Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 416,מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על רובר 416?

למה המחירים של הרוברים בארץ נמוכים כל כך? אני לא טכנאי או משהו אבל לפחות מבחינה קוסמטית הרכבים האלה בנויים לא פחות טוב מרכבי יוקרה אירופים אחרים,אז מה כל כך גרוע בהם שרכב שנת 99 עולה פחות מ10 אלף ש''ח..?

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אוקי,

זתומרת אפשר לקנות אחד מהם כמובן עם בדיקה במוסך והכל,

אבל אין מה לדאוג מבחינה טכנית..תקולות נפוצות וכו' וכו'..?

יש מוסכים מורשים של רובר בארץ?

פורסם

התקלות הנפוצות ברובר הן :

1. ראש מנוע , אבל במקרה של רכב שנת 99 כנראה שהאטם בטח הוחלף כבר , רצוי לברר מתיי בדיוק וכמה ק''מ עברו מאז .

2. גיר שנוטה להידפק - גם כאן תלוי מאוד איך נהגו ברכב ראיתי גיר שעבר שיפוץ אחריי 60 אלף ק''מ בלבד , לעומת אחרים שהחזיקו הרבה יותר (שלי לדוגמא מגיע אוטוטו ל 100 אלף ק''מ ללא אף תקלה).

3. החלקים של הרוברים לא זולים כך שקח זאת בחשבון + יותר קשה למצוא חלקיי חילוף בפירוקיות היות ואין הרבה כאלו (אך אפשרי)

4. קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצוא 416 שמור (מניסיון) אך אם בכל זאת איכשהו הצלחת הייתי ממליץ לך לרכוש , אבל מכיוון שאין באמת כאלו עצה ידידותית - רד מהרעיון .

פורסם

יש לא מעט למחיר הנמוך של רובר בשוק המשומשות כשהבולטות שבהן הן העובדה שהחברה כבר לא קיימת די הרבה שנים והחלפים לא נפוצים ויקרים לרכישה.

אגב אפילו אחרי הסיבות האלה מכוניות משנת 99 עלות יותר מ-10000 ש"ח - אם מצאת אחת ב-10000 ש"ח בוודאי יש לכך סיבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ל416 לא הייתה בעיה בראש המנוע או בגיר בשום שנתון, ברכב מורכב גיר ומנוע של הונדה ובאופן כללי מדובר ברכב מוצלח מאוד .

יש לי 400 בתור רכב שני והאחזקה שלה זולה משמעותית מה600 שלי וה200 שהייתה לי .

במידה והרכב שמור לך על זה.

עמנואל אין שום קשר בין הרכב שלך לבין ה416 חוץ מהסמל.

Peugeot 208GTI

פורסם

אז ה416 מספיק טוב כדי לקנות?

מנסיון שלך עם הרכב,איך הוא מבחינת צריכת דלק ותקלות?

ממש התאהבתי בדגם הזה של הרוברים ודי התבאסתי לשמוע הרבה חבר'ה לא מרוצים מהחברה רובר,

חוץ מזה שאני ממש אוהב את הדגם ,יש לי גם אפשרות לקנות במחיר ממש אטרקטיבי רכב שמור עד הבורג האחרון וק''מ מאוד נמוך .

+

מה דעתך על דגמי ה600?

פורסם

צריכת הדלק תלויה בסגנון הנהיגה, מבחינת אמינות זה רכב יפני לכל דבר ועניין אין תקלות מיוחדו רק טיפולים ובלאי טבעי.

ה600 רכב אמין ומבוסס הונדה אקורד, ה623 עדין יותר והTI בעל מכלולים של רובר אבל יקר לאחזקה ומומלץ רק למי שיודע למה הוא נכנס.

Peugeot 208GTI

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...