Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דין, אני מקווה שדברי אלה לא סתומים בעיניך.

אף אחד לא אמר מילה רעה על הכיבוד או האירוח, האירוח היה נפלא ומעבר למצופה (לפחות מבחינתי)

מה שהפריע לי, לארז, לג'ק ולאחרים היה ההכרזות שאוסרות על כניסה לבנין של חברים שהם לא חברי מועדון ה5, מה שמשאיר אותם בחוץ עם רד-בול וקפה שחור. אתה בטח תסכים איתי שביום כזה חם אי אפשר לשתות לרוויה רק רד-בול וקפה שחור, צריך משקאות קצת מזינים יותר...

בנוסף, כל מי שטרח והגיע למפגש מרחבי הארץ רשאי לדעתי לשתות לרוויה, במיוחד אם הוא הוזמן אישית ע"י מועדון ה5 (מועדון דשבו, מועדון סובארוהוליק וכו).

אתה לצערי נעלבת ממשהו שלא נאמר, אף אחד לא התלונן על איכות האירוח שסיפקו בעלי המקום!

ואותך אישית, אף אחד לא האשים בכלום, רק שיבחו על הרעיון המעולה והביצוע המרשים.

ליאורה - לגבי התחבורה והפקקים, אני חושב שבמפגש הבא יהיה נכון לפצל את השיירה, שחלק (בעלי הנטייה להתחממות) יעלו דרך אליקים ודאליה וחלק יעלו דרך כביש בית אורן.

היו כמה חברים שהחליטו לעלות דרך כביש בית אורן, ומאוד נהנו.

אילן - אני מסכים עם דבריך

דניאל.

תסלח לי על הביטוי רציתי אחד קצת יותר קשה אבל אני במעקב של הנהלת הפורום.

קטע נמחק, אם תחזור על הנימה הזאת תהיה במעקב צמוד!

אמרתי שהיה בחוץ רד בול וקפה ואתה טוען שזרקו אותכם רק לזה.

אני בטוח שאכלת ושתית מהכל ואני חושב שגם אמרת זאת.

ולמרות זאת "צרם" לך שקראו רק לחבריי מועדון.

אתה לא מתבייש ללכלך ככה אחרי ארוע מהנה כייפי שנתן כבוד לכולם.

אני מוחק את הזמנתי האישית לארוע הבא אל תבוא.

יותר אני לא מגיב לך אתה סכסכן.

ולך דין אל תסתכל על המיעוט תראה את התגובות של האנשים ואת התמונות ותבין לבד איך האנשים הרגישו.

ולחשוב שכמעט ולא באתי.

פורסם

תודה רבה לדין לאמוץ על ארגון אירוע למופת מי ייתן ונהנה בכל שנה מהאירוח הנפלא שרק העדה הדרוזית יודעת לארח.

ללי תודה על התמונות הנהדרות,

לגיא תודה על התמונות מהאוויר.

לכל המתלוננים למינהם אשר נמנעים מלהיות חברים במועדון החמש רוצים ללכת עם ולהרגיש בלי , דבר זה בלתי אפשרי .

פורסם
לכל המתלוננים למינהם אשר נמנעים מלהיות חברים במועדון החמש רוצים ללכת עם ולהרגיש בלי , דבר זה בלתי אפשרי .

אז שמועדון ה5 לא יזמין מועדונים אחרים, ויעשה ארועים סגורים בלבד. ברגע שמזמין, מן הראוי שיארח אותם, הרי טרחו והגיעו.

משכנתא זה קל

פורסם

לא זכור לי שמועדון ה5 הזמין .דין הזמין והוא לא התחייב שתקבלו מה שמועדון ה5 קיבלו

fitch לא זכור לי שהגעתה פעם אחד לאחד המיפגשים של מועדון ה5 שם אנחנו מקבלים את כולם

פורסם

בבקשה:

חברי המועדונים שלום,

אנו, מפגש חיפה והצפון, מתכננים אירוע רכבי אספנות, בשיתוף נכבדי העדה הדרוזית בכרמל.

האירוע מתוכנן לשבת ה-28 לאוגוסט 2010, מ-16:00, בעוספיא שבכרמל.

התוכנית כוללת:-

כיבוד כיד המסורת הדרוזית לבעלי רכב אספנות.

ברכות בנושא שימור המורשת ושימור אתרים ומסורת העדה.

תהלוכה של רכבי אספנות (מסלול קצר בליווי אבטחה).

ועוד הפתעות.....

עדכון ופרטים לאירוע תקבלו בהמשך, כולל פרסום בפורום רכבי אספנות.

אודה מאוד להשתתפות המועדונים באירוע מיוחד זה,

בברכה ולהתראות

אמוץ

מועדון ה-5

משכנתא זה קל

פורסם
שלמה ידידי,

עם מכתב כזה, אתה רק מרחיק חברים פטנציאלים, לא מקרב אותם!:-(

לפני שאכתוב את תודתי העמוקה לארגון המופתי אם יורשה לי לבקר את הכתוב כאן ,

שהרי , אם אינך מסכים למה ששלמה כתב הרי אתה באמת רוצה (או מעודד ) לרכב על פעילות מועדון החמש

מבלי להיות שותף פעיל משמע - חבר .

מדוע כל פעם התלונות של אלו שלא מעוניינים להיות חברים בפועל לשלם ולהצטרף לגוש גדול ומוביל ,

ומצד שני - בעקביות לרכב על הפעילות , לבוא בתלונות על חוסר התחשבות ....

ממש .... מזכיר לי משהו בפוליטיקה :-(

לעצם הארוע .

מושקע מחושב מאורגן בצורה מעולה .

רוב תודות לצוות , דין , אמוץ עדי , כל נכבדי העידה , הארוח הנפלא , ההגשה והכיבוד .

המקום המעולה .

אין מילים , כשרוצים - מצליחים .

ברכות לראש המועצה על המילים החמות הן בהכרה במועדון והפיכת מפגש זה למסורת , והן בקרוב הלבבות שבעוספיא

העוסקות בתחום הרכב .

שנתראה בשמחות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

טוב, בגלל שחפרתם כאן תעלת סואץ V2.0 עם התנגחויות בין מועדונים, אני נאלץ להעלות עוד חמישיית תמונות של החבר'ה בדרך למפגש:-)

IMG_9027_900600.jpg

IMG_9007_900600.jpg

IMG_9023_900600.jpg

IMG_9084_900600.jpg

IMG_9047_900600.jpg

:puzzled:
פורסם
אז שמועדון ה5 לא יזמין מועדונים אחרים, ויעשה ארועים סגורים בלבד. ברגע שמזמין, מן הראוי שיארח אותם, הרי טרחו והגיעו.

המועדונים, ומוזמנים קיבלו הודעה לתכנון אירוע רכבי אספנות במסגרת קירוב הלבבות, עיקרון עליו התבסס האירוע.

הובא לידיעת המועדונים ומוזמנים כמצוטט "עדכון ופרטים לאירוע תקבלו בהמשך, כולל פרסום בפורום רכבי אספנות".

פורסם בפורום ולמועדונים בדא"ל, הנחיות מפורטות לאירוע, צריך לקרוא, להבין להפנים, ולקיים ההנחיות. (למי שיש בעייה ניתן היה להתקשר למספר הטלפון בהנחיות).

להלן תגובות שהתקבלו בהמשך להנחיות (דוגמא):-

• "אמוץ, אני מסיר את הכובע. .....הקובץ שצירפת ברור ולא משאיר מקום לשום שאלה"

• "פורום סובארו יתמקם לו בחניית רכבי אספנות "אורחים" ב- 14:45 ויחכה לשיירת מועדון החמש",

• מועדון אחר, התחייב לחניה בחניית אורחים בגלל שחלק מחבריו אינו חבר מועדון ה-5.

התחייבויות והסכמות טרם האירוע יש לקיים כלשונם, זהו הבסיס לקירוב לבבות !!!!

המוזמנים והמועדונים היו מחויבים לחכות ולהמתין עד לכניסת השיירה מהמרכז. אלו כללי הטכס !! אלו כללי התנהגות בסיסיים בין אורחים ומארחים. במקום זאת בחרו להיכנס ללא הזמנה (בניגוד לשלטים) לאולם האירוח וקבלת הפנים.

התכנון כלל הזמנת האורחים והמועדונים לכיבוד קל יחד עם חברי מועדון ה-5, במסגרת קירוב הלבבות, לאחר שהשיירות מתייצבות וחונות במתחם, ובהמשך אירוח סגור (קטרינג) לחברי מועדון ה-5.

אורחים קודם כל מתנהגים כאורחים ולא כבעלי הבית, הנחיות, הסכמות והבנות בכתב ובע"פ יש לקיים,

למרות זאת, אף אחד לא "הוצא" מאולם האירוח" !!

לנו יש לקחים, כדאי גם לידידינו האחרים, לעצור לרגע, לחשוב, ולהסיק מסקנות.

קירוב לבבות זו לא משימה קלה, מחייבת שיתוף פעולה, סובלנות וחשיבה. אנחנו הושטנו יד, עכשיו תורכם !!!

שנה טובה לכולם,

אמוץ

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
שלום לכולם.

זהו מכתב גלוי לחלק מן החברים

אבל זהו גם מכתב גלוי לחלק הארי של חברי מועדון ה-5 ,החלק הנפלא..החלק המוקיר זה הנכבד,'העדית' של המועדון,בקופרונטציה מול 'הזיבורית' אלה המלעיזים,אלה בעלי דברי הבלע, ואני קורא את מילותיהם הנבובות,מלים מלאות מהמורות, ללא יושרה,דברים לא הגונים! חלקכם מכיר אותי,אם אני מניפולטור,או לא הגון...? ואני כועס..משעות הבוקר אני קורא את השלכת הרפש כנגד האירוח שהיה ללא רבב,השלכת הבוץ שלוחת הרסן במארחים שעשו הכל לכבד את חברי המועדון.השתיה זרמה ללא הפסק.והקפה הוגש ביד ובלב נדיבים! והמזון ניתן בשפע מלב אדיב ונכבד..זו קהילה בעלת נכסי תרבות של אירוח וכיבוד האדם ..כותב האחד 'האם זהו אירוח'?מיים לא הוגשו לנו? וממשיך דניאל בדבריו הסתומים!וארז בבדלנותו מרשיע חברה שלמה,וג'קי לא חוסך את שבטו,ומלקותיו..והמלים הן מלים של רשעות!!מלים חדות מן החרב.מלים שהורגות קהילה שחיבקה אתנו בחום.אלה המלעיזים,הותירו את אמוץ דור לבד חודש ימים של עבודה עיקשת ,קשה מנשוא למען כולם,אבל לא טרחו להושיט יד ולעזור. ואנשי הזיבורים נותרו עם מילותיהם הנבובות.ואני כועס..אבל מתנחם,באנשי ה'עדית' קבוצת קורבט הנפלאה..אנשי הקאדליק הטובים,והרוב היפה הזה של מועדון ה-5. בהם אני מתנחם אותם אני אזכור את אנשי ה'עדית'.את חמו של דודי אזרח שסייע בידי אמוץ,והגיש אוכל,ושירת את כולם איש מלא מתיקות...אמר הפילוסף ג'וברן חליל ג'וברן..תן לראויים...ואתם אנשי ה'זיבורית' אתם אינכם ..ראויים....כי הדברים נעדרי תום הם.ונשזרו מנייה ובייה במילותיכם....אתם אינכם ראויים.

קטע שדן בגופו של אדם ולא בגופו של עניין, נמחק.מה לגבי הבקשה שלך ממני להביא את כל פורום סובארו לעוספיא, ואמרתי לך שאנחנו לא מספיק ושעדיף שתנסה לקיים מפגש כזה עם מועדון החמש.

מי דחף אותך לזה? ואיזה חששות היו לך "תבוא איתי אני לא רוצה לדבר איתם לבד", "אני לא מכיר אותם" בלה בלה בלה.

אז למה מגיע לי המילים האלה? אני בן אדם רע? מגיע לי עונש מוות בסקילה? קדימה, תצטט אותי "מטיל רפש", תמצא פה מישהו שקרא לך "לא הגון".

שכחת כמה הודעות כתבת אצלנו בפורום ש"דיר בלק" לא יהיה ייצוג נכבד של סובארו במפגש, שיהיה בלי סוף אוכל ושאנחנו נהנה חבל על הזמן, שהכל מתואם וסגור.

אתה יודע מה קרה? שהגענו 6 רכבים בשיירה לתוך חניית האורחים, ומה אמרו לנו הסדרנים? "אתם לא אספנות תצאו החוצה", אתה מבין את זה, חודש שלם אתה מפציר בנו שחלילה וחס לא נפשל ואז שאנחנו מגיעים מתואמים זה מה שאומרים לנו? אני מנסה להסביר "זה באישור דין, מתואם עם מועדון החמש", צועק לאמוץ, מסתכל לעבר חברי מועדון החמש הצפוני שאיתם אנחנו נפגשים כל שישי, אף אחד לא מסתכל עלינו.

הרמתי לך טלפון זוכר? "אני באליקים ענית, מחכה לחברי מועדון החמש, מה אני אעשה", תודה באמת, אחלה.

אמוץ אמר שבאו 2 סדרנים במקום 6, תודה לאל, אחרת הם לא היו עוזבים אותנו בשקט ומוותרים לנו.

משעות הבוקר אני קורא את השלכת הרפש כנגד האירוח שהיה ללא רבב,השלכת הבוץ שלוחת הרסן במארחים שעשו הכל לכבד את חברי המועדון.

עכשיו במקום לקלל את כל העולם, תקרא שניה את מה שאתה כתבת, כן כן, אתה.

כולם, כולל אני טוענים וטענו שהמארחים עשו מעל ומעבר בשביל חברי המועדון, איך אתה מעז לכתוב שלא כך אנחנו חושבים!

אגב, כדי לחדש לך משהו, יש גם כאלה שהם לא חברי מועדון, למשל סובארוהוליק, ויש כאלה שגם חברי מועדון וגם פעילים במפגשי סובארוהוליק, כמו דודי, אתה מבין!!!

אנשים שהם לא חברי מועדון טענו שנמנע מהם האירוח המעולה של העידה הדרוזית, אתה מבין, אירוח מעולה! למה הוא נמנע מהם? אמוץ חזר וביקש אלף פעם (הרבה לפני שהגעת יחד עם השיירה) במקרופון שכל מי שאינו חבר מועדון החמש אין לו מה לחפש בפנים, הכל שמור למועדון החמש, הוא אמר את זה כל כך הרבה פעמים שלפחות מצד חברי סובארוהוליק אנשים פשוט פחדו להתקרב לחלק של הצל, 5 מטר ממנו!!!! אפילו שאמרת לנו לבוא ולהתכבד לקח להם זמן, רק כאשר הם ראו שאי אפשר להשתלט על כמות האנשים הם נכנסו פנימה.

אתה אפילו לא טרחת לצאת אלינו מעבר לגדר, אם היית עושה את זה היית רואה אותנו נהנים מחתיכות אבטיח שהביא ערן וחלק אחר הביא מים, כמו כלבים ליד הפח המצחין שעמדנו לידו.

לא אכפת לי איזה תירוץ תתן, שום דבר לא יכול להסביר 7 מורעבים מסביב לשולחן במסעדת מצא בזמן שיצאה לה שיירת ראווה ברחובות הכפר.

את החשבון נפש שלך תעשה עם אמוץ ולא איתנו!

תודה לך שהוצאת אותנו כמו חבורת מנייאקים מול כל הפורום, בחיים לא חשבתי שאקבל סכין בגב דווקא ממך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מר אלקמינו היקר,

אני חושב שמי שמנסה לסכסך זה אתה, אני כתבתי את דעתי כי מאוד אכפת לי!!!

אני לא רוצה להעליב, ולא לסכסך וגם הזכרתי את זה במפורש בהודעה הראשונה שכתבתי בנושא.

הקריאות של מר אמוץ דור "לא להיכנס פנימה מי שלא חבר מועדון" היו מעליבות, כן כן, ממש ככה. מ-ע-ל-י-ב-ו-ת.

אולי תוכלו לכתוב פה שאני לא חבר מועדון ולכן נעלבתי, אבל אני יכול להגיד לכם שגם חברי מועדון שהסתובבו איתי בין המכוניות המעניינות במפגש היו המומים מהקריאה הזאת, והרגישו ריחוק מהמועדון. אולי המחשבה הייתה "אה! עכשיו ניתן אוכל ושתייה ביום שיש 32 מעלות רק לחברי מועדון ה5, ואז כולם יצטרפו! מי שלא יצטרף ימות!" אבל זה היה בדיוק להפך. חברי מועדון שהיו לידי אמרו שזה גרם להם חלחלה, ומי שלא חבר מועדון פשוט נעלב וממש לא חשב "היי.. רגע.. אולי אני אצטרף למועדון בשביל אוכל?"

אגב, נכון, אני אכלתי ושתיתי לאחר שקיבלתי הזמנה אישית להיכנס.

ללא הזמנה זאת, הייתי הולך וקונה לי בקבוק שתייה בסופר וחולק אותו עם חברי הצמאים והרעבים במועדון סובארוהוליק.

אגב.... אתם מוזמנים להיכנס לפורום שלנו לראות כמה הודעות פורסמו בנושא המפגש הזה, להגיע לשם ולהרגיש כמו העלוקות הלא רצויות של מועדון ה5 היה פשוט מזעזע.

את כל המכוניות של מועדון ה5 כבר ראיתי, אני מגיע למפגשים באופן קבוע בערך 5 שנים רק בשביל החברים.

אמוץ, לגבי הכנסת אורחים, במפגש כולם אורחים. אתה ודין המארחים לצורך העיניין.

זה ממש לא משנה שאף אחד לא הוצא מהאולם בכח, וזה שכתבת שאף אחד לא הוצא מראה שאתה לא ממש מבין על מה כל הרעש.

אני מצטער שאני צריך לכתוב את הדברים האלה, כשאני רואה מה קרה אני מצטער שכתבתי את ההודעה הראשונה ולא פשוט "תודה לכל הצלמים, היה ארוע נפלא" היה ארוע נפלא, תודה לצלמים, תודה למארחים אבל לא הכל היה מושלם ואני לא היחיד שחושב ככה.

נ.ב

המפגש היה כל כך נפלא בגלל מועדון הקורבטים, בגלל מועדון סאאב ועוד. הם לא חברי מועדון ה5, אבל אם הם לא היו מגיעים היו פה הרבה פחות הודעות של "היה מפגש מעולה.. וואוו כמה מכוניות" ואולי לא הייתה כתבה באתר של הקהילה הדרוזית.

מועדון החיפושיות היה צריך להגיע ולא הגיע בסוף, ועוד בבוקר המפגש התקשרתי לחבריי ממועדון החיפושיות וניסיתי לשכנע אותם לבוא, ויהיה להם כייף. הם לא השתכנעו כמו שיכולם לראות...

כעת אני מבין לליבם, מדוע חששו להגיע.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אני אחד מהחברים שהסתובבו עם דניאל והיינו המומים.

שמעתי על הארגון כבר לפני כמה שבועות ועל העובדה שהארגון המקורי היה של סובארוהוליק ולא של מועדון החמש.

כחבר מועדון החמש התביישתי בזה שביקשו שמי שלא שייך למועדון לא יתקרב לאוכל.

האירוע עצמו היה מעולה אבל חבל באמת שלא נתנו קרדיט לחלק מהאנשים שמגיע להם.

זה היה ממש מגעיל.

פורסם

שלום לכולם

לצערי לא הייתי שם עקב מחלה.

ההרגשה הלא טובה של חברי מועדונים אחרים די ברורה וחבל לדוש בנושא שוב ושוב.

כדאי שכולם יפיקו לקחים, כולל במועדון ה-5.

אני מציע שחברי מועדונים אחרים שהם חברי מועדון ה-5 יקחו על עצמם לפעול למען שיפור הקשר במפגשים משותפים עתידיים וליזום דיון בוועד המועדון על מנת שתקלות כאלה לא יישנו.

אמנם "הדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות" אבל בקצת רצון טוב ובמאמץ לא רב, אפשר לשבת, לנתח את מה קרה ולדאוג שבעתיד דברים כאלה לא יישנו.

קירוב לבבות צריך להתחיל מתוכנו.

אני מציע גם, כחבר פורום ולא כמנהל פורום, לקחת אויר. המסרים הובנו, אין צורך לחזור על משקעי והתחשבנויות מהעבר כי הפנים שלנו לעתיד.

בני הספל

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום חברים.

עד עתה הבעתי דעתי בנושא, ותגובותי היו פרגון, והיה על מה.

אולם לאחר כמה ימי טענות של אורחים/מוזמנים, ולאחר שלדעתי הדבר היה צפוי,

אני מרגיש צורך להגיב.

תגובה אישית, לא מייצגת, מהלב, כחבר לחברים.

ראשית, פורסם בהודעות שונות מסר שונה, ולא כולם הבחינו בזה.

אם החברים היו קוראים ומבינים את כל ההודעות, מפח הנפש אולי היה נמנע.

בהודעה הראשונה פורסם כי תהיה "תוכנית אירוח עשירה" לבעלי רכבי אספנות.

לא צויין כי עליהם להיות חברי מועדון ה-5.

"החוויה הדרוזית", חודש אמנות ותרבות

מפגש חברים וחובבי התרבות המוטורית

תכנית אירוח עשירה לבעלי רכבי אספנות

בהודעה אחרת, שהועלתה לאחר ימים, כתב אמוץ, מארגן האירוע, בפירוש, ללא כחל וסרק,

כי יהיה הבדל באירוח בין מי שחבר מועדון ומי שלא.

אורחים ומוזמנים נכבדים,

האירוע יכלול "טעימות" לאורחים, ולכל משתתפי האירוע, ע"י נותן החסות.

באירוח, המתקיים בחצי השני של האירוע, בחלל סגור ונפרד, יתקיים מפגש מועדון ה-5 עם נציגי העדה,

בהשתתפות ראש המועצה ונכבדים, ומיועד לחברי מועדון ה-5.

להתראות מחר באירוע.

אמוץ ועדי

רכזי סניף חיפה והצפון,

מועדון ה-5

הדבר נכתב ברור, ומי שקרא בעיון מינימאלי היה אמור להבין כי לא מדובר בשוויון.

לא מדובר באירוח כולל, לכולם, ללא הבדלי "מעמד מועדוני". כאמור, לא היה נסיון הסתרה, הכל נכתב!

פנו אלי פעמים רבות במרוצת החודשיים האחרונים, מארגני האירוע ואחרים, להגיע ולהשתתף. גם בפורום וגם במייל ובטלפון.

תתפלאו, אבל גם דניאל, בחור נהדר, שנראה בשרשור "כאיש הרע", פנה אלי וניסה לעשות נפשות לאירוע.

הסברתי לכולם, כי מאחר ואיני חבר במועדון, איני סבור כי עלי לשמש עלה תאנה לפרסום מועדון כלשהו, חשוב ככל שיהיה,

ומאידך, בשלב מסויים של האירוח להשאר בחוץ, ולהרגיש הבדל לא נעים ביני לבין יתר המציגים, כאשר כולנו הוזמנו לאותו אירוע.

חברים התווכחו איתי ואמרו "לא יהיה כזה דבר". האמת התגלתה, וכפי שנכתבה מראש על ידי אמוץ.

וכאן אני מגיע לדיון הנוגע לתרבות האירוח, תרבות קירוב הלבבות, מול תרבות "כתבתי, אז אל תטענו נגדי..."

אמנם כתבת, אבל למעשה היו לך שתי מטרות:

האחת - להציג תצוגה גדולה, אירוע מרשים, וטרחת ככל שיכולת לפרסם, לטלפן, לנדנד (במובן החיובי), ללחוץ וכד', על כל מי שרק יכולת, ולנסות להביאו לאירוע.

השניה - לקרב אנשים ולבבות למועדון. להראות למי שאינו חבר כמה טוב ונעים שבת שרוטים גם יחד.

אמוץ, שתי המטרות ראויות, חשובות, את הראשונה השגת.

את השניה פספסת בגדול, וגרמת לתגובה הפוכה לזו שרצית. וחבל.

חבל שנעזרת במועדונים השונים בכדי "להציג צבע וגוון ייחודי" לאירוע,

אך חלקם קיבלו בתמורה גוון של התנשאות ובדלנות מצד המועדון.

חברי מועדון ה-5, מוזמנים ואורחים שלום רב,

• הרבה תודות למועדונים השונים שהציגו גיוון וצבע ייחודי של העוסקים בתחביב ובשימור רכבי אספנות,

יישר כח לכולם,

עדי ואמוץ

מועדון ה-5

סניף חיפה והצפון

וכאן אני מגיע לתגובה מהלב, תגובתו של ג'ק. תגובה כמו זו שלהלן, ואף אם יש בה אולי קצת הגזמה, (ואיני טוען כי כך הוא), הבאה מצד חבר במפגש הצפוני! חבר שלכם שמגיע ונמצא אתכם במפגשים, חבר שלכם, קצרה ככל שתהיה, שווה אלף מילים.

שווה חשבון נפש עצום מצידך אמוץ - על נאמנות ושוויון. על קירוב לבבות, ועל אירוח אמיתי ומהלב. בלי חשבון, מתוך אהבת הבא להתארח.

זו הרגשתו, ועם הרגשה אי אפשר להתווכח. במקום לקבל את דבריו ולהפנים - מתווכחים איתו. איני מכיר את החבר, אך דבריו כואבים.

נורה מצטער על הקבלת פנים הצוננת שקיבל מועדון ה 2CV, שניזרק אחוצה כמו נגוע בדבר...אפילו לכוס מיים קיבלו בכח!

לא מתאים למועדון ה-5 ! אם מזמינים אורכים, צריך לכבד אותם עוד יותר מהחברים!מקווה שלקחים ילמדו לפעם הבאה.

בתגובה לדברי שלמה -

אין סיכוי שיתנו לעני מרוד ורעב להכנס היום לחתונה באולם.

גם כאן אותו הדבר.

אני לא מבין את התלוננים. מדוע הם נפגעו?

הם לא מוכנים להשתלב בפעילות מועדון החמש אבל רוצים את להינות מכל הפירות ללא יוצא מהכלל.

אין מקום לדרוש שאמוץ, שהוא נציג מועדון החמש לענין זה, יטרח לבנות אירוע למען אחרים, שבאופן מוצהר אינם מוכנים להשתלב בפעילות המועדון וכל מה שהם רוצים זה להפריע או במקרה הטוב לזנב במחנה ולהנות מהפעילות של המועדון.

אני מזמין את כל האחרים לשקול להצטרף למועדון ולהשקיע את כל האנרגיה ברכבי האספנות ולא בפוליטיקה.

שלמה, צר לי אך איני מסכים איתך.

האם אלו פניו של המועדון? לא לתת לעני מרוד להכנס? מועדון אליטות?

זה אולי לא בדיוק כל מה שהתכוונת, אך זה זועק מבין השורות.

נכון, כתבתי בהתחלה כי הכתובת היתה על הקיר (או על המסך) למי שקרא את ההודעות,

ומי שקרא והבין, לא היה אמור להרגיש לא טוב. אמרו לו מראש שכך יהיה.

אך איפה הרגישות מעבר למה שכתבתם? איפה האנושיות וקבלת האחר, השונה?

אמוץ טרח להזמין את כולם ללא הרף כאמור למען המטרות שצויינו לעייל, והיה אמור אם כן לארח אותם, למרות מה שכתב בהודעתו.

החברים שהגיעו אינם רוצים לזנב במועדון, הם באו מתוך רצון לשיתוף פעולה עם המועדון!

לא נראה לי כי האירוע יגרום למישהו להצטרף למועדון, למרות שהמועדון חשוב, וחשוב שיצטרפו אליו כמה שיותר חברים.

לא זו דרך קירוב הלבבות.

ומילה לארז ידידי - לפעמים דווקא התמונות בהם המצלמה זזה - הן התמונות המוצלחות יותר.

אל תקח ללב, תמשיך בפעילות המבורכת של סובארוהוליק, ועבור לפעילות המהנה הבאה.

יום טוב לכולם,

וכולם מוזמנים בכייף למפגש השרון מידי שישי בגעש,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...