Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי מועדון ה-5, מוזמנים ואורחים שלום רב,

• הרבה תודות לכל המשתתפים באירוע ובאירוח בעוספיא, שהציגו מגוון אדיר של רכבי אספנות ומורשת מוטורית, החל משנות ה- 30 (מוריס 8, מוריס 10) ועד שנות ה-70 במאה הקודמת.

• הרבה תודות להוגה הרעיון, חבר מועדון ה-5, דין גודיה, תושב עוספיא,

• הרבה תודות לכוח המניע בעוספיא בחודש התרבות והאומנות, אשת ראש המועצה – הגב' כיוף וחברת ועדת תרבות הגב' נדיה,

• הרבה תודות למתחם "אם הכרמל", מר פארז, על הסכמתו לפנות מתחם שלם ביום עסקים הטוב ביותר בשבוע (שבת), כיבוד, ועוד ועוד ועוד,

• הרבה תודות לראש המועצה, מר כיוף, על התמיכה וסיוע במיזם, ובחיבור המורשת ההיסטורית בכפר עוספיא בן יותר מ- 400 שנה ביחד עם מועדון ה-5 אשר פועל לקידום ושימור המורשת המוטורית בארץ ישראל.

• הרבה תודות למועדון ה-5, על אישור עקרוני לביצוע האירוע בתקופה עמוסה באירועים בסניפים ופעילות קהילתית.

• הרבה תודות למובילי השיירות מהמרכז ומהצפון, ולרכזי הסניפים בפריסה ארצית במועדון ה-5.

• הרבה תודות למועדונים השונים שהציגו גיוון וצבע ייחודי של העוסקים בתחביב ובשימור רכבי אספנות,

• ואחרון חביב, הרבה תודות למתנדבים, לא רבים, שסייעו בארגון וביצוע, אירוע במזג אוויר חריג במיוחד.

יישר כח לכולם,

עדי ואמוץ

מועדון ה-5

סניף חיפה והצפון

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היו כמה דברים שהפריעו לי במפגש,

התגובה נכתבה מתוך רצון לשפר, ולא במטרה לפגוע או להעליב אף אחד.

דניאל.

לכולם שלום רב,

בפתח דברי הדגיש, שהערות והארות מהווים משוב חיובי לטובת ארגון ושיטות עבודה ליישום באירועים הבאים, בהובלת סניף חיפה והצפון במועדון ה-5.

• בהזדמנות זו ברצוני להדגיש, שהושקע זמן רב בכתיבה והגדרת מסמך הנחיות (הודעה מס' 28 עמוד 2 בשרשור) לטובת הצלחת האירוע/האירוח. הקפדה על הנחיות אלו מצד המשתתפים מהווה מפתח לארגון וניהול אירוע מורכב מבחינת מספר הגורמים המעורבים בתכנון, בהבנות שבע"פ, ובביצוע.

• יחד עם זאת יודגש, ישנם לקחים ומסקנות ראשוניות שאני משוכנע שיבואו לידי ביטוי באירועים נוספים בעתיד ביוזמה, ארגון וביצוע של הסניף הצפוני.

• לדוגמא:- סוכם, צוות של 6 מתנדבים לסייע בפינוי המתחם מלקוחות "אם הכרמל" והכוונה כניסת רכבי אספנות למתחם במועד תחילת האירוע. מתוך 6 המתנדבים הגיעו רק 2 באיחור של שעה שלמה. השליטה באירוע מחייבת מציאת פתרונות שבוודאי אינם אופטימאליים.

• בהזדמנות זאת ברצוני לברך את בעל הלנצ'יה תכלת, שהחליט והבטיח להצטרף ולהירשם למועדון ה-5, כחבר בסניף הצפוני. כן ירבו.

בשישי הקרוב, הרמת כוסית לשנת תשע"א,

בברכה ולהתראות,

אמוץ

פורסם

דיווחים באתר המקומי בעוספיא, להלן הקישור:-

http://www.hona.co.il/news.aspx?cid=177&aid=2952

ושוב תודה לכולם,

salehaaa47857_1591632950094_1214007950_31677812_2873645_n.jpg

salehaaa47731_1591652070572_1214007950_31677853_5648874_n.jpg

salehaaa47731_1591651910568_1214007950_31677849_8237382_n.jpg

פורסם

קמתי הבוקר,עם תחושה מוזרה של חוסר סיפוק[מוזרות דרכי האל.]

קמתי הבוקר,עם חופן כה מועט,של נחת..ובאמתחתי כה מעט,אחרי אירוע כה, ג ד ו ל..!!!!

קמתי הבוקר עם תחושה של פספוס,של ריקנות מאכלת,,,כאילו לא נכחתי אתמול .

כאילו לא חוויתי...את עוצמתו של האירוע הנהדר הזה !! כי לא הספקתי ללחוץ לכולם את היד,ולשוחח עם כולם,

ולהודות,ולהוקיר על המאמץ הכן של כולכם. אבל אט אט בתוך הלברינט הזה של תחושותי ...אני ממש ברגע של התרוממות רוח..בגללכם, אכן אני יזמתי את האירוע,אבל מה לו לרעיון הזה אם אין מימוש..בצידו. ואתם מימשתם הכל,ועל כך אני מוקיר תודה ממעמקי לבי, תודה לאמוץ היקר,על כך,שהוציא מן הכוח אל הפועל ומימש את התצוגה הנהדרת!!! האיש היקר הזה שבזכותו המופגנת חווינו את החוויה הנפלאה הזו, האיש שאירגן ללא ליאות מן 'המסד ועד הטפחות' את הכל, עם הרבה 'דם,יזע,ודמעות.

תודה עמוקה לחבריי היקרים מפורום 'סובארוהוליק' על הכל,על הנוכחות והשותפות,תודה לשני 'הארזים מנהלי הפורום.תודה לערן..שלא הצלחתי אפילו לראותו,וללחוץ את ידו. תודה לקבוצת ק ו ר ב ט..הנפלאים, ולכל החברים מן המרכז..ולחברים מן הצפון ולכל האורחים שאינם חברי מועדון ה-5 . ותודה לך נחום יו'ר מועדון ה-5 שנכחת באירוע, באת ונכחת כאמור,כמו חייל ולא כמו מנהיג,נעים הליכות,אדיב,צנוע,ללא זחיחות דעת.אני התגאתי בך.תודה שהבאת את מועדון ה-5 לקהילה הטובה בעוספיה תודה נחום על קירוב הלבבות.....וסליחה ומחילה מאלה שלא הספקתי לפגוש.סליחה מקבוצת סובארו רעיי היקרים,שלא קיבלו במה ראויה,ונדחקו שלא באשמתם הצידה.ואת כולכם אני מחבק,מי יתן ונזכה למפגשים נוספים כאלה יחד.....שלכם בידידות עמוקה.דין

דין הרדטופ 81

פורסם

דין, מרגישים שזה בא עמוק מהלב, ואין מילים - אתה ראוי לכל ההערכה והכבוד על היוזמה והביצוע.

אמוץ היקר ועדי, שעשו עבודה נפלאה שנמשכה על פני שבועות ארוכים וחמים - לא נשכח לכם את זה, תודה, תודה תודה!

נקווה שהחלה כאן מסורת של קירוב לבבות עם מגזרים חדשים באוכלוסיה (חדשים עבור המועדון), באירועים שכולם כיף ועם משתתפים שכולם ישראלים גאים.

כן ירבו, ושאפו גם לכל המשתתפים ולצלמים!

רון פז

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

יופי של רעיון.

יופי של ביצוע.

כביש 721 הוא חלום, הג'וליה מאוד אהבה אותו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נראה כי היה אירוע רב משתתפים.

מתן, שלמה דן קדרון ולעדי תודה רבה על השיתוף עימנו עם הצילומים והעלאת התמונות לפורום.

בזכותכם אני יכולה לראות את שהתרחש בצפון באירוע.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דין, מרגישים שזה בא עמוק מהלב, ואין מילים - אתה ראוי לכל ההערכה והכבוד על היוזמה והביצוע.

אמוץ היקר ועדי, שעשו עבודה נפלאה שנמשכה על פני שבועות ארוכים וחמים - לא נשכח לכם את זה, תודה, תודה תודה!

נקווה שהחלה כאן מסורת של קירוב לבבות עם מגזרים חדשים באוכלוסיה (חדשים עבור המועדון), באירועים שכולם כיף ועם משתתפים שכולם ישראלים גאים.

כן ירבו, ושאפו גם לכל המשתתפים ולצלמים!

רון פז

רון היקר..אני סבור שבעקבות תשבתך הכנה והחמימה הבנת,בתבונתך העמוקה..למחוזות שאליהם ביקשתי להגיע,ועל כך נתונה לך תודתי..שלך דין נ.ב אני יוצא למערכות אתרי אינטרנט באזור שביקשו מידע רחב יריעה על האירוע..תראה איזה תרומה אדירה לקהילה, שבאה מכמה אספני רכב'משוגעים' בעלי תשוקה וחזון..להתראות

דין

דין הרדטופ 81

פורסם

נורה מצטער על הקבלת פנים הצוננת שקיבל מועדון ה 2CV, שניזרק אחוצה כמו נגוע בדבר...אפילו לכוס מיים קיבלו בכח!

לא מתאים למועדון ה-5 ! אם מזמינים אורכים, צריך לכבד אותם עוד יותר מהחברים!מקווה שלקחים ילמדו לפעם הבאה.

פורסם
נורה מצטער על הקבלת פנים הצוננת שקיבל מועדון ה 2CV,

.

ז'ק חבר סניף הצפון ומועדון דה-שבו,

• סוכם עם חלק מהמועדונים, בהתכתבויות בדואר אלקטרוני, סידורי חנייה, והיתה הסכמה לביצוע !!
  • ראה הודעה נוספת בשרשור זה מס' 48, בהדגש מיוחד למועדון דה-שבו, בהמשך להבנות בתכתובת דא"ל ושיחת טלפון.

להתראות בקבלת החג במפגש שישי הקרוב,

אמוץ

פורסם

וואו!!!

איזה יופי של אירוע!

איזה יופי של ארגון!!

איזה יופי של יוזמה והשקעה!!!

וכל כך חבל שלא הצלחתי בסופו של דבר להגיע :cry::cry:

(נאלצתי לסגור שבת נוספת בבסיס בצבא)

זהו, עכשיו אני אעשה הכל כדי להגיע למפגשים הבאים!

רואים שהושקעו הרבה מחשבה, דאגה לפרטים ובכלל רואים שהארוע נעשה מכל הלב וכולם נרתמו ועבדו יחד,

וגם עצם הפגנת הנוכחות מכל קצוות הארץ הרימו את האירוע לרמות אחרות לחלוטין!!

כל הכבוד לאמוץ ולכל המארגנים, וכמובן לדין שיזם את הרעיון הנהדר הזה!!

שנה הבאה - בע"ה, מבטיח להגיע וגם לספק הרבה תמונות! :roll:

בברכה!

יונתן.

פורסם

אמוץ ידידי,

מועדון סוברו: IN

מועדון סאאב: IN

מועדון קורבט: IN

מועדון OUT:2CV

למה??? ומה בקשר לכיבוד, "רק לחברי מועדון ה-5"??

פורסם
אמוץ ידידי,

ג'ק ידידי,

ראה תמונות מצורפות, צוות סוברו, הצעירים שקיבלו בהסכמה והבנה את סידורי החנייה,

תגובת ארז מנהל פורום סוברו (הודעה 31) "פורום סובארו יתמקם לו בחניית רכבי האספנות "אורחים" ב 14:45 ויחכה לשיירת מועדון החמש."

90% מהכוס היתה מלאה, את ה- 10% למדנו, ניישם באירוע הבא, ויש עוד תוכניות ותכנים לשנת תשע"א,

בברכת שנה טובה,

אמוץ

img2978ap.jpg

img2981a.jpg

פורסם
אמוץ ידידי,

מועדון סאאב: IN

מועדון קורבט: IN

מועדון OUT:2CV

למה??? ומה בקשר לכיבוד, "רק לחברי מועדון ה-5"??

תן לי לתקן אותך... גם מועדון סובארו היה בחוץ, לא רק מועדון דה-שבו וגם מועדון החיפושיות היה מיועד להיות בחוץ אם הוא היה מגיע (לפי מיטב הבנתי זו הסיבה שהוא לא הגיע).

למרות זאת, יש לי עיניים ויכולתי לראות ולהבין את בעיית המקום, בפנים לא היה ממש מקום לכל המועדונים. אם החלוקה לא הייתה לפי "מועדון X בפנים ומועדון Y בחוץ" אלא חלק מהמכוניות בתפזורת בחוץ וחלק מהמכוניות בתפזורת בפנים, אף אחד לא היה נעלב והכל היה מובן. מועדון ה5 ריכז את האורחים החשובים לו יותר בפנים, ואת החשובים לו פחות - בחוץ.

לגבי הכיבוד - אין לי מה להוסיף על דבריך, אני הייתי המום בדיוק כמוך. בקרוב ערב ראש השנה, והשנה נחגוג את החג בבית המשפחה שלי.

אני אבקש מאבא שלי לא לעמוד בכניסה לבית ולצעוק לכולם "הגפילט-פיש רק לבני משפחת סגל!!!".

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...