Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמוץ ידידי,

מועדון סוברו: IN

מועדון סאאב: IN

מועדון קורבט: IN

מועדון OUT:2CV

למה??? ומה בקשר לכיבוד, "רק לחברי מועדון ה-5"??

שלום לך JACKH

בתור חבר מועדון החמש שחנה בחוץ(יש תמונות) בגלל שלא היה מקום במגרש,ובתור אחד שנהנה מהכיבוד (לא זוכר שביקשו ממני תעודת חבר),אין לי מושג על מה אתה מדבר,וחבל לי שנפגעת,כי המארחים יצאו מעורם שיהיה לכולם נעים.

והרבה תודה למארגנים היה מדהים...וחם.

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תן לי לתקן אותך... גם מועדון סובארו היה בחוץ, לא רק מועדון דה-שבו וגם מועדון החיפושיות היה מיועד להיות בחוץ אם הוא היה מגיע (לפי מיטב הבנתי זו הסיבה שהוא לא הגיע).

למרות זאת, יש לי עיניים ויכולתי לראות ולהבין את בעיית המקום, בפנים לא היה ממש מקום לכל המועדונים. אם החלוקה לא הייתה לפי "מועדון X בפנים ומועדון Y בחוץ" אלא חלק מהמכוניות בתפזורת בחוץ וחלק מהמכוניות בתפזורת בפנים, אף אחד לא היה נעלב והכל היה מובן. מועדון ה5 ריכז את האורחים החשובים לו יותר בפנים, ואת החשובים לו פחות - בחוץ.

לגבי הכיבוד - אין לי מה להוסיף על דבריך, אני הייתי המום בדיוק כמוך. בקרוב ערב ראש השנה, והשנה נחגוג את החג בבית המשפחה שלי.

אני אבקש מאבא שלי לא לעמוד בכניסה לבית ולצעוק לכולם "הגפילט-פיש רק לבני משפחת סגל!!!".

דניאל.

תהרוג אותי אם אני מבין אנשים כמוך שמחפשים איפה לעקוץ.

אומנם ברמקול קראו לחברי מועדון החמש להכנם לאולם האירוח.

אף אחד מהמועדון לא עמד בכניסה ובדק אנשים.

כל מי שרצה נכנס שתה ואכל מן הכיבוד.

יאמר לזכות המארחים שהיה כיבוד מצויין ובשפע.

אני רוצה לציין שעמדת הקפה והרד בול הייתה מחוץ לאולם ואני מקווה ששתית.

גם בחלוקת המזון לא בדקו מי לוקח מנה ואם הוא חבר.

את הכיבוד חילקו תושבי עוספיא המארחים והם לא ידעו מי חבר ומי לא.

אם נפגעת מזה שלא קראו לכל האורחים ברמקול אז באמת סליחה.

פעם הבאה נדבר אם המארגנים תקבל הזמנה אישית.

אחד שאין לו תלונות.

פורסם

יאיר, זה בגלל שהגעת מאוחר, אתה לא יודע מה היה בהתחלה.

*כתבתי עכשיו 30 שורות, לקח לי שעה של התלבטות אם לפרסם או לא, החלטתי בסוף שלא, לא חשוב לי מספיק.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
תהרוג אותי אם אני מבין אנשים כמוך שמחפשים איפה לעקוץ.

אומנם ברמקול קראו לחברי מועדון החמש להכנם לאולם האירוח.

אף אחד מהמועדון לא עמד בכניסה ובדק אנשים.

כל מי שרצה נכנס שתה ואכל מן הכיבוד.

יאמר לזכות המארחים שהיה כיבוד מצויין ובשפע.

אני רוצה לציין שעמדת הקפה והרד בול הייתה מחוץ לאולם ואני מקווה ששתית.

גם בחלוקת המזון לא בדקו מי לוקח מנה ואם הוא חבר.

את הכיבוד חילקו תושבי עוספיא המארחים והם לא ידעו מי חבר ומי לא.

אם נפגעת מזה שלא קראו לכל האורחים ברמקול אז באמת סליחה.

פעם הבאה נדבר אם המארגנים תקבל הזמנה אישית.

אחד שאין לו תלונות.

אני ממש לא מחפש לעקוץ, ואם היית קורא את הודעותי הקודמות היית רואה שמאוד נהנתי מהארוע.

אולי לא הקשבת, אבל בתחילת הארוע נאמר "הכניסה לאולם היא לחברי מועדון ה5 בלבד ! ! !"

המשפט נאמר כמה פעמים ולאחר מכן נכנס האדם שאמר את המשפט ברמקול לתוך האולם ואמר "חברים, אני מבקש, מי שלא חבר מועדון שיצא החוצה..."

הכיבוד היה מצויין אני מסכים, וזה שעמדת הקפה והרדבול היו בחוץ לא משנה דבר. ביום כזה חם כשנמצאים בחוץ חייבים לשתות הרבה, והרבה רדבול או הרבה קפה שחור היו גורמים לכולם להתרסק בירידות של בית אורן. :-P

חלוקת המזון נעשתה לאחר שכבר הופסקו ההכרזות ברמקול לגבי חברי מועדון והרשאותיהם, וזה בכלל לא משנה אם בדקו מי חבר מועדון ומי לא.

אני לא נפגעתי מזה שלא קראו לכולם ברמקול, אני נפגעתי מזה שאסרו כניסה לחלק מהאורחים ברמקול.

הזמנה אישית אגב, קיבלתי.. זה בסדר.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

שלום.

הרעיון מצוין הביצוע מרשים.

בהתיחס למקום הקטן מלהכיל את כמות הגדולה של רכבי האספנות שהגיע לא ניתן להאשים איש ,כי לדעתי הנכבדים בעוספייה לא האמינו או ציפו שיגיעו כמות כזו גדולה של רכבים והם הופתעו לטובה!!! :lol:.

כאשר עברנו דרך הישוב וראינו את כמות הקהל שעמדה והביטה בשיירת המכוניות ונתנו לנו כבוד והרגשה של רצויים זה ממש עשה לי טוב!

ראוי לציון ההתנהגות של האנשים שבאו להביט במכוניות וההתנהגות והנימוס שלהם פשוט מופת!

לא זכור לי מצב שאחרי ארועה רב משתתפים שהרכב שלי לא היה צריך פוליש ווקס.

אתמול הרכב לא היה צריך אפילו שטיפה ויאמר לזכותם של האורחים והמארחים.

לא ישבו על המכוניות לא היו טביעות אצבעות פשוט תענוג של אנשים.

אני בשנה הבא בא!!!

זו הזדמנות להודות לכול מי שתרם להגשמת המיפגש ותודה על הדגלון שכבר תלוי אצלי במישרד למזכרת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...