Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני חדש בפורום.. אני מעוניין לקנות סיטרואן סקסו 1400 שנת 97.

העלמה הנחמדה אמרה שהמזגן לא עובד, כשהיא מפעילה אותו אז הוא מוציא אוויר אבל לא קר!

מחר אני הולך לראות את הרכב, איך אוכל לדעת אם זה פשוט גז שחסר (האם זה טבעי שחסר גז מדי פעם- והפתרון למלא גז? או שכשחסר גז זה מעיד על דליפה וצריך לתקן) או שמא זוהי תקלה רצינית יותר במזגן שתעלה לי הרבה יותר יקר.?

מהם הסממנים לדעת אם זה גז או משהו רציני יותר!

אני בטוח ששאלו את השאלה הזאת כבר אך אני לא מוצא בפורום, ואשמח אם מישהו יענה לי.

דרך אגב- כל הכבוד על המקצועיות של הפורום שמתי לב להרבה תשובות אמיתיות ענייניות ומקצועיות

פורסם

בוקר טוב..

במידה והעסקה תתבצע, אז ראשית שיהיה לך בשעה טובה.

לעצם שאלתך: בשביל לבדוק את מערכת המיזוג יש לגשת עם הרכב

לבעל מקצוע למיזוג רכב ולבדוק ע"י לחץ במערכת המיזוג עם חומרים מיוחדים כגון

זרחן וכדומה את מהות התקלה, יתכן ותראה על הרכב סימני (שמן) על המדחס

או על צינורות הגז, עדיין זה לא יתן לך שום תמונה מה אכן הבעיה.

לכן כדאי מאוד לפני סגירת הקניה, לבדוק היטב את מערכת המיזוג כדי שאח"כ לא

תיפול בעלויות גבוהות.

בכל מקרה שיהיה בשעה טובה !!!

אסי בורג

פורסם

בוא נעשה תרגיל קטן בהיגיון ובסבירות.

נניח שאתה בעל סקסו כזו ופתאום המזגן לא מקרר , מה תעשה ? תסבול בחום הקייץ ותזיע או תלך למכון מזגנים לתקן ?

בוודאי שתרצה לתקן. מתי לא תתקן ? אם תקבל הצעת מחיר מפחידה של 3-4 אלפי ש"ח . (והאוטו שווה כ - 8 אלף).

נניח שאתה רוצה למכור אוטו ויש תקלה קטנה וזולה לתיקון במזגן, מה תעשה ? בוודאי תתקן כדי להגביר סיכויי המכירה.

מתי לא תתקן לפני מכירה , או אפילו תחליט שזו הסיבה להפטר מהרכב ? בדיוק כמו קודם - אם עלות התיקון הצפוי גבוהה

במיוחד ולא משתלם להשקיע.

דע מספר עובדות :

אין סיבה במערכת מיזוג תקינה לאבדן גז. יכולות להיות מספר סיבות או שילוב שלהם. יש מספר תקלות קריטיות שתיקונן

יקר מאוד - כגון מדחס גמור , מאייד ו/או מעבה דולף. עלות תיקון סופית תמיד תתנפח לעומת הצעה ראשונית לתיקון - כי

בד"כ יוסיפו עוד מרכיבים . לדוגמא , יגידו 2000 להחלפת מדחס. בסוף יוסיפו צנרת, שסתומים , מייבש , ואקום גז,

עבודה ומע"מ על הכל ותגיע ל 4K.

בקיצור , רד מזה או תוריד מראש 4,000 מהמחיר...

• תוכן חדש...