Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל הנושא דובר בהרחבה בפורום ובמפגש. והגיע הזמן שיסגר. ולא ימשיך לקלקל את האוירה

של החברים. ואתה אמרת שאתה מצטער שפתחת את הנושא. ואני לא רואה צורך להמשיך

ולסכסך אלה אם אתה עדין ממשיך ונגרר על ידי אדם שעזב את המועדון וגם לא שייך לסניף הצפון ורצונו לפגוע במועדון ובחברים. אני ואחרים היינו משוכנעים שהינך חבר במועדון החמש שהרי אתה מופיע למפגשים בחולצת המועדון. האם זו הערצה למועדון או התחזות לחבר ? ראה תמונות.

DSC00009.JPG

IMG_0005.jpg

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם

לאחרונה נודע לי כי משתמש שעונה לכינוי Amotz כתב על אדם אשר עונה לתיאור שלי בפורום הסגור.

מעניין מאוד למה המשתמש הנ"ל כותב עלי בפורום הסגור שבו הוא יודע שאיני יכול לכתוב, ואינו פונה אלי פנים אל פנים במפגש (לא בצעקות...) או בפורום הפתוח שאליו יש לי גישה, או בהודעה פרטית.

ברצוני לגעת בכמה נקודות שהוזכרו בפורום הסגור. נכתב כי אני "צעיר, יפה תואר נחמד ותמים". תודה רבה!

נכון, אני לא במיוחד זקן... יפה תואר... יש שחולקים על כך. :lol: נחמד, רבים טוענים שכן. ותמים? ועוד איך תמים, לא האמנתי שאצלנו במפגש החברים הנהדר בצפון יש אנשים שמלכלכים עלי. תמים שכמוני!

כמו כן, הוזכר שכתבתי מילות הערכה לאירוע ולאירוח בעספיא, וזה נכון. מאוד נהנתי, האירוח היה נפלא, היו מלא מכוניות וחברים.

עם זאת, כתוב כי "שיניתי את דעתי". לצערי, פה יש טעות. אין שינוי דעה, כל הזמן, וגם בהודעותי עם הביקורת, הקפדתי להזכיר שנהנתי מהמפגש. גם אם עכשיו ישאלו אותי איך היה אני אענה שהיה מצויין. היה יוצא מן הכלל.

למרות זאת, היו מספר דברים שהפריעו לי, ואותם העלתי לפורום. לא במטרה לפגוע, להעליב, לריב או שוב דבר. רק מפני שזה הפריע לי, ומפני שאני מגיע ונהנה מהאירועים, חשוב לי שזה ימשיך ככה ולכן חשבתי שביקורת היא דבר חשוב. מעולם לא סתרתי את הודעתי הראשונה שבה כתבתי שנהנתי.

"גררתי" הצטרפות לא מועטה, גם אם לא כולם כתבו בפורום. כמו כן, דווח לי כי בפורום הסגור ישנו דיון רחב בנושא שבו יש הצטרפות רבה. גם המשתמש Elkamino שינה את דעתו בנושא האירוח במפגש.

כמו כן, חשבתי שאולי המשתמש Amotz דיבר אלי בזמן נאומו\צעקותיו במפגש ביום שישי האחרון, אבל מפני שטעה להחריד בהגדרתו ומפני שצעק, בחרתי שלא לענות.

הוגדתי כ "בחור מהסובארואים, שנמצא פה, שבהתחלה כתב לטובתנו ואז נגדנו".

ההגדרה הזאת אמוץ, מציגה את החולשה הכי גדולה שלך. אין דבר כזה "נגדנו" או "בעדנו". אם אני מגיע כל יום שישי למפגש, ואם אני כותב ביקורת בפורום, אני בעדך\בעדנו\בעד איך שלא תקרא לזה... אם הייתי נגד, הייתי מגיע כל שבוע? הייתי טורח לכתוב בפורום? הייתי שוקל להצטרף למועדון? אין נגדנו!!! זו לא מלחמה, זה תחביב משותף!!!

לגבי הגדרתי "מהסובארואים". לפני שאני סובארואיד, אני מהמפגש הצפוני. אני מגיע למפגשים כמעט 5 שנים, נהנה כל שבוע. באי המפגש הם חברים שלי. ביום הולדתי חלקתי איתם את שמחתי והבאתי עוגה ועם חלק מחברי המפגש אני נפגש גם באמצע השבוע. חברים, לא? חברי פורום.. חברי מועדון... חברי מפגש. חברים!!

איני מבין מדוע אתה דן עלי בפורום הסגור שבו אני לא יכול להגיב. מפחד מהתגובות שלי? אין לי איזה כושר ניסוח מבריק, ואני לא הורג אף אחד.

לפני סיום ברצוני לגעת בנקודה נוספת. הוזכר כי אני שוקל ברצינות הצטרפות למועדון ה5 וזה נכון. בקשה אישית ממך אמוץ, אם אצטרף, אל תזקוף זאת להישגך כרכז המפגש או חבר מועדון.

דבר אחרון - שמעתי כי לא רוצים לפרסם התנצלות פומבית מפני שעבר יותר מידי זמן מאז הארוע, אז הנה, עכשיו הקפצתי את השרשור וזה הזמן לפרסם התנצלות פומבית. לא שאני חושב שתבוא כזאת אגב...

דניאל הזבוב.

היי דניאל,

התחזות ! :wink:

מאיכן הגישה לפורום הסגור כאשר אתה לא חבר ?

שמך לא הוזכר בפורום הסגור.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
דניאל הנושא דובר בהרחבה בפורום ובמפגש. והגיע הזמן שיסגר. ולא ימשיך לקלקל את האוירה

של החברים. ואתה אמרת שאתה מצטער שפתחת את הנושא. ואני לא רואה צורך להמשיך

ולסכסך אלה אם אתה עדין ממשיך ונגרר על ידי אדם שעזב את המועדון וגם לא שייך לסניף הצפון ורצונו לפגוע במועדון ובחברים. אני ואחרים היינו משוכנעים שהינך חבר במועדון החמש שהרי אתה מופיע למפגשים בחולצת המועדון. האם זו הערצה למועדון או התחזות לחבר ? ראה תמונות.

אהלן דודי

לא הייתי כותב עוד מילה בנושא המאוס והלעוס של המפגש בעספיא, אם לא היה מתגלה לי כי אמוץ כותב מאחורי גבי איפה שאיני יכול לקרוא או להגיב.

אני מצטער שפתחתי את הנושא בגלל שכולם התחרפנו והפכו את הביקורת לאיזו מלחמת עולם, למרות שלדעתי זה היה קורה גם אם לא הייתי כותב.

ממשיך ונגרר ע"י אדם שעזב את המועדון? מצטער, אבל לי ולאבי נוף אין קשר. לפני המפגש בעספיא שלחתי לו הודעה פרטית שבה כתבתי כי אשמח אם הוא יבוא ויביא את החבר'ה שלו מהשרון למרות שהוא לא חבר מועדון. לא קיבלתי תשובה להודעה אגב... מעבר לכך, אני מסוגל לחשוב לבד ואף אחד לא משפיע עלי וגורם לי לכתוב או לא לכתוב... יש לי חשיבה עצמאית.

איני יודע מדוע אני מואשם ב"יצירת קשר עם אבי נוף" ומעבר לכך איני מבין מדוע זו עבירה.

לגבי החולצה, החולצה מצאה חן בעיני כשראיתי אותה במשרד המועדון כשהייתי שם עם יוסי פרנקוס. סמדר הציעה לי לקנות אותה, ולא התנגדתי. אני לובש אותה מתוך אהבה למכוניות אספנות ולמפגשי המועדון.

התחזות? אם היו שואלים הייתי מיד עונה שאני לא חבר מועדון. אגב, מגיע למפגשים בצפון עוד מישהו עם חולצה של המועדון שהוא לא חבר מועדון.

יש לי חולצה שכתוב עליה I Am The Stig. זה אומר שאני הסטיג? אולי כן... אי אפשר לדעת. :wink:

עדי, שמי לא הוזכר בפורום הסגור אבל אני מספיק חכם בשביל להבין שמדובר בי,

מאיכן אמוץ יודע שאני חושב להרשם למועדון?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דניאל, קבל עוד תמונת התחזות,

ספר לכולם מי מעביר לך מידע מהפורום הסגור.

אתה כותב שבפורום הסגור לא נרשם שמך או שמם של אחרים, אז על מה אתה מלין ?

IMG_0526.jpg

אוטוטו מסיים שיפוץ מקיף לפיג'ו 104 שנת 1982

פורסם
דניאל, קבל עוד תמונת התחזות,

ספר לכולם מי מעביר לך מידע מהפורום הסגור.

אתה כותב שבפורום הסגור לא נרשם שמך או שמם של אחרים, אז על מה אתה מלין ?

אסי!

שים לב, הנה עוד מספר תמונות התחזות שתוכל להתענג עליהן.

אגב, בגלל שיש לי רק חולצה אחת של מועדון ה5, איני מכבס אותה אף פעם.

באחת התמונות אני אפילו מנסה להסתיר את לוגו מועדון ה5 בעזרת הטלפון הסלולרי שלי, בשביל שלא יעלו על ההתחזות האפלה.

דניאל.

32498_1405699255963_1036830397_1172474_6311219_n.jpg

32498_1405699295964_1036830397_1172475_5060323_n.jpg

32498_1405705136110_1036830397_1172491_5701330_n.jpg

32498_1405707936180_1036830397_1172500_400560_n.jpg

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דניאל

מה מטרת השירשור הזה והטענה שהעליתם בנוגע לאירוע בעוספיה? אם הכוונה היא לנגח ולהתנגח עד כדי "איזה חולצה אתה לובש"? ואם הכוונה היא גם לחסל חשבונות ישנים אז המטרה הזאת הושגה לצערי. הרי אי אפשר ללעוס את אותה כוונה שוב ושוב. אנחנו "מוכרחים" להנחית את ההנחתה האחרונה ולא משנה אם זה נכון או לא, אבל פיתאום, ככה, יש הנחתת נגד וככה נגיע לאלף השלישי ולמידת הנעלים של דין/אבי נוף/אמוץ ואו מי שלא יהיה.

אבל אם הכוונה היא ללמוד את הנושא ברצינות, להפיק לקחים ובעיקר כאלה שיוליכו לקירוב בין המועדונים השונים, אז הגיע הזמן שתרדו מהעץ הגבוה (או הנמוך מאד...) ותתחילו גם לעבוד על כך ולא רק לדבר. כי דובר וקושקש מספיק.

לכן הצעתי בפוסט קודם שחברי מועדון שהם חברים גם במועדונים שנפגעו, ייזמו דיון בישיבת הועד וכולנו נלמד איך עושים את זה בפעם הבאה טוב יותר, הגון יותר, נינוח יותר ובעיקר חברי יותר.

בשבוע שאתם התנגחתם, לעסתם, ירקתם, הינחתתם וכו', היה לא רחוק מכם אירוע כלל מועדוני שנמשך שלושה ימים ובו שותפנו בימי כייף לחיילים בודדים. כאלה שמתוך ציונות לשמה הגיעו הנה.

בשבילי זאת היא סיבה "לקנות חברות בכסף" ואם אתה דניאל היית חבר מועדון, אז היתה מושגת מטרה כפולה: גם היית יכול להיות בפורום הסגור ולראות את כל השירשור ולא רק את מה שמראים לך, היית יכול ליזום דיון פרודוקטיבי בועד וגם היית יכול להיות באירוע בנחשולים שהוא הוא תמצית היותנו ביחד.

בסיכום, אני מציע שוב לחזור קצת לשפיות ולקחת אויר, לשבת ולהפיק לקחים כי מה שהיה היה. מה שיהיה תלוי רק בנו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דניאל

מה מטרת השירשור הזה והטענה שהעליתם בנוגע לאירוע בעוספיה? אם הכוונה היא לנגח ולהתנגח עד כדי "איזה חולצה אתה לובש"? ואם הכוונה היא גם לחסל חשבונות ישנים אז המטרה הזאת הושגה לצערי. הרי אי אפשר ללעוס את אותה כוונה שוב ושוב. אנחנו "מוכרחים" להנחית את ההנחתה האחרונה ולא משנה אם זה נכון או לא, אבל פיתאום, ככה, יש הנחתת נגד וככה נגיע לאלף השלישי ולמידת הנעלים של דין/אבי נוף/אמוץ ואו מי שלא יהיה.

אבל אם הכוונה היא ללמוד את הנושא ברצינות, להפיק לקחים ובעיקר כאלה שיוליכו לקירוב בין המועדונים השונים, אז הגיע הזמן שתרדו מהעץ הגבוה (או הנמוך מאד...) ותתחילו גם לעבוד על כך ולא רק לדבר. כי דובר וקושקש מספיק.

לכן הצעתי בפוסט קודם שחברי מועדון שהם חברים גם במועדונים שנפגעו, ייזמו דיון בישיבת הועד וכולנו נלמד איך עושים את זה בפעם הבאה טוב יותר, הגון יותר, נינוח יותר ובעיקר חברי יותר.

בשבוע שאתם התנגחתם, לעסתם, ירקתם, הינחתתם וכו', היה לא רחוק מכם אירוע כלל מועדוני שנמשך שלושה ימים ובו שותפנו בימי כייף לחיילים בודדים. כאלה שמתוך ציונות לשמה הגיעו הנה.

בשבילי זאת היא סיבה "לקנות חברות בכסף" ואם אתה דניאל היית חבר מועדון, אז היתה מושגת מטרה כפולה: גם היית יכול להיות בפורום הסגור ולראות את כל השירשור ולא רק את מה שמראים לך, היית יכול ליזום דיון פרודוקטיבי בועד וגם היית יכול להיות באירוע בנחשולים שהוא הוא תמצית היותנו ביחד.

בסיכום, אני מציע שוב לחזור קצת לשפיות ולקחת אויר, לשבת ולהפיק לקחים כי מה שהיה היה. מה שיהיה תלוי רק בנו.

שלום בני

מטרת השרשור הזה הייתה פעם פרסום המפגש, לאחר מכן פורסמו תמונות מהמפגש ואיתם קצת ביקורות כאלה ואחרות.

מפני שמקבל הביקורת אינו יודע ממש לקבל ביקורת, ואינו יודע להתנצל על עוול שנגרם לאנשים, השרשור הפך לאיזה מלחמה מטופשת, שכל קשר בינה לבין מוטוריקה הוא מקרי בהחלט.

כמו שכתבתי בהודעה קודמת, לא הייתי ממשיך לבחוש בנושא אם אמוץ לא היה כותב עלי היום בפורום הסגור.

כאן גם המקום לציין כי ראיתי את השרשור כולו, ולא רק את תגובתו של אמוץ.

איני חושב שהצטרפות למועדון היא "לקנות חברים בכסף" כמו שנכתב פה ע"י אדם יקר מאוד, הרי איני חבר מועדון ויש לי חברים טובים מהמועדון, חינם אין כאסף!

מה שהיה היה, אבל אני לא אתן שיכתבו עלי מאחורי גבי. זה לא מכובד.

זו הסיבה שאני ממשיך לכתוב בשרשור, אני לא ממש נהנה מזה.

מעבר לכך בני, פעילות המועדון היא ברוכה בעיניי, בין אם אני חבר או לא.

גם בלי להיות חבר אני עושה מה שאני יכול למען המועדון. אני משתדל להביא כל בעל רכב\חובב רכב שאני מכיר למפגשים, מפרסם את המועדון ואת הפעילות שלו בקרב מקורבי וברמה האישית - כל חברי המפגש שאי פעם ביקשו ממני עזרה (לא בהכרח בנושאי מוטוריקה) תמיד קיבלו.

דבר אחרון, באמת מיצינו.

אין לי מה להוסיף, לצערי התנצלות או הסבר לכתיבה מאחורי גבי לא קיבלתי.

אפשר לנעול.

תודה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דניאל, תמחל, פשוט תמחל.

למה למחול ?

א. תמחל לאנשים – כי המפגש עם כל החסרונות היה מפגש מדהים, במקום שמעולם לא הייתה בו הפקה שכזו.

ב. תמחל - כי תראה לי כיצד במקום ואירגון אחר קבוצת מארגנים קטנה מצליחה במהירות הבזק ועל כביש ראשי עד מאוד לדחוס בצורה מושכל עשרות רבות של מכוניות לחניה של ... סופר מרקט לא גדול במיוחד.

ג. תמחל - כי היה סאונד טוב, צילומי אויר, כיבוד חלקי לעוברים ושבים, נאום של דמות ציבורית, עמידה בלוחות זמנים.

ד. תמחל – כי המארגנים המובילים – AMOTZ, דיןAdi1972, - בודאי שהשקיעו המון המון מזמנם הפרטי, נסיעות, דלק, אירגונים וכל זה למען מטרה ציבורית. לא לעשות למען שמם, אלא למען מטרה של קידום התרבות המוטורית.

ה. תמחל אולי גם למועדון ה 5 – כי רק מועדון גדול ומוביל שכזה מסוגל להרים הפקה בקנה מידה שכזה – זו לא הייתה התארגנות של 4-5 רכבים אלא משהו בקנה מידה ארצי ומכובד.

ו. תמחל לאיש, כי גם אם הוא עשה המון דברים מדהימים ומבורכים, לעיתים תופסים אותו בנקודה בה הוא כשל באופן חלקי (וגם על כך ניתן לתת פרשנות מכמה נקודות מבט)

ז. תמחל כי לפעמים אנשים לא מסוגלים להודות שהם טועים ומטפסים על עץ ממנו קשה להם לרדת. לעיתים גם אם הם רוצים לרדת, הרי שלחץ חברתי מונע מהם להודות בכשל ובסופו של דבר לרדת מהעץ.

ח. תמחל כי זה טבעי לגונן על מעשיך ולהצדיק אותם – זה הטבע האנושי, ולעיתים בחברה מתקדמת, טוב שכך. לא תמיד צריך להתרפק ולהתנהג במסכנות והודיה על מה שלא נעשה במזיד.

ט. תמחל לAMOTZ, כי לצערנו , וזו הערכתי בלבד, תופעת הקולגיאליות של רעיו (מאזור חיפה), וההגנה העיוורת לטעויות פעוטות יחסית שקרו, במהלך הארגון וההתנהלות של המפגש המופתי, יצרה אצלו (לדעתי בלבד) תופעה של פסבדו קולגיאליות והוא אינו מסוגל להודות בטעותו.

י. תמחל כי לעיתים עד שהאדם לא יורד על בירכיו ואומר שגיתי, החברה (בעצם החברה הישראלית) תמשיך לסקול אותו. ברגע שהאיש הודה – כולם מתחילים לנהוג בו לפי הכלל של מודה ועוזב ירוחם.

יא. תמחל כי בעצם אתה יודע שיש בדבריך צדק, צדק מסוים, צדק חלקי – וזה באמת לא משנה.

יב. תמחל כי אתה יודע שעצם שתיקתם של גורמים דומיננטיים שיודעים להביע את תשבוחותיהם (ואין טעם לפרט בכדי לא להיכנס לעניין אישי) באה ללמד על העובדה שקרו טעויות, אבל שוב גם כאן עקרון הקולגיאליות גורם לאנשים להחריש.

יג. תמחל, כי גם אתה בליבך וגם "הצד השני" כביכול בויכוח מודעים לכך שעדיין לא נס ליחה של האמירה שמיוחסת לפילוסוף הצרפתי וולטייר " אני מתנגד לכל מה שאתה אומר ומייצג, אך אהיה מוכן להיהרג על זכותך להביע את דעותיך" – לך מותר בפורום פתוח זה להגיד את מה שאתה חושב, לצד השני וגם אם הוא הפך לקבוצה – מותר להגיד את מה שהוא חושב.

יד. תמחל – כי רצוי שהאירוע בעוספייא ייזכר בגלל ההפגנה רבת העוצמה של כל מיני רכבים, מועדונים וכד' ולא ייזכר בגלל סכסוכים על גבי שרשור ארוך בפורום זה.

טו. תמחל כי ברור מאיליו שרק דרך טעויות לומדים – וסביר להניח, מבלי להכיר אותו כלל וכלל שלאמוץ אין איזה הכשרה בסגנון מפיקי על ישראליים כמו – לואי להב, עמוס אטינגר, צדי צרפתי, ומארגנת החתונות שערכה לבת של צ'רנוי את חתונת השנה.

טז. תמחל כי בטוח שבמפגש הבא בעוספייא, בלי נדר בשנה הבאה, כולם ישתו ויאכלו מהכיבוד...

יז. תמחל כי הדינמיקה שהשרשור הזה יצר אינה חיובית ולעיתים עוקצנית בצורה מיותרת – למה זה שמגיב לא בא עם המרצדס, ולמה הוא שלא פעיל מעביר ביקורת וכו וכו וכו

יח. תמחל כי אנו לפני ראש השנה, יום כיפור וכל המשמעות של כך.

יט. תמחל כי בליבך אתה יודע שאתה צודק ולא משנה מה יגידו לך.

עייפתי מלהקליד, אז פשוט תמחל.

ביי, שנה טובה, שנת אהבה ורעות

אילן.

פורסם

אהלן אילן

אני מוכן למחול כמעט על הכל, אבל למה שאמחל על פגיעה אישית ועוד מאחורי הגב?

מאמוץ ברור שלא נשמע התנצלות פומבית.

חברי שמכירים אותי, יודעים שאני אדם סלחן ולא נוטר טינה.

גם הסברתי וכתבתי, שוב ושוב, כי ברור שהושקעו מאמצים אדירים בארגון המפגש ואיני רואה את זה כמובן מאליו.

אני מופתע מעצמי שאני כותב מילים כאלה, אבל הרגשתי צורך "לטהר את שמי".

לא אתן שאדם (שפוגש אותי מידי שבוע!!!) ילכלך עלי ככה מאחורי הגב.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אסי!

שים לב, הנה עוד מספר תמונות התחזות שתוכל להתענג עליהן.

דניאל.

דניאל,

היה ארוע כייפי ומוצלח! אני רוצה להודות לדין על היוזמה - זו היתה הודעתך בפורום לאחר האירוע.

הגשש אמרו "ישראבלוף" למי שמתנהג "בכאילו".

הסוברו שלך זולל 6 ק"מ לליטר, חברות במועדון זה 4 ליטר לחודש = 24 ק"מ לחודש, שווה התחזות?

אני לא חבר מועדון, כמוך, היה אירוע מדהים, 100 רכבים פעם ראשונה בצפון, פתוח לקהל הרחב ולקהילה נהדרת שתומכת בעם היושב בציון.

אתה, בהבל פה גררת את פורום סוברו למחוזות אפלים, דין פגוע ובצדק, תדאג לתיקון. תן למועדון החמש לפעול למען קהילת רכבי האספנות, הם עושים וכולנו נהנים ומרוויחים.

אוטוטו מסיים שיפוץ מקיף לפיג'ו 104 שנת 1982

פורסם
שלום בני

אפשר לנעול.

תודה, דניאל.

דניאל

אל תתן למנהלי הפורום לעשות לכם את העבודה.

כל עוד הכותבים לא עברו על חוקי הפורום, אין מה לנעול. (אתה עצמך ממשיך אחרי שביקשת לנעול...)

הנעילה צריכה לבוא מהשכל הישר ומהקומון סנס של כולנו כאן.

הרי ככל שכותבים כאן ובסגור, לועסים וגם אוספים התנצלויות.

הצעתי פעמיים כאן הצעה פרודוקטיבית

אם לא תקבלו, השירשור יימשך ויימשך ויימשך וייסע וייסע וייסע ויעלה גירה כאשר כל המסרים המהותיים כבר הובנו מזמן ואולי גם נשכחו מזמן.

אז תתאפקו קצת ותפעלו אחרת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
דניאל,

היה ארוע כייפי ומוצלח! אני רוצה להודות לדין על היוזמה - זו היתה הודעתך בפורום לאחר האירוע.

הגשש אמרו "ישראבלוף" למי שמתנהג "בכאילו".

הסוברו שלך זולל 6 ק"מ לליטר, חברות במועדון זה 4 ליטר לחודש = 24 ק"מ לחודש, שווה התחזות?

אני לא חבר מועדון, כמוך, היה אירוע מדהים, 100 רכבים פעם ראשונה בצפון, פתוח לקהל הרחב ולקהילה נהדרת שתומכת בעם היושב בציון.

אתה, בהבל פה גררת את פורום סוברו למחוזות אפלים, דין פגוע ובצדק, תדאג לתיקון. תן למועדון החמש לפעול למען קהילת רכבי האספנות, הם עושים וכולנו נהנים ומרוויחים.

אתה ממש מצחיק אותי, באמת.

אתה יודע לקרוא? כתבתי בערך 20 פעם שנהנתי והיה ארוע כייפי ומוצלח, גם כשכתבתי ביקורת. נכון, דין עשה המון.

ישראבלוף זה אתה עצמך...

אני גררתי את פורום סובארו למחוזות אפלים? אני כתבתי את דעתי. דין נפגע? דין נפגע מדברים שלא נכתבו, אתה מוזמן לקרוא את התגובה שלו. אם כבר, דין פגע. אמר שדברי "סתומים" ושארז "זורק רפש" וכו...

לדאוג לתיקון? מה יש לי לתקן? את מי גררתי למחוזות אפלים? אני כתבתי ביקורת, שבכח נלקחה למקומות לא ראויים.

וכמו שהזכרתי, אני לא מתחזה. אני לא חושב שזה רע שאני לובש את חולצות המועדון, אחרת לא הייתי עושה את זה.

אגב... הסובארו הנהדרת שלי עושה 1:7...

דבר אחרון... אסי היקר, התגובות שלך נשמעות לי כאילו אתה תחת כישוף של אמוץ.

אתה בטוח שאתה כותב בשם עצמך?

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אסי, כמה דברים,

חבל שאתה מאשים את דניאל ב"התחזות", כמו שלקבוצת כדורגל יש אוהדים שלובשים חולצות של הקבוצה מסתבר שגם למועדון החמש יש.

מה לעשות, לדניאל אין רכב אספנות והוא אינו מרגיש את הצורך להירשם למעדון של אנשים בעלי רכבי אספנות אלה רק להנות בחברתם, מה רצית שהוא ירשם ואז יכנס עם רכב שנת 92 לתוך תצוגות של רכבים בני 60?

דבר נוסף, פורום סובארו לא נגרר לשום מקום בטח לא בגלל דניאל, יש כאן עניינים אישיים בין אנשים, וזה לגיטימי, פורום סובארו ממש לא קשור עכשיו לאדם שיושב לו משהוא על הלב ורוצה לסיים מחלוקת במקום לשמור דברים בבטן (שזה הכי גרוע!).

ובקשר לדין, אל תתחיל אפילו!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בואו נפתח בגילוי נאות - אני חבר של דניאל (גם אני לא מבין איך... :lol:).

למרות זאת, לכל מה שאכתוב כאן אין קשר לעצם היותי חבר שלו, הייתי כותב בדיוק את אותם הדברים גם אם הוא היה היריב הכי גדול שלי (אנחנו יריבים רק במסלול :wink:).

מה אתם רוצים מדניאל ?! מישהו באמת קורא את מה שהוא כותב ?! מאשימים אותו בהתחזות... תגידו, השתגעתם ?! החומה כבר נפלה מזמן (תשאלו את רוג'ר ווטרס).

הרבה חברים (בינהם אני) מסכימים עם מה שדניאל אמר. מה בסה"כ הוא רשם ? שלא היה ראוי לכרוז את מה שכרזו ברמקול. ואם תקראו באמת טוב, תראו שבדבריו תמיד יש מילים טובות, לפני אותה ביקורת "מזעזעת". ההאשמות על שינוי הדעה הפתאומי מגוכחות.

נחזור לעצם הדברים,

הוא צודק, לא היה ראוי, אנשים נעלבו מעצם הכריזה, אנשים שהוזמנו לאירוע, אנשים שהם חברי מועדוני רכב אחרים, אנשים שהם חברי המועדון (חלקם גם כתבו זאת בשרשור הנ"ל). טוב מאוד שיש אנשים שלא מרפים, כאשר בסה"כ מה שהיה צריך כדי לסגור את כל השרשור הזה הוא הודעה שמבינים במה מדובר, שיופקו לקחים, שתנצלים ושתיהיה שנה טוב.

הנה, גם אני מתנצל, אני מתנצל ששמעתי את הכריזות ברמקול ולא עשיתי דבר, לא עלתה בי באותו הרגע המחשבה כי ישנם אנשים שיפגעו מהודעה כזו. אני מאוד מקווה כי אותם חברי מועדונים לא ימנעו מלהגיע למפגשים משותפים עתידיים, מכיוון ששום דבר לא נעשה בזדון, המנעות ממפגשי חברים ומועדונים משותפים עקב טעות בתום לב תפגע בכולנו !

באמת שתהיה שנה טובה לכולם ! ונתראה רק בשמחות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...