Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט טורבו ל1.9?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי מנוע 1.9 של וולקן אוטומטית.הייתי מעוניין,עקב העובדה שאף אחד לא מתעניין ב205 שלי שמיועדת למכירה באתר...

לבנות על המנוע טורבו.אשמח באם למישהו יש סעפת,טורבו וכל מה שדרוש לצורך העניין.ברצוני לבנות את המנוע בחוץ ואז להרכיב אותו.לכל המנוסים בפרוייקטים אלה שפירסמו כאן באתר-אשמח להמלצות לרשימת חלקים נדרשת לעניין,כמו כן מי מסוגל לייצר סעפת וצנרת.

תודה רבה מראש

פורסם

המלצה !

אל תרכיב טורבו על רכב אוטומתי !!!!!!!!!!!!

הגיר לא יחזיק מעמד .

חוצמיזה המחיר של הפרויקט יקר .

אולי פשוט תגיד איזה סכום יש לך ונגיד אם זה אפשרי בכלל .

נתן

פורסם

נתן תודה.לא הסברתי את עצמי טוב כנראה.יש לי 205 MI16 DFW שמפורסמת כאן למכירה אך אין יותר מדי התעניינות.

בלי קשר יש לי וולקן 1.9 אוטומטית,שעל המנוע שלה חשבתי לבנות טורבו ואותו להתקין ב205.

אין כאן עניין של איזה סכום.אני רואה יותר ויותר אנשים כאן בפורום שמשפרים את רכביהם.אני משער שלא לכולם יש 20/30 אלף ש"ח בכיס אך הם עדיין עושים זאת בהצלחה (חלקם יותר וחלקם פחות).לא מדבר על משהו חאפרי אך עם זאת להשקיע כמה עשרות אלפים ברכב ששווה הרבה פחות זה לא ריאלי מבחינתי.עברתי את גיל ההתלהבות ללא גבולות.לארגן טורבו,סעפת,צנרת,אינטרקולר לא נשמע לי סיפור כל כך יקר.

תקן אותי?

פורסם

לצערי אני הולך לתקן אותך.

טורבו משומש: 700 ש"ח בערך.

אינטרקולר משומש: 400 ש"ח בערך.

צנרת גדישה:1500 במקרה הטוב.

צנרת פליטה: עוד 1500 במקרה הטוב.

סעפת פליטה: 1000 ש"ח באופטימי.(מאוד מאוד, תלוי בטורבו ובאיכות)

פורק משומש: עוד 400

צינורות מים שמן צמצם וכו' עוד כמה מאות שקלים

וזה עוד לפני ניהול ששם השמיים הם הגבול :wink:

קח בחשבון שהייתי מאוד אופטימי לגבי המחירים, לדוגמא רק דאון פייפ קשה למצוא מי שיבנה בפחות מ1000 ש"ח.

בנוסף המחירים הם ללא עבודה, וללא כל מיני שטויות שמתאספים תוך כדי (מישהו אמר וויסגייט?) שמקפיצים את המחיר משמעותית.

פורסם

סעפת פליטה ב 1000 ש"ח? אולי מפלסטיק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שים לב שרשמתי "אופטימי, מאוד מאוד אופטימי" והכוונה הייתה לסעפת משומשת ונפוצה יד שניה ובמחיר היזדמנות :-P

פורסם

סלח לי אבל תן לי להבין אותך

יש לך וולקן 1.9 אוטומטית, שזה מנוע 8 שסטומים (תקנו אותי אם אני טועה) זה מנוע בריא ואיכותי ללא פשרה, אבל עד גבול מסויים

בניגוד לזה יש לך 205, MI16. שזה מנוע איכותי ובין הטובים שיצרו פיגו בשנתונים האלה ובהחלט אחד הטובים מהאטמוספרי מכל השנים,

ואתה מעוניין לפרק את המנוע MI, ולהרכיב טורבו על מנוע של הוולקן. סלח לי אבל מה הגיון פה?

למה שלא תבנה את המנוע MI לטורבו וזהו, זאת תיהיה אותה השקעה כי תצתרך לבנות הכל כמו בוולקן, אבל אתה מתחיל מבסיס טוב יותר בהרבה.

A.R.T Performance

פורסם

אין מנוע יותר מושלם על ה205 מאשר הMI. ההרפתקה שלך לנסות לגדוש תעלה לך בסביבות ה 25 והתוצאה שתקבל זה רכב שמתנהג יותר גרוע מסוברית !

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

ממש לא נכון יואל!!! זה שאתה גדשתה ולא הלך לך טוב זה לא אומר ש 205 חרא!

ופותח השרשור. למה להיכנס לזה!!! יש שם MI דבר מאוד מוצלח ב 205. אבל בכל זות אם אתה רוצה טורבו אז למה לא לגדוש את ה MI?

אני במקומך הייתי משפר את הMI עושה שיהיה במצב הכי טוב פלאגים טובים שמן טוב וכו .וכשיהיה לי כסף הייתי דוחף שם איזה מחשב ניהול עם מנתק 8200 וזה!

פורסם

למה לך לישבור את הראש ולהפסיד ים של כסף!?

אני במקומך הייתי עושה ישור קו רציני ל-205 MI ועובד רק על המנוע הזה!

אם אתה מחפש כוח ואמינות עדיף לך את ה-MI16

(לא שהמנוע 1.9 8 שסטומים גרוע אבל ה-MI טוב יותר ויש בוא יותר פוטנציאל לשיפורים)

אני אישית חושב שאם אתה מעדיף להגדיש את הרכב אתה חייב לעשות פרויקט איכותי כי אם לא אתה רק תיסבול מחוסר אמינות!

ויש עוד אפשרות לשיפורים שזה יעלה לך בפחות כסף ותוכל להגיע ל-200+ כוס סוס וזה להשאר אם מנוע אטמוספרי..

אתה יכול להרכיב מצערות ומערכת ניהול טובה ועם עוד קצת השקעה מסביב (שגם היא לא הכי זולה אבל זולה יותר מפרויקט טרבו איכותי) תגיע לתוצאה מאוד יפה ומכובדת!

פורסם
ממש לא נכון יואל!!! זה שאתה גדשתה ולא הלך לך טוב זה לא אומר ש 205 חרא!

ופותח השרשור. למה להיכנס לזה!!! יש שם MI דבר מאוד מוצלח ב 205. אבל בכל זות אם אתה רוצה טורבו אז למה לא לגדוש את ה MI?

אני במקומך הייתי משפר את הMI עושה שיהיה במצב הכי טוב פלאגים טובים שמן טוב וכו .וכשיהיה לי כסף הייתי דוחף שם איזה מחשב ניהול עם מנתק 8200 וזה!

אני האחרון שיגיד משהוא רע על 205.

הכוונה הייתה שגדישה רק תהרוס אין יותר מושלם מMI בריא ומטופל.

ולגדוש מנוע אטמוספרי זה להיכנס למיטה חולה מאוד.

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

בקיצור היבנת את הרעיון !

פחות מ 20 K לא תיצא מהסיפור.

מה שנותר לך זה להחליט מה אתה רוצה .

אני באופן אישי היתי משאיר את MI16 ומחזק אותו.

ניתן להגיע ל 230 סוסים אטמוספרים.אני מניח שזה היה מספק אותך?

ואל חייבים לעשות את זה בפעם אחד.

הינה לך קן למחשבה.

נתן

פורסם

מצחיק

כל אלו שהגיבו לו לגבי היישור קו וההשקעה אלו אלו שהשקיעו על ה205 שלהם, ובסוף מכרו אותם בגרוש וחצי. אף אחד לא נשאר עם האוטו

האוטו עבר זמנו, ה205 זה סוס מת, רכב בן 22 שנה כמה שלא תשקיע לא ייסע כמו פעם, אין חלקים (אני יודע, אני מוכר אותם), הבודי כבר מתחיל להחליד, עייף, המנוע שלך לא עושה קרוב ל148 כ"ס שהוא נתן פעם כי אין לך ניהול מקורי, והרכב עבר זוועות אצל הבעלים הקודם שלו (אני מכיר את האוטו עוד לפני ניר סנדלים).

תמכור את האוטו, תעשה משהו חיובי עם הכסף.

פורסם
האוטו עבר זמנו, ה205 זה סוס מת, רכב בן 22 שנה כמה שלא תשקיע לא ייסע כמו פעם

בולשיט.

בוא ספר את זה לחבר שלי, בעלים של 205, עם מעל 400 סוסים בגלגלים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...