Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שרות באלקטרה פרק 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סתם סיפור קטן שאני רוצה לחלוק אתכם.

קניתי מכונת כביסה.

למחרת התקשרו לתאם הובלה ובמקביל טכנאי להתקנה.

היום הגיע טכנאי. מכין את המכונה להתקנה ואז התפתח הדו-שיח הבא:

טכנאי: צריך עגלה למכונה.

אני: יש עגלה למכונה הישנה. נעביר אותה לחדשה.

טכנאי: אנחנו לא אחראים למכונה אם יש עגלה ישנה.

אני: כמה עולה עגלה?

טכנאי: 180

אני: בוא תראה לי אותה.

הולכים לרכב שלו, מסתבר עגלה זהה לעגלה הישנה. אבל מסתבר שאין לה גומיות אחיזה שחסרות.

אני: זו עגלה זהה לעגלה הישנה?!

טכנאי: אנחנו לא אחראים למכונה אם העגלה ישנה.

אני: טוב. תביא את העגלה.

טכנאי: בסדר, אבל חסרות לי הגומיות אז נעביר גומיות מהעגלה הישנה לחדשה.

אני: אם אני קונה עגלה אז שתהיה עם גומיות חדשות.

טכנאי: אבל אין לי גומיות.

אני: אז תגיע שוב.

בקיצור, נקבע מועד חדש להתקנה ובהתנהלות הזו סביר להניח שיהיה גם פרק 2.

מה שמרגיז זה שהמוקדנית באלקטרה לא אמרה כלום על עגלה למכונה.

העגלה הישנה זהה לחדשה (זה סטנדרט) ופשוט "דוחפים" לי אותה כי הם יכולים.

ואני עכשיו עם מכונה ישנה מפורקת ומכונה חדשה מחכה להתקנה.

והכי מעצבן שקניתי מכונה שנחשבת לטופ. (מילה) אבל השרות של מדבקה.

מזכיר לי שהתעניינתי פעם בהונדה ג'אז בסוכנות בת"א ורצו תוספת 500 ש"ח על השטיחים של הרכב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

במילה אחת: מצליח.

אתה לא מחוייב לשום עגלה כזו או אחרת ויכול לשים את ההמכונה גם ללא עגלה אם תרצה.

התניה כפי שנעשתה עימך ע"י הטכנאי אינה חוקית והייתי שוקל לבטל את העסקה בגינה.

גם אני רכשתי מכונת כביסה ,אומנם של LG כשהאחריות של ברימאג' ושלא תטעה, גם לי ניסו למכור אלף ואחד דברים ש"מחוייבים במציאות" ולא הסכמתי.

אין לזה קשר ולא הקטן ויותר לאחריות על טיב במכונה וזו לא הפעם הראשונה שאני שומע שמנסים לדחוף מוצרים נילווים אך בטח ובטח הפעם הראשונה שאני שומע שמתנים בכך אחריות למוצר עצמו.

עצתי לך, פקסס לאלקטרה את ת. האחריות שאני בספק אם מתנה אחריות כלשהי בשימוש בעגלה הנ"ל והסבר בפירוש שאתה לא מוכן לרכוש את העגלה ובמידה וזו ההתניה אתה מבקש לבטל את העסקה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין חוק שמאפשר החזרת המוצר עד 14 ימים?

אם יש כזה חוק, פשוט ישר לבקש ביטול עסקה בלי והתוכח איתם, כשישאלו למה תספר להם שהשירות שלהם גרוע ואם במכונה חדשה דוחפים לך שטויות אתה לא מעוניין באחריות עתידים מצד חברה שכזאת.

סביר להניח שמיד הם יסדרו הכל

some people need a high five

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לנו היה את הסיפור עם העגלה.

בא טכנאי והוצעה לנו העגלה והוא טען שחייבים אותה..

היה סיפור גדול עם זה כי העגלה לא הייתה יציבה, איכות בניה גרועה ולבסוף, אחרי הרבה טלפונים העגלה הוחזרה להם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רכשתי מתקן של תמי 4.

מגיע המתקין, רואה שהברז מחובר לקיר עם מתאמי פלסטיק ומרגע זה השיחה התנהלה ככה:

מתקין- "אסור לי להתקין על תותבי פלסטיק".

במקרה היו לי בבית 2 המתאמים מברזל שהגיעו עם הברז, הוצאתי אותם בחגיגיות ונתתי לו.

"אסור להתקין עם חלקים של לקוח, רק עם חלקים שלנו"

אני - "טוב, נו כמה זה עולה?"

מתקין- "לא עולה, בחינם, אבל אין לי, אני אחזור מחר עם מתאמים מברזל".

אני (חסר סבלנות כבר): "אבל הנה מתאמים מברזל! :evil: "

מתקין - "כן, אבל לא שלנו, אני אחזור מחר" וכבר הוא ניגש לדלת.

אני:" סליחה, שכחת את המתקן תמי 4".

מתקין - "אני חוזר מחר להתקין, אין צורך לקחת איתי את המתקן"

אני:" אתה לוקח אותו איתך עכשיו ואתה לא חוזר לפה יותר לא בשביל להתקין ולא בשביל כלום".

מתקין - "שניה, אני עושה טלפון".

5 דקות אחרי זה הוא כבר לא היה אצלי אחרי שהתקין כמו גדול עם "מתאמים של הלקוח".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שירות זאת נקודה רגישה גם אצלי.

בד"כ שאתה מתקשר לחברות הללו שמפרסמות ומוכרות אחריות ל-3/5/7 שנים, האחריות היא על כל מה שלא מתקלקל. חוץ מזה ביקור טכנאי עוד 250+ ש"ח.

בקיצור, לא פלא שאני מעדיף ייבוא מקביל.

אין ציפיות לאחריות ולפחות אני לא משלם פרמייה על משהו שאני לא אקבל.

פורסם

זה עוד כלום. פעם אחת השארתי את זוגתי שתחיה לחכות למתקין מדיח של LG. הוא כמובן שכנע אותה לרכוש מגן ברקים ומסנן אבנית למדיח ולקח על כך 300 שקל. כאשר חזרתי הביתה שאלתי איפה הדברים?

לא היה לא מסנן ולא מגן ברקים. משום מה אישתי גם לא הצליחה למצוא קבלה כדי שאוכל לקרוא מה בדיוק התקינו לי.

הרמתי טלפון לברימאג ולמחרת סמנכ"ל שרות היה אצלי בבית. הבחור פוטר בו במקום. נזרק לרחוב כמו כלב בלי פיצויים ובלי כלום. והיתה לו עוד חוצפה להתקשר לאשתי ולספר לה סיפור קורע לב שבדיוק נולדה לו תנוקת, אשתו לא עובדת ובגלל אשתי המניאקית שהעזה להתלונן על עושק וגניבה, פיטרו אותו ומשפחתו תמות מרעב.

אבל, כשאני חושב על זה, השוס ההסטרי היה פוליש להברקת נרוסטה שמכרו לאמא שלי כאשר באו להתקין תנור חדש שקנתה. מחיר מיוחד ללקוחות "דה דיטריש" 150 שקל. מחיר לכל ב"חצי חינם" - 19 שקל.

פורסם

טכנאי: בסדר, אבל חסרות לי הגומיות אז נעביר גומיות מהעגלה הישנה לחדשה.

הייתי מוכר לו את הגומיות של הישנה ב-180 ש"ח.

פורסם

בואו תשמעו משהו מעניין, אם כי זה יותר חוסר מקצועיות מחוסר שירות:

שבוע לפני ליל הסדר בשנה שעברה התקלקלו הכיריים, ז"א מבער מרכזי פשוט נמס מהחום, עוד אחד שלא עבד בכלל, מבער שלישי עבד חלש ולא היה ניתן להשתמש בו, והייתי משתמש עם מבער אחד (אהה, גם הצתה אלקטרונית לא עבדה - הכיריים היו כבר 18 שנה בשימוש).

בקיצור ניגשתי ל"מחסני חשמל" כדי לקנות כריים, נבחרו כיריים של "דלונגי" (איטלקי) עם שירות של "ניופאן". העמסתי לרכב ונסעתי הביתה. כשאני בא לפתוח את הקרטון אני מסתכל ורואה הודעה בנוסח "אסור לפתוח אלא רק עם טכנאי מוסמך". התקשרתי לשירות ואמרו לי שאם אני מתקין לבד אני מסתכן בפיצוץ הבית כי זה גז ואסור לשחק עם זה, "זה לא כמו טלוויזיה אדוני..." וגם אין אחריות!

טוב, מס' ימים אח"כ (בדיוק בערב ליל הסדר בבוקר) הגיע "טכנאי מוסמך" של ניופאן ותוך 2.5 דקות התקין את הכיריים. שמח וטוב לב העפתי את הכיריים הישנות לפח והתחלתי להשתמש בכיריים החדשות.

הגיע ליל הסדר ועזבתי את הבית (מס' שעות לאחר ההתקנה), סגרתי את החלונות והאורות ונסעתי לארוחת החג. בשעה 1:00 בלילה כשאני נכנס לחדר מדרגות אני מריח ריח חריף של גז... אמרתי "לא יכול להיות". פתחתי את הדלת של הדירה וכמעט נחנקתי מהריח, כל הדירה מסריחה והריח מגיע מ... הכיריים (וגם שומעים "פסס").

טוב, לא הדלקתי את החשמל ופתחתי את החלונות, במקביל סגרתי את ברז הגז ועפתי לחדר הכי רחוק בדירה וסגרתי אחריי את הדלת! בבוקר אני ניגש למטבח, מרים את הכריים ורואה שהטכנאי הטמבל לא סגר טוב את הבאנד (טוב, לא סגר בכלל, פשוט אין באנד על צינור כניסת הגז הראשי, הצינור סתם מולבש על התושבת!). ניגשתי לארגז כלים, מצאתי שם באנד קטן וסידרתי את זה בעצמי, מאז כבר שנה וחצי אין בעיות.

פורסם

לי גם היה סיפור עם טכנאי של דה לונגי.

הוא הגיע להתקנה אחרי שנעשתה הכנה לפי השרטוט שלהם. מיד הוא התחיל בזה שלא הכנו לפי המידות ולכן הוא לא מתקין ונצטרך לשלם על ההתקנה החוזרת.

אותי לא עשו באצבע ולא נולדתי אתמול אז הבהרתי לו שאם הוא עוזב לפני שהוא מראה לי בדף ההוראות איפה מצויינות מידות אחרות אני מיד מרים טלפון למנהל השירות. הוא הפך את הפרוספקט מספר פעמים ולא מצא אז הוא נדבק לזה שרק טכנאי גז מוסמך של חברת הגז רשאי להתקין ושהוא הולך.

כאן אני כבר איבדתי את הסבלנות (אחרי חודש בבית הפוך וללא מטבח הפתיל נהיה מאוד קצר) אז אמרתי לו שאו שהוא בודק תקינות של הכיריים ומשאיר לי אישור תקינות או שהוא לוקח אותם ואני דואג שיחפש עבודה אחרת. הוא כמובן נבהל והתחיל לטעון שאין דבר כזה אישור תקטינות. הוצאתי דף, כתבתי בו שהוא טכנאי מטעם ניופאן בדק את הכיריים מדגםXXX באתר הלקוח בכתובת YYY ומצא אותם תקינות. הוא חתם וברח.

אחרי יומיים התקשרו מניופאן לשאול איך היה הטכנאי וכשסיפרתי להם על ההנהלות הם היו מזועזעים ושלחו לי טוסטר כפיצוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לי גם היה סיפור עם טכנאי של דה לונגי.

אחרי יומיים התקשרו מניופאן לשאול איך היה הטכנאי וכשסיפרתי להם על ההנהלות הם היו מזועזעים ושלחו לי טוסטר כפיצוי.

אני לא מבין.

מה זאת אומרת היו מזועזעים ?

הם לא מנחים את הטכנאים לנסות להוציא כמה שיותר כסף מהעניין הזה?

מה, איזה אינטרס יש לו לשגע אותך ? מה יוצא לו מזה?

אני יכול לומר שאני רכשתי לפני כשנה וחצי, 3 מזגנים, מקרר, תנור משולב, מכונת כביסה ומייבש גז.

בשום מקרה לא ניסו להכריח אותי לרכוש משהו. בהחלט כן הציעו. מכרו לי עגלה לתנור.

פורסם

אם אני לא טועה כיום הם מגיעים ללא גלגלים מה שמצריך עגלה כדי להזיז את האובייקט למשל לצורך ניקיון או שהטכנאי מגיע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לאמא שלי יש מכונת כביסה, וגם תנור, בלי גלגלים. כשצריך, מזיזים אותם ידנית.

לי יש מכונת כביסה בלי גלגלים. כשצריך, מזיזים אותה ידנית.

אם אני לא מצליח להזיז משהו ידנית, אני קורא לחבר שלי, ואנחנו מזיזים את זה ביחד. ידנית.

hulk-hogan-listen.jpg

אז ממתי טכנאי צריך בשביל זה עגלה? אין לו איזה ג'ק מתקפל או משהו? :roll:

פורסם

עגלה זה ב-ד-י-ו-ק כמו מראה פנורמית.

אף אחד לא צריך את זה, לכולם יש את זה.

בנוגע לסיפור של STIO, זה מה שיש לי לומר::shock:3X [הצילו]

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...