Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי נוף,

חבל שלא באתם אתה ומרצדס.:-(

לענין האחרים לא אכנס ואדוש.:evil:

מכל מקום שתהיה לך ולכולם שנה טובה!

שלמה דן גדרון

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא שמתי לב קודם, אך זו הודעתי ה-4000. קצת אמתין עם הודעות, לא לאבד את הרגע...

4000 שמח

מזל טוב מחבריך לפורום, הוירטואלים והאמיתיים.

שנדע רק הודעות טובות.

:beerchug:

פורסם

קצת באיחור, אבל בנקודה זאת של הויכוח כדאי לחזור להיסטוריה. הערותי בכחול:

לא רוצה להכנס לויכוח הסטורי אבל כולם צודקים.יחד עם זאת אתה מגזים בגדול בנוגע לתרומת ברה"מ לנצחון.

גרמניה נוצחה בגלל מכלול של סיבות. ברה"מ לבדה לא היתה יכולה לנצח את גרמניה והשגיאות שסטלין עשה בשנות השלושים כמעט עלו לה (ולכולנו) בנצחון גרמני. כך שבגדול, ברה"מ לא עומדת, אצלי לפחות במקום הראשון.

יש גם את בריטניה, את המנהיגות של צ'רצ'יל ואת העוצמה האמריקאית, את המלחמה בים שלברה"מ לא היה בה חלק, ההפצצות על ערי גרמניה ששברו את העם הגרמני שגם בהן לא היה לברה"מ חלק וכו'.

לא כל כך הבנתי את ה"הצטרפו". אם תלמד הסטוריה תראה שכשבריטניה ומערב אירופה סבלו מהנאצים, ברה"מ חתמה איתם על הסכם. רק אחרי שהיטלר פלש, ביוני 1941, נזכרה ברה"מ פתאום שיש מלחמה ...

כנראה יש משמעות למקום בו לומדים היסטוריה ולמקום שבו נכתבים ספרי הלימוד.....

מה שברור הוא שכניסת ארה"ב למלחמה יצרה את המסה הקריטית שבזכותה הטובים ניצחו..

מבחינת כלים, הגנרל איזנהואר אמר שארבעה כלים ניצחו את הגרמנים במלחמת העולם השניה:

מטוס הדקוטה

מטול הבזוקה

פצצת האטום

הג'יפ.

כולם מתוצרת ארה"ב...

זאת לא הוכחה. את זה אמר אייזנהאואר :lol:

סטלין כנראה היה מונה את מטוס ה-"לי-2 " (העתק רוסי ברשות, אך ללא רשיון, של ה"דקוטה"), ה"זיס" (המשאית שקדמה ל"זיל", שלפחות ברוחה מאד הזכירה את ה"סיקס" האמריקאי), ואולי את טנקי ה"סטלין" וה- טי-34.

כולם מתוצרת ברית המועצות....

כמו שאמרת, בני - כולם צודקים...

עודד

פורסם

שלום.

קודם כול תודה על הארוח המהמם של העדה הדרוזית!

ממש חויה מענגת.

לדעתי!

מה שקרה היה משפיל ומעליב!

לא יתכן שמועדון החמש יזמין אורחים ויתנהג כך!

איזה מין דבר זה מי שלא חבר המועדון לא יכנס ? איזה הכנסת אורחים זו אני בוש וניכלם!!!

אני בני לוי חבר מועדון החמש . מיתנצל קבל עם ועדה על ההתנהגות המחפירה והפוגעת בארוע בעוספייה!!!

אני מיתנצל לפני כול החברה שהגיעו אם רכבי אספנות ושלא חברים במועדון החמש.

אני מדגיש אותי לא מענינת פולטיקה ותככנות כול שהיא . אותי מעניין רק יחסי אנוש.

לדעתי כול מי שהגיע אם רכב אספנות היה מוזמן ,אורח רצוי, ושותף לכול הפעילות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

גיא, אתה עושה עבודה נפלאה.

תמונות מרהיבות ביופיין ובזווית שלא ניתן לצלם אותן מהקרקע.

לא תמיד אנחנו יודעים לפרגן למה שעושים למעננו, אבל דע לך שכולם מעריכים את עבודתך ואת התוצאות.

בכל אופן, אני באופן אישי מאוד נהנה ממבט העל של צילומייך.

ישר כוח, תמשיך הלאה!

לי החמודה, תודה על השקעתך בתיעוד המפגש בעוספיא.

התמונות יפות, מקצועיות.

מהנה לראות אותן שוב ושוב!

חג שמח, שנה טובה.

קובי קליין.

פורסם
שלום.

קודם כול תודה על הארוח המהמם של העדה הדרוזית!

ממש חויה מענגת.

לדעתי!

מה שקרה היה משפיל ומעליב!

לא יתכן שמועדון החמש יזמין אורחים ויתנהג כך!

איזה מין דבר זה מי שלא חבר המועדון לא יכנס ? איזה הכנסת אורחים זו אני בוש וניכלם!!!

אני בני לוי חבר מועדון החמש . מיתנצל קבל עם ועדה על ההתנהגות המחפירה והפוגעת בארוע בעוספייה!!!

אני מיתנצל לפני כול החברה שהגיעו אם רכבי אספנות ושלא חברים במועדון החמש.

אני מדגיש אותי לא מענינת פולטיקה ותככנות כול שהיא . אותי מעניין רק יחסי אנוש.

לדעתי כול מי שהגיע אם רכב אספנות היה מוזמן ,אורח רצוי, ושותף לכול הפעילות.

בברכה בני ל.

+1

:mm_yeah:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

טוב, שלשה שמתנצלים מתוך 700 זה גם משהו...

שבת שלום,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
טוב, שלשה שמתנצלים מתוך 700 זה גם משהו...

שבת שלום,

אבי.

אבי היקר,

אני לא רואה מקום להתנצלות , הכל היה כתוב לפרטי פרטים, כתוב שחור על גבי לבן !

כניראה שיש בעיה שאנשים לא קוראים, או בעיה בהבנת הניקרא !

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2665248&postcount=48

כפי שניכתב בהודעה מ"ס 48

אורחים ומוזמנים נכבדים,

לאור פניות ושאלות בענייני סידורי החנייה והאירוע להלן פרוט נוסף:-

• האירוע מתקיים במסגרת חודש האומנות והתרבות בעספיא, מטעם המועצה המקומית.
  • האירוע פתוח לחובבי המורשת המוטורית ולקהל המבקרים.
  • הגדר הינה גדר רשת (לא בנויה), והבמה המרכזית צמודה לגדר רשת.
  • האירוע יכלול "טעימות" לאורחים, ולכל משתתפי האירוע, ע"י נותן החסות.

בתהלוכה המתוכננת לעיר הישנה, יצורפו מוזמנים, לדוגמא חברי מועדון דה-שבו, שחלקם, אינו חבר מועדון ה-5.

באירוח, המתקיים בחצי השני של האירוע, בחלל סגור ונפרד, יתקיים מפגש מועדון ה-5 עם נציגי העדה, בהשתתפות ראש המועצה ונכבדים, ומיועד לחברי מועדון ה-5.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אבי היקר,

אני לא רואה מקום להתנצלות , הכל היה כתוב לפרטי פרטים, כתוב שחור על גבי לבן !

כניראה שיש בעיה שאנשים לא קוראים, או בעיה בהבנת הניקרא !

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2665248&postcount=48

עדי ידידי,

אני יודע את שציינת, ואף כתבתי זאת בצורה המפורטת ביותר, עוד לפני כמה הודעות.

אבל!

כמו שידעתם לשלוח הודעות ובקשות בלי סוף, לאלו שאינם חברי מועדון,

גם בפורום, גם במיילים וגם בטלפון,

לנסות לשכנע אותם השכם והערב להגיע,

חובה עליכם להבין את הרושם הרע שההתנהגות המבדלת יצרה.

כגודל מאמצי השכנוע שלכם - כך עומק האכזבה שנוצרה אצל החברים.

ובוא לא נשכח, מדובר בחברים, חלקם אף מהבאים מידי שבת בשערי ארומה נשר.

האם לאחר מאמצי השכנוע יהיה למישהו פנים לומר להם "אבל כתבנו"? נראה לך מכובד?

הרי המטרה, גם ובעיקר שלכם, היתה עידוד חברים לראות את הטוב שבמועדון ולהרשם אליו.

האם המטרה הושגה באירוע? מסופקני.

האם יש סיבה שלא הושגה? לדעתי אנו יודעים מה הסיבה, ולכן, לא בושה להתנצל.

כשמזמינים מישהו, מתייחסים אליו כאורח ולא כסוג ב'.

כך זה בבית, כך צריך להיות במפגש, כך חובה שיהיה גם באירוע רשמי (לא סגור) שמזמין אורחים.

ואם עדיין, לאחר כל המלל, יש צורך להסביר משהו נוסף,

אם עדיין מישהו לא קלט שבני אדם נפגעו וזה הנושא שצריך התייחסות והתנצלות,

חבל מאד.

מזל כי כמה צדיקים כן הרגישו כך.

בברכת שנה טובה,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אם מזמינים אורחים צריך להתיחס אל כולם באופן שווה ויפה .

אם יש ארוע רק לחברי מועדון אז צריך להדגיש זאת בבירור

שאף אחד חלילה לא ירגיש מקופח או יבוא בטענות.

ואו לחילופין לדווח על הארוע בפורום סגור שרק חברי המועדון ידעו.

נ .ב. למרות המחלוקות נראה שהיה ארוע יפה ומכובד.

והרי ידוע שהעדה הדרוזית המכובדת ידועה בקבלת אורחים

ונראה שכך היה וכל הכבוד למארחים ולמארגנים על כך .

פורסם
אין דבר כזה אירוע מושלם אחרי הכל אנחנו ישראלים שידועים שגם אם יהיה אירוע מושלם תמיד יהיה מי שיתלונן

במיוחד אלה שבכלל לא הגיעו

לירוי,

התעלית על עצמך.

אחת התגובות היותר הזויות בשרשור הזה.

נ.ב-על קולגיאליות שמעת?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה נודע לי כי משתמש שעונה לכינוי Amotz כתב על אדם אשר עונה לתיאור שלי בפורום הסגור.

מעניין מאוד למה המשתמש הנ"ל כותב עלי בפורום הסגור שבו הוא יודע שאיני יכול לכתוב, ואינו פונה אלי פנים אל פנים במפגש (לא בצעקות...) או בפורום הפתוח שאליו יש לי גישה, או בהודעה פרטית.

ברצוני לגעת בכמה נקודות שהוזכרו בפורום הסגור. נכתב כי אני "צעיר, יפה תואר נחמד ותמים". תודה רבה!

נכון, אני לא במיוחד זקן... יפה תואר... יש שחולקים על כך. :lol: נחמד, רבים טוענים שכן. ותמים? ועוד איך תמים, לא האמנתי שאצלנו במפגש החברים הנהדר בצפון יש אנשים שמלכלכים עלי. תמים שכמוני!

כמו כן, הוזכר שכתבתי מילות הערכה לאירוע ולאירוח בעספיא, וזה נכון. מאוד נהנתי, האירוח היה נפלא, היו מלא מכוניות וחברים.

עם זאת, כתוב כי "שיניתי את דעתי". לצערי, פה יש טעות. אין שינוי דעה, כל הזמן, וגם בהודעותי עם הביקורת, הקפדתי להזכיר שנהנתי מהמפגש. גם אם עכשיו ישאלו אותי איך היה אני אענה שהיה מצויין. היה יוצא מן הכלל.

למרות זאת, היו מספר דברים שהפריעו לי, ואותם העלתי לפורום. לא במטרה לפגוע, להעליב, לריב או שוב דבר. רק מפני שזה הפריע לי, ומפני שאני מגיע ונהנה מהאירועים, חשוב לי שזה ימשיך ככה ולכן חשבתי שביקורת היא דבר חשוב. מעולם לא סתרתי את הודעתי הראשונה שבה כתבתי שנהנתי.

"גררתי" הצטרפות לא מועטה, גם אם לא כולם כתבו בפורום. כמו כן, דווח לי כי בפורום הסגור ישנו דיון רחב בנושא שבו יש הצטרפות רבה. גם המשתמש Elkamino שינה את דעתו בנושא האירוח במפגש.

כמו כן, חשבתי שאולי המשתמש Amotz דיבר אלי בזמן נאומו\צעקותיו במפגש ביום שישי האחרון, אבל מפני שטעה להחריד בהגדרתו ומפני שצעק, בחרתי שלא לענות.

הוגדתי כ "בחור מהסובארואים, שנמצא פה, שבהתחלה כתב לטובתנו ואז נגדנו".

ההגדרה הזאת אמוץ, מציגה את החולשה הכי גדולה שלך. אין דבר כזה "נגדנו" או "בעדנו". אם אני מגיע כל יום שישי למפגש, ואם אני כותב ביקורת בפורום, אני בעדך\בעדנו\בעד איך שלא תקרא לזה... אם הייתי נגד, הייתי מגיע כל שבוע? הייתי טורח לכתוב בפורום? הייתי שוקל להצטרף למועדון? אין נגדנו!!! זו לא מלחמה, זה תחביב משותף!!!

לגבי הגדרתי "מהסובארואים". לפני שאני סובארואיד, אני מהמפגש הצפוני. אני מגיע למפגשים כמעט 5 שנים, נהנה כל שבוע. באי המפגש הם חברים שלי. ביום הולדתי חלקתי איתם את שמחתי והבאתי עוגה ועם חלק מחברי המפגש אני נפגש גם באמצע השבוע. חברים, לא? חברי פורום.. חברי מועדון... חברי מפגש. חברים!!

איני מבין מדוע אתה דן עלי בפורום הסגור שבו אני לא יכול להגיב. מפחד מהתגובות שלי? אין לי איזה כושר ניסוח מבריק, ואני לא הורג אף אחד.

לפני סיום ברצוני לגעת בנקודה נוספת. הוזכר כי אני שוקל ברצינות הצטרפות למועדון ה5 וזה נכון. בקשה אישית ממך אמוץ, אם אצטרף, אל תזקוף זאת להישגך כרכז המפגש או חבר מועדון.

דבר אחרון - שמעתי כי לא רוצים לפרסם התנצלות פומבית מפני שעבר יותר מידי זמן מאז הארוע, אז הנה, עכשיו הקפצתי את השרשור וזה הזמן לפרסם התנצלות פומבית. לא שאני חושב שתבוא כזאת אגב...

דניאל הזבוב.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
שלום לכולם

לאחרונה נודע לי כי משתמש שעונה לכינוי Amotz כתב על אדם אשר עונה לתיאור שלי בפורום הסגור.

מעניין מאוד למה המשתמש הנ"ל כותב עלי בפורום הסגור שבו הוא יודע שאיני יכול לכתוב, ואינו פונה אלי פנים אל פנים במפגש (לא בצעקות...) או בפורום הפתוח שאליו יש לי גישה, או בהודעה פרטית.

ברצוני לגעת בכמה נקודות שהוזכרו בפורום הסגור. נכתב כי אני "צעיר, יפה תואר נחמד ותמים". תודה רבה!

נכון, אני לא במיוחד זקן... יפה תואר... יש שחולקים על כך. :lol: נחמד, רבים טוענים שכן. ותמים? ועוד איך תמים, לא האמנתי שאצלנו במפגש החברים הנהדר בצפון יש אנשים שמלכלכים עלי. תמים שכמוני!

כמו כן, הוזכר שכתבתי מילות הערכה לאירוע ולאירוח בעספיא, וזה נכון. מאוד נהנתי, האירוח היה נפלא, היו מלא מכוניות וחברים.

עם זאת, כתוב כי "שיניתי את דעתי". לצערי, פה יש טעות. אין שינוי דעה, כל הזמן, וגם בהודעותי עם הביקורת, הקפדתי להזכיר שנהנתי מהמפגש. גם אם עכשיו ישאלו אותי איך היה אני אענה שהיה מצויין. היה יוצא מן הכלל.

למרות זאת, היו מספר דברים שהפריעו לי, ואותם העלתי לפורום. לא במטרה לפגוע, להעליב, לריב או שוב דבר. רק מפני שזה הפריע לי, ומפני שאני מגיע ונהנה מהאירועים, חשוב לי שזה ימשיך ככה ולכן חשבתי שביקורת היא דבר חשוב. מעולם לא סתרתי את הודעתי הראשונה שבה כתבתי שנהנתי.

"גררתי" הצטרפות לא מועטה, גם אם לא כולם כתבו בפורום. כמו כן, דווח לי כי בפורום הסגור ישנו דיון רחב בנושא שבו יש הצטרפות רבה. גם המשתמש Elkamino שינה את דעתו בנושא האירוח במפגש.

כמו כן, חשבתי שאולי המשתמש Amotz דיבר אלי בזמן נאומו\צעקותיו במפגש ביום שישי האחרון, אבל מפני שטעה להחריד בהגדרתו ומפני שצעק, בחרתי שלא לענות.

הוגדתי כ "בחור מהסובארואים, שנמצא פה, שבהתחלה כתב לטובתנו ואז נגדנו".

ההגדרה הזאת אמוץ, מציגה את החולשה הכי גדולה שלך. אין דבר כזה "נגדנו" או "בעדנו". אם אני מגיע כל יום שישי למפגש, ואם אני כותב ביקורת בפורום, אני בעדך\בעדנו\בעד איך שלא תקרא לזה... אם הייתי נגד, הייתי מגיע כל שבוע? הייתי טורח לכתוב בפורום? הייתי שוקל להצטרף למועדון? אין נגדנו!!! זו לא מלחמה, זה תחביב משותף!!!

לגבי הגדרתי "מהסובארואים". לפני שאני סובארואיד, אני מהמפגש הצפוני. אני מגיע למפגשים כמעט 5 שנים, נהנה כל שבוע. באי המפגש הם חברים שלי. ביום הולדתי חלקתי איתם את שמחתי והבאתי עוגה ועם חלק מחברי המפגש אני נפגש גם באמצע השבוע. חברים, לא? חברי פורום.. חברי מועדון... חברי מפגש. חברים!!

איני מבין מדוע אתה דן עלי בפורום הסגור שבו אני לא יכול להגיב. מפחד מהתגובות שלי? אין לי איזה כושר ניסוח מבריק, ואני לא הורג אף אחד.

לפני סיום ברצוני לגעת בנקודה נוספת. הוזכר כי אני שוקל ברצינות הצטרפות למועדון ה5 וזה נכון. בקשה אישית ממך אמוץ, אם אצטרף, אל תזקוף זאת להישגך כרכז המפגש או חבר מועדון.

דבר אחרון - שמעתי כי לא רוצים לפרסם התנצלות פומבית מפני שעבר יותר מידי זמן מאז הארוע, אז הנה, עכשיו הקפצתי את השרשור וזה הזמן לפרסם התנצלות פומבית. לא שאני חושב שתבוא כזאת אגב...

דניאל הזבוב.

דניאל אתה צודק ועוד היית עדין. אותי ראית אולי פעמיים במפגשים וכתשובה לשאלת למה אני לא מגיע אתה בטח כבר מבין. חברים טובים יש לי מספיק וכך גם שותפים לתחביביי לכן לא אכניס את עצמי למעגל של אנשים שלא רוצים בחברתי באמת ולא אקנה חברות בכסף(חבר מועדון 5). חבל שאתה לוקח ללב. אל תשכח שיש לך חברים אמיתיים ללא קשר לפורום או למפגשים ומי שלא נאה לו חברתך אז בעייה שלו. שתהייה שנה טובה לך ולכולם!!!

:lol: :lol: :lol:

• תוכן חדש...