Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.אני כבר "מושך" את הבעיה הזאת מהשנה שעברה.

המזגן לא מקרר כיאות. כשאני מעלה טורים, המדחס נכנס לפעולה ומתנתק כעבור חצי דקה, פועל שוב ומתנתק וכו'.

עשו ואקום והוסיפו גז לפי משקל מדוייק וזה המצב.

לאחר שבוע נסיעה, הגז בורח לאט לאט בגלל הלחץ הגבוה מאוד במערכת (לכן המדחס מתנתק) ומתייצב על כ 400 גרם. (כמות הגז לפי הספר היא 700 גרם).

הייתי בשנה שעברה אצל כמה מומחים וכל אחד אמר דבר אחר.

1. שסתום לחץ על המאייד לא תקין. המלצה: החלף שסתום ומייבש.

2. שסתום בתוך המדחס לא תקין. המלצה: שיפוץ מדחס.

3. רדיאטור מעבה סתום. המלצה: החלף רדיאטור וצנרת לידו (מכופפת מעט.עברה ריתוך בעבר, כנראה בעקבות תאונה בחזית).

החלטתי ללכת על ההמלצה הראשונה, אתמול הוחלף שסתום ומייבש, הבעיה לא נפתרה !

נתונים נוספים: לחץ בסרק בשעון השמאלי-60. ב 3000 סל"ד מגיע הלחץ בשעון הימני ל 350 !כמות הגז במערכת כ 450 גר' במצב זה המזגן מקרר טוב רק בלילה, סביר מינוס, ביום, אם לא לוהט.

בכמות גז זו, המדחס כמעט אינו מגיע למצבי ניתוק.

לפני שאני ממשיך לבזבז כסף, אני פונה כאן למומחים בשאלה מה לעשות? רדיאטור או מדחס או אולי יש למישהו רעיון אחר.

תודה.

פורסם

הלחצים שלך לא תקינים בכלל, המדחס שלך מתנתק כדי שלא יגרם נזק, זה חלק ממנגנון שנועד למנוע נזק. לחץ של 350 PSI זה לחץ מאוד אבל מאוד גבוה, לחץ נורמאלי צריך להיות סביב ה 250 או 200 אם אני לא טועה.

הכיפוף של הראדיאטור, אם הוא כיפוף שיוצר כמו מין שבר כזה, שיכול למנוע זרימת גז בצורה תקינה אז בהחלט זה מצריך התייחסות ובדיקה מעמיקה.

הגז בורח, הוא לא אמור לברוח בשום מקרה, יש לך דליפת גז כנראה ,ורצוי לסדר גם את זה.

אני ממליץ לך לגשת לעמוס מזגנים, ברמת גן. מקצוען מהשורה הראשונה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לך סתימה במערכת או שהמאוורר השני לא נכנס לפעולה.

גש לאיש מזגנים (כמו עמוס מזגנים שהומלץ לך) ולא למוסכניק שמחזיק בלון גז לאבחון מדוייק זה יעלה לך הרבה פחות מניחושים.

אם אתה מצפון הארץ באיזור ראש פינה אוכל להמליץ לך על איש מזגנים מעולה מהרמות הגבוהות בארץ היושב בקצרין.

• תוכן חדש...