מנקודת ההנחה הבאה: המארחים למעשה יוצאים מגדרם ומבחינתם כל מי שטרח מרחבי הארץ, ועלה את העליות הלא קלות, תוך כדי סיכון מנועו (וראיה לכך המים שהשפריצו מחלק מהרדיאטורים....), הינו אורח שלהם וראוי לשתייה קלה, כיבוד וכל מה שהמארחים/נותני החסות מצאו לנכון להציע לבאי המפגש.

אז מפגש מצומצם בתוך המבנה לבאי מועדון ה 5 זה דבר לגיטימי וראוי לאותם אנשים מבורכים שהחליטו להיות חברים במועדון פעיל זה, משלמים אגרה וכד'. ההתכנסות תוכננה, נניח עבורם, כולל הנאומים וכד'.

אבל בענייני אוכל ושתייה... זה כבר משהו אחר ובייחוד ביום חם, ובייחוד במדינה בה כולם חברים זה לזה. - אם הכרוז מודיע שהכניסה למתחם, בו הלכה למעשה נמצא הכיבוד הינה לחברי המועדון בלבד ומי שאינו אחד שכזה מתבקש לצאת, אזי מדוע לאחד שאינו חבר להיכנס למתחם זה. יאיר התגובה שלך היא בעיקרה מאוד הגיונית, אך ברשותך, המשפט "לא זוכר שביקשו ממני תעודת חבר"....אינו דבר טרוויאלי לכל אחד. לך זה ברור מאיליו כחבר שהכיבוד הינו מוקצה לך, אך מה לגבי חברי מועדונים אחרים שלא הוכנסו לחלק הסגור של האירוע.

לאחר ההודעה ברמקול - כניסה למתחם הסגור למשתתפים שלא חברים במועדון ה 5 , זה בעצם כמו לנסות להיכנס לרכבת לקרון של השמורים כשאין לך כרטיס לקרון זה. הכרוז ברכבת מודיע שקרון זה הינו לשמורים בלבד וזה מספיק ברור להבנה. תמיד אפשר לנסות להתגנב, אבל זה לא מתאים לכל אחד או למרבית האנשים החיוביים. וגם אם מישהו כבר כן מתגנב לקרון, הרי שהאופציה המביכה שהכרטיסן יוציאו לא מתקבלת על הדעת, אלא אם הבן אדם חסר מצפון לחלוטין.

ואם נחזור לאירוע - על פניו, מדוע לנסות להגיע למצב שכזה של להיכנס ללא תעודה..... להתגנב...?? לקחת משהו לשתות ומהר להחפז ולצאת החוצה?

לסיכום מה שז'ק מנסה בעצם (לדעתי ) להגיד, הוא שלא כל מה שברור מאיליו לחלק ניכר מהאנשים ברור לכולם...

לא לכל משתתפי האירוע שהגיעו עם מכוניותיהם ברור שניתן להיכנס למתחם סגור למרות שאין להם תעודה מזהה..ולמרות הודעות הכרוז.

לאלו שאמרו לז'ק - מה אתה מקטר היה בחוץ רד בול או בלו. את התשובה החכמה ענה כאן כבר מישהו אחר.

ברור שאם אחד מהמשתתפים המציגים שאינו חבר מועדון ה 5 שנותרו בחוץ היה מתייבש - היו מוציאים לו לפחות בקבוק אחד של מים.

מעבר לזה איך עושים קירוב לבבות ומחברים עוד אנשים למועדון ה 5 ?

(לדעתי ) - מכניסים אותם ל"מתחם הסגור" לרבות להינות מהכיבוד... ששמו על השולחנות נותני החסות/בעל הסופר, וכך נותנים להם תחושת מעורבות והרגשה טובה והם הופכים לחברים פוטנציאליים עתידיים. אבל להשאיר אנשים בחוץ כשבפנים אנשים נהנים מהכיבוד בוודאי שלא גורם לקירוב לבבות...

מעבר לזה בטח העניין ישופר וייושם במפגשים משותפים הבאים להם מגיעים ויגיעו חובבי מכוניות מכל מיני מועדונים.

לדעתי כדאי להודות באופן רשמי גם לנותני החסות.

אבל ... בשורה התחתונה אני לא בא לתת עצות לאף אחד וממה שראיתי במשך כ 20 דקות כשהייתי במפגש (בחוץ..) - זה היה מפגש מדהים, חיוני ביותר, שאורגן בצורה מדהימה עם סובלנות והתנהלות מופתית ובעיקר ניכר שהושקעו מאמצים ניכרים של המארגנים להצלחתו.

בהצדעה למארגנים ויישר כח.

אילן

פורסם

תגובה יותר מושלמת מזאת אי אפשר לכתוב.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

קצת צורם לכתוב את זה, אבל אני חושב שמועדון החיפושיות (ואני בינם) עשה בשכל שלא הגיע. גם להחנות בחוץ, וגם להישאר "בחוץ"? מזל שהרשו לכולם להקשיב לנאומים.

משכנתא זה קל

פורסם

לאמוץ, לעדי , לדין ולכל היוזמים ואלה שעסקו במלאכה. כבר שיבחתי לפני האירוע על ההתארגנות לאירוע.עכשיו ברצוני לשבח ולהלל לאחר האירוע את אמוץ, דין, עדי, נכבדי הכפר שטרחו ועמלו, את השוטרים והסדרנים, את נותני הכיבוד שהיה מעל המצופה.את הצלמים ובמיוחד את גיא שלמרות הקשיים והתנאים מביא לנו תמונות ממעוף הציפור. לא סתם תמונות אלא תמונות יוצאות מן הכלל. אני מסירה בפניכם את הכובע כמו שנוהגים לאמר. היה אירוע יפיפה, עם תצוגה מכובדת למרות החום השרבי והפקקים שגרמו לרובר שלי לרתוח מעל המצופה. נהנתי לעשות גם סיור בחלק העתיק של הישוב וראיתי כמה שהתושבים נהנו ונופפו בידיהם לשלום ומכל בית יצאו אנשים וצילמו.עלו והצליחו ויישר כח.אך גם הבנתי שבישוב רוצים אותנו גם בעתיד. יש בקשה שאם בעתיד יהיה שוב אירוע בסדר גודל שכזה, תזמנו אותו לתקופה פחות חמה ולא גשומה.וכמו כן בפעמים הבאות אפשר להכריז שלמתחם הסגור מוזמנים להכנס חברי מועדון החמש וכל מי שהשתתף בתצוגה כדי לא לתת תחושה "שהכושי עשה את שלו, הכושי יכול ללכת". גם האחרים יצאו מוקדם מבתיהם, ספגו את השרב הכבד והפקקים וגם בזכותם התצוגה היתה גדולה ומרשימה. כל הכבוד ויישר כח על הכל. ליאורה.:ok::wave2:

פורסם

שלום לכולם.

זהו מכתב גלוי לחלק מן החברים

אבל זהו גם מכתב גלוי לחלק הארי של חברי מועדון ה-5 ,החלק הנפלא..החלק המוקיר זה הנכבד,'העדית' של המועדון,בקופרונטציה מול 'הזיבורית' אלה המלעיזים,אלה בעלי דברי הבלע, ואני קורא את מילותיהם הנבובות,מלים מלאות מהמורות, ללא יושרה,דברים לא הגונים! חלקכם מכיר אותי,אם אני מניפולטור,או לא הגון...? ואני כועס..משעות הבוקר אני קורא את השלכת הרפש כנגד האירוח שהיה ללא רבב,השלכת הבוץ שלוחת הרסן במארחים שעשו הכל לכבד את חברי המועדון.השתיה זרמה ללא הפסק.והקפה הוגש ביד ובלב נדיבים! והמזון ניתן בשפע מלב אדיב ונכבד..זו קהילה בעלת נכסי תרבות של אירוח וכיבוד האדם ..כותב האחד 'האם זהו אירוח'?מיים לא הוגשו לנו? וממשיך דניאל בדבריו הסתומים!וארז בבדלנותו מרשיע חברה שלמה,וג'קי לא חוסך את שבטו,ומלקותיו..והמלים הן מלים של רשעות!!מלים חדות מן החרב.מלים שהורגות קהילה שחיבקה אתנו בחום.אלה המלעיזים,הותירו את אמוץ דור לבד חודש ימים של עבודה עיקשת ,קשה מנשוא למען כולם,אבל לא טרחו להושיט יד ולעזור. ואנשי הזיבורים נותרו עם מילותיהם הנבובות.ואני כועס..אבל מתנחם,באנשי ה'עדית' קבוצת קורבט הנפלאה..אנשי הקאדליק הטובים,והרוב היפה הזה של מועדון ה-5. בהם אני מתנחם אותם אני אזכור את אנשי ה'עדית'.את חמו של דודי אזרח שסייע בידי אמוץ,והגיש אוכל,ושירת את כולם איש מלא מתיקות...אמר הפילוסף ג'וברן חליל ג'וברן..תן לראויים...ואתם אנשי ה'זיבורית' אתם אינכם ..ראויים....כי הדברים נעדרי תום הם.ונשזרו מנייה ובייה במילותיכם....אתם אינכם ראויים.

דין הרדטופ 81

פורסם
שלום לכולם.

זהו מכתב גלוי לחלק מן החברים

אבל זהו גם מכתב גלוי לחלק הארי של חברי מועדון ה-5 ,החלק הנפלא..החלק המוקיר זה הנכבד,'העדית' של המועדון,בקופרונטציה מול 'הזיבורית' אלה המלעיזים,אלה בעלי דברי הבלע, ואני קורא את מילותיהם הנבובות,מלים מלאות מהמורות, ללא יושרה,דברים לא הגונים! חלקכם מכיר אותי,אם אני מניפולטור,או לא הגון...? ואני כועס..משעות הבוקר אני קורא את השלכת הרפש כנגד האירוח שהיה ללא רבב,השלכת הבוץ שלוחת הרסן במארחים שעשו הכל לכבד את חברי המועדון.השתיה זרמה ללא הפסק.והקפה הוגש ביד ובלב נדיבים! והמזון ניתן בשפע מלב אדיב ונכבד..זו קהילה בעלת נכסי תרבות של אירוח וכיבוד האדם ..כותב האחד 'האם זהו אירוח'?מיים לא הוגשו לנו? וממשיך דניאל בדבריו הסתומים!וארז בבדלנותו מרשיע חברה שלמה,וג'קי לא חוסך את שבטו,ומלקותיו..והמלים הן מלים של רשעות!!מלים חדות מן החרב.מלים שהורגות קהילה שחיבקה אתנו בחום.אלה המלעיזים,הותירו את אמוץ דור לבד חודש ימים של עבודה עיקשת ,קשה מנשוא למען כולם,אבל לא טרחו להושיט יד ולעזור. ואנשי הזיבורים נותרו עם מילותיהם הנבובות.ואני כועס..אבל מתנחם,באנשי ה'עדית' קבוצת קורבט הנפלאה..אנשי הקאדליק הטובים,והרוב היפה הזה של מועדון ה-5. בהם אני מתנחם אותם אני אזכור את אנשי ה'עדית'.את חמו של דודי אזרח שסייע בידי אמוץ,והגיש אוכל,ושירת את כולם איש מלא מתיקות...אמר הפילוסף ג'וברן חליל ג'וברן..תן לראויים...ואתם אנשי ה'זיבורית' אתם לא ..ראויים............

דין, אני מקווה שדברי אלה לא סתומים בעיניך.

אף אחד לא אמר מילה רעה על הכיבוד או האירוח, האירוח היה נפלא ומעבר למצופה (לפחות מבחינתי)

מה שהפריע לי, לארז, לג'ק ולאחרים היה ההכרזות שאוסרות על כניסה לבנין של חברים שהם לא חברי מועדון ה5, מה שמשאיר אותם בחוץ עם רד-בול וקפה שחור. אתה בטח תסכים איתי שביום כזה חם אי אפשר לשתות לרוויה רק רד-בול וקפה שחור, צריך משקאות קצת מזינים יותר...

בנוסף, כל מי שטרח והגיע למפגש מרחבי הארץ רשאי לדעתי לשתות לרוויה, במיוחד אם הוא הוזמן אישית ע"י מועדון ה5 (מועדון דשבו, מועדון סובארוהוליק וכו).

אתה לצערי נעלבת ממשהו שלא נאמר, אף אחד לא התלונן על איכות האירוח שסיפקו בעלי המקום!

ואותך אישית, אף אחד לא האשים בכלום, רק שיבחו על הרעיון המעולה והביצוע המרשים.

ליאורה - לגבי התחבורה והפקקים, אני חושב שבמפגש הבא יהיה נכון לפצל את השיירה, שחלק (בעלי הנטייה להתחממות) יעלו דרך אליקים ודאליה וחלק יעלו דרך כביש בית אורן.

היו כמה חברים שהחליטו לעלות דרך כביש בית אורן, ומאוד נהנו.

אילן - אני מסכים עם דבריך

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

המנהג להכין ארוחה בחתונה ברית בר מצוה וכו' כונה בשעתו "סעודת מצווה" שהיתה מיועדת לעניי העירשבאו בלי הזמנה, ובעל השמחה התכבד במצווה של תרומת ארוחה.

עם השנים השתנה המנהג ורק מוזמנים הורשו להכנס. אין סיכוי שיתנו לעני מרוד ורעב להכנס היום לחתונה באולם.

גם כאן אותו הדבר, רק מוזמנים הזוזמנו להכנס לקטע מסויים.

אני לא מבין את התלוננים. מדוע הם נפגעו?

הם לא מוכנים להשתלב בפעילות מועדון החמש אבל רוצים את להינות מכל הפירות ללא יוצא מהכלל.

האירוח הנפלא שזכינו לו נוצר בזכותם של המארחים ושל אמוץ, שטרחו במשך זמן ארוך וארגנו את היום באופן מוצלח וראוי לשבח!

אין מקום לדרוש שאמוץ, שהוא נציג מועדון החמש לענין זה, יטרח לבנות אירוע למען אחרים, שבאופן מוצהר אינם מוכנים להשתלב בפעילות המועדון וכל מה שהם רוצים זה להפריע או במקרה הטוב לזנב במחנה ולהנות מהפעילות של המועדון.

אני שב ומודה למארחים הנפלאים, לאמוץ, לדין, לעדי על המאמצים שלהם בענין כל הכבוד!

אני מזמין את כל האחרים לשקול להצטרף למועדון ולהשקיע את כל האנרגיה ברכבי האספנות ולא בפוליטיקה.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודות.

לכל אלה שטרחו להוציא לפועל מפגש מדהים שכזה.

למארגנים,ולמארחים המקסימים האדיבים והנדיבים.

נהנתי מאוד מהחוויה החברתית שחוברה אל החוויה ה"תחביבית"-:)

כן ירבו מפגשים שכאלה.

ביבי יוסי

(נציג השבט במפגש זה:-D

:wave::wave:
פורסם

תודה רבה לכל המארגנים, לאמוץ ולדין על היוזמה והארגון. מאד מאד נהנינו מקבלת הפנים היפה שקיבלנו מהמארחים.

תודה לכל הצלמים ל-לי ובמיוחד לגיא על המוסטנג הכפול - מטוס + מכונית ועל תצלומי האוויר.

כן ירבו מפגשים כאלה בעתיד, אפילו החום לא העיב על אושרנו ממפגש החברים בשבת.

ושוב תודה לכולם. גידי גולץ

• תוכן חדש...