Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקונספט הופך למציאות. ה-918 ספיידר של פורשה תחל את התהליך הארוך ותהפוך מדגם קונספט למכונית בייצור סדרתי.

להמשך החדשה

918-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

לראשונה, פורשה מצליחה לעצב רכב שעוצר לי גם את הנשימה וגם את הדופק!

בא נראה, בטח תעלה 2.5 מיליון.

כליה זה 100K.

את אישתי אפשר בטח באיזה 100K.

הבית זה 800K.

הגענו למיליון, יש דאון- פיימנט! :-P

HERE I COME 918!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב הזה פשוט נראה מדהים.

שכחו לייצר לו מראות או שהמהנדסים יצאו מנקודת הנחה ששום דבר לא יכול לעקוף אותו?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

דוקא יש "מראות".

המארכאות הן בגלל שהן נראות כ"כ דקות, שככל הנראה מדובר במעמד למצלמת רוורס שמראה לך את המראות על מוניטור בפנים הרכב.

attachment.php?attachmentid=209088&stc=1&d=1280358090

918-1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סך הכל רכב יפה אבל אני לא אוהב שהם שינו את המראה התורשתי שלהם. מה שאני אהבתי בפורשה ובמוו כל השנים האלה שהם שומרים על העיצובים שלהם ותמיד אפשר לדעת שזה הרכב שלהם .

carrera gt זה היה רכב עוצר נשימה ובכל לחיצה שלו הלב שלי מחסיר פעימה.

http://www.youtube.com/watch?v=0_KemHBQ88c חח ה918 נישמעת כמו נאסה וממש לא מה שהונדה מציאים בCRZ. וה911 ממש כמו משחק מחשב בבלימה אתה מקבל עוד "ניטרוס" חחח

פורסם

מדהימה היא כן, ללא ספק. מה שעוד יותר מדהים זו הצריכת דלק - 30 ק"מ לליטר! :shock:

ועוד משהו מדהים - שוקלת פחות מ-1500 קילו (לפי הסירטון כל הנתונים כמובן, במציאות אין לדעת).

טוב, מי שרואה את הסירטון ומקשיב היטב למילים, מבין שיש שם המון טכנולוגיה חדשה ומדהימה. ממליץ להקשיב לכל הסירטון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עד שאין מספיק כסף לקנות כזה אמיתי, אפשר בינתיים "לנסוע" על כזה דבר ב-NFS. :lol:

כמה שאני מבין, אומת קאררה GT יש כאן ירידה בביצועים. לGT היה מנוע V10 עם מעל 600 סוסים אטמוספריים.

עדיין, 500 סוסים לרכב יומיומי זה לא רע בכלל.

האוטו החדש כ"כ מהיר שלא צריך מראות, לרכבים מסביב יש להתיחס כמו לרכבים חונים :D

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כוחות סוס זה לא הכול ברכב יש גם את עניין המשקל איננו יודעים יותר נתונים כרגע ולכן אולי השלדה כלכך קלה שמנוע עם 600 סוסים היה מעיף אותה באוויר?

• תוכן חדש...