Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים הוצאתי רישיון, וכרגע אני מחפש רכב ראשון.

תקציב עד 40K. -- גיר אוטומטי.

הדרישות : רכב לנסיעה עירונית לרוב, אמין, בטיחותי,חסכוני.

בינתיים חשבתי על מספר דגמים : פיג'ו 206 , פיאט פונטו, פולקסווגן פולו , יונדאי גטס, רנו מגאן || .

אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות.

תודה מראש.

פורסם

בתקציב כזה חבל להתפשר. אתה יכול לרכוש כבר רכב מאחת מחברות הליסינג, רק צריך טיפה למתוח את התקציב.

מכרו לא מזמן בקל אוטו פיאט פנדה ב-38K, כיום הם מוכרים גרנדה פונטו ב-45K.

חבל לנסוע על רכבים ישנים בשביל אסקטרא 5K, בקל אוטו אתה מקבל רכב שנת 2007.

פורסם
בתקציב כזה חבל להתפשר. אתה יכול לרכוש כבר רכב מאחת מחברות הליסינג, רק צריך טיפה למתוח את התקציב.

מכרו לא מזמן בקל אוטו פיאט פנדה ב-38K, כיום הם מוכרים גרנדה פונטו ב-45K.

חבל לנסוע על רכבים ישנים בשביל אסקטרא 5K, בקל אוטו אתה מקבל רכב שנת 2007.

רגע, ואני מקבל רכב חדש?

ד"א אפשר להסביר את השיטה של הליסינג - אף פעם לא הבנתי.

[ראיתי עכשיו בקל אוטו- שמוכרי את היונדאי גטס, ואת הפיאט גרנדה פונטו ב45K- איזו מהם טובה יותר מכל הבחינות?]

בנוסף, נגיד ונעדיף לרדת קצת בתקציב... איזה רכב יהיה מועדף יותר..?

תודה

פורסם

תמורת 45K ש"ח אתה לא מקבל רכב חדש אלא רכב שסיים שלוש שנים בהשכרה/ליסינג.

המגאן גדולה ולא ממש מתאימה לדרישה שלך לחיסכון בדלק. שאר הדגמים שציינת דווקא כן מתאימים, ברמה כזאת או אחרת. מבין ארבעת הנותרות הפונטו היא הפשרה הכי מתקבלת על הדעת בשקלול של תמורה למחיר.

שים לב שהגרנדה והפנדה לא ממש אוטומטיות אלא רובוטיות, ומה שמכרו ב45K הוא כמדומני הדגם הידני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תמורת 45K ש"ח אתה לא מקבל רכב חדש אלא רכב שסיים שלוש שנים בהשכרה/ליסינג.

המגאן גדולה ולא ממש מתאימה לדרישה שלך לחיסכון בדלק. שאר הדגמים שציינת דווקא כן מתאימים, ברמה כזאת או אחרת. מבין ארבעת הנותרות הפונטו היא הפשרה הכי מתקבלת על הדעת בשקלול של תמורה למחיר.

שים לב שהגרנדה והפנדה לא ממש אוטומטיות אלא רובוטיות, ומה שמכרו ב45K הוא כמדומני הדגם הידני.

מממ אוקי,

הפונטו טובה יותר מהפולו?

ד"א..יש לך אולי הצעות אחרות טובות יותר?

ועדיף שהמחיר יהיה מתחת ל40K

ד"א - גם אמא שלי תנהג ברכב, לאחר 18 שנות ניסיון ללא נהיגה.

אם זה משנה משהו.

נ.ב ראיתי ששנות הייצור של הפונטו בערך מ1996 עד 2000 +-.

אמא שלי מעדיפה רכב מהשנים 2003-2005

פורסם

אתה יכול לקבל גם גרנדה פונטו בקל אוטו, לא פונטו ספייס. ומדובר בדגם האוטומטי\רובוטי, משנת 2007. זה מה שמקבלים ב-45K.

בהתחשב בזה שאתה נהג חדש ואמא שלך לא נהגה כבר 18 שנה, אני מניח שאתם לא מנוסים בקניית רכבים. עדיף, במקום להתעסק עם השוק הפרטי שמלא רמאים (ראה שרשור אורן ממן), לקנות מאחת מחברות ההשכרה\ליסינג ולהסתדר מולן.

פורסם

אז אתם אומרים ללכת סופית על הפונטו ספייס או על הגרנדה?

גם ככה הקניה מתוכננת לעוד מספר חודשים - אז יש עוד זמן.

ולגבי הרכישה עצמה, אני אוכל לבקש מקרוב שמבין בעניין ובעל ניסיון שיתלווה אלינו.

• תוכן חדש...