Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו אותו שנה בערך הוא כמעט ולא משתמש בו כי הוא לא נוסע הרבה באוטו,הוא לרוב עם הקטנוע לעבודה.

הוא פשוט רוצה מכשיר DVD עם מסך.

אם נגיד זה יהיה 800-900ש"ח זה שווה?

golf 1.6 04

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך על הפיוניר הזה, הוא מכשיר מעולה.

מנסה לשמוע קומפוננטים בסביבות ה- 2000 שקלים כמו:

מורל הייבריד

הרץ היי אנרג'י

SEAS לוטוס פרפורמנס

DLS UP6I

HAT קלרוס

פוקאל

2P ריינבו SLC

ודומיהם.

שלב איתם מגבר 4 ערוצים בסביבות ה- 2000-2500 שקלים שיתאים לסט הקומפוננט.

הוסף סאב ששמעת והיה לטעמך.

וכמו שאמרו, ההתקנה לא פחות חשובה מהרכיבים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב

תתחדש על הרכב

אחלה מתנה (אני שנכנסתי לקבע קיבלתי אבטיח מההורים :wink::lol:)

תראה בגדול אתה מקבל רכב שמבחינת סאונד הוא מאוד אקוסטי ונוח וקל לעבודה

בחלק הקדמי יש אפשרות לסט קומפוננט מידה "6.5

בחלק האחורי או סט "6.5 בדלתות אחוריות או רמקולים עד 6*9 במגש אחורי

אני אישית ממליץ על קומפוננט טוב אגרסיבי וחזק בדלתות הקדמיות (אין צורך בבניית תיבה בדלת כי הדלת עצמה בנוייה בצורה מעולה לטובת הרמקול)

אני כמו מכובדים מעליי תומך ברעיון והעיקרון שרמקולים אחוריים כן תורמים לסאונד ברכב (כמובן בפרופורציה נכונה לרמקול הקדמי)לכן הייתי ממליץ על רמקול 6*9 (מהמותגים הטובים יותר שקיימים) במגש האחורי

כמובן סאב "12 בתיבה אטומה (כחלק מהמבנה של הרכב יש לך את הפריווילגיה לעבוד עם תיבה אטומה ועדיין להרגיש את הזעזוע שמצפים מסאב)

ועל כולם מנצח מגבר 4 ערוצים חזק וטוב ומדוייק שמפעיל ביציאות הקדמיות את הקומפוננט וביציאות האחוריות את הסאב בגישור.

לגבי הפיוניר שחברך מציע לך אני הייתי ממליץ לך להיכנס למשא ומתן ולנסות (כמובן :wink:)להשיג מחיר טוב יותר ממנו

אבל שורה תחתונה עם הוא מתעקש הייתי בכל זאת משלם לו את האלף ש"ח בחיוך ואומר תודה

זה אחלה מכשיר ואחלה מחיר בייחוד שאתה יודע שאתה קונה מכשיר חוקי ואתה מכיר את מי ששמר עליו לפניך

כמובן שנושא ההתקנה והמבצעים שלה הוא עקרוני מאוד ועל זה לא הייתי מתפשר

לגבי מוצרים ספציפיים כעיקרון אני מנוע מלהמליץ אבל אם תרצה שחברי פורום ימליצו לך אני חושב שכדאי שתציין את סוגי המוסיקה שאתה אוהב לשמוע

שבת שלום

דרור

פורסם

תראה לדעתי אל תמהר לשפוך 7000 על זה, כי יש מצב שגם מערכת ב3000 לא כולל התקנה תספק אותך. יש רדיודיסקים של פיוניר שהם לא רעים בכלל לדעתי. קח בחשבון שככל שאתה תשקיע יותר ברכיבים אתה תצטרך אולי להשקיע יותר בהתקנה .

פורסם

קח את המכשיר ב2 ידיים.

זה מכשיר מצויין, והמחיר הוא סביר.

אתה גם עוזר לחבר לקנות את מה שהוא כן רוצה, ועל הדרך תהנה ממכשיר טוב במחיר טוב.

אם אתה אומר שהוא שמור והוא כמעט ולא משתמש בו, אז קדימה הפועל.

under construction..

פורסם
תראה לדעתי אל תמהר לשפוך 7000 על זה, כי יש מצב שגם מערכת ב3000 לא כולל התקנה תספק אותך. יש רדיודיסקים של פיוניר שהם לא רעים בכלל לדעתי. קח בחשבון שככל שאתה תשקיע יותר ברכיבים אתה תצטרך אולי להשקיע יותר בהתקנה .

גם אני בדעה הזו ,

אני חושב שאתה יכול להפיק סוואנד מספק עד מרצה במחיר זול מזה ,

HU עד 1000 ש"ח של חברה מוכרת (קנווד, JVC , פיוניר) בעל 3 יציאות למגבר, כניסת USB ושליטה על סאב,

רמקולים קומפוננט מורל טמפו 6.5" יעשעו את העבודה כמו שצריך בעלות של 500 ש"ח

עוד זוג רמקולים לאחור או 6X9 למגש או בדלתות (בחירה שלך) עוד 500 ש"ח (יש גם מורל טמפו 6X9)

שני מגברים בערך 1500 ש"ח התקנה עוד 1000 ש"ח ,

הגעת ל4000 שקל לכל היותר.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

דרור אני קצת חולק על דעתך בנושא. תסכים איתי שאם הוא רוצה מערכת ברמה כדי להנות ממנה יש רכיבים יותר טובים וינצלו את האקוסטיקה של ה"גולף" שכולנו יודעים שנחשב לאחד הרכבים עם האקוסטיקה היותר טובה שיש בשוק.

רדיו דיסק הוא השיג יד 2 מחבר שלו מכשיר מדהים Pioneer 880PRS, קומפוננט אני חושב שטמפו הם קומפוננט מאוד בסיסי. והטויטר שלהם קצת לא מפורט, רמקולים אחורים מיותרים לדעתי עדיף לקחת את הכסף שלהם ולשפר את הקומפוננט בבמה הקדמית כי בסך הכל הוא הנהג הוא יושב קדימה שיהנה יותר, לא הזכרתה את עניין הסאב שהוא רכיב מאוד חשוב במערכת כדי למלא את הטדרים שהקומפוננט לא יכול להפיק והעניק לסאונד עומק. בעניין המגברים הכל תלוי ברכיבים שהוא יחליט לקחת.

פורסם

גם רמקולים ב-15 ש"ח ורדיו על בטריות יעשה את העבודה.

אנשים פה ממש הגזימו עם הטמפו הזה, נסחפתם כל רחוק ברמות של צריך לשלוח מציל שיוציא אותכם מהמים כי אתם מתקרבים לאיזור של המערבולות.

היה לי דוטק, שעולה רק קצת יותר מהטמפו וכבר שמה היה הבדל לא קטן.

בקיצור מי שלא מבין שיש רמקולים יותר טובים מהטמפו או קומפוננטים של 500 ש"ח אז שיעשה טובה ולא ייתן ייעוץ בנושא.

נכון הטמפו תמורה טובה למחיר, נשמע בסדר, אבל הוא רחוק שנות אור מרמקולים טובים ויקרים יותר.

ד-ר-ו-ר - 2 מגברים - 1500 ש"ח?! :shock:

איזה מגברים בדיוק?

גם ה-JBL שכולם מהללים אותו ועולה "רק" 1,100 הוא לא בדיוק ברמה הכי גבוה.

בקיצור לא תמיד צריך לזרוק כמו תוכי את אתן תשובות -

טמפו, JBL1004, וסאב קיקר C12 כמובן שחכנו.

צריך להתחשב בנתונים ובדרישות של הבן אדם.

זה כמו להגיד לדני G ששמע - אחלה השקעה ברכב אבל חבל, היית סוגר את זה עם טמפולס,JBL וסאב קיקר, איזה פראייר הוא, הא?

טוב לפחות לשי אהובי יש עוד זמן, תרים טלפון לדרור תגיד לו שישנה את ההחלטה על הרכיבים ברכב :lol:

אני פחות מסכים עם הקביעה של ה-9*6 מאחורה, לדעתי אם יש לך סט קדמי טוב (טוב באמת), וסאב טוב והגברה טובה ואיכותית, ה-6*9 יכול רק להפריע. הייתי מקסימום שם 6.5 לא מוגבר.

גם זה לא.

אצלי ברכב הקודם פשוט ניתקתי אותם ד"א ה-HU, זה לא עמד באיכות הכללית של שאר הסאונד ברכב.

פורסם

סוף סוף מישהו שמדבר לראש שלי הרגע רשמתי את אותו הדבר רק קצת יותר בעדינות שאפו על התגובה בנושא!

פורסם

חברים תודה על התגובות אבל נראה לי שקצת לא הבנתם אותי.

אני יודע שבשביל לקבל מערכת טובה צריך להשקיע ובגלל זה גם אני מוכן לשים על זה.

אני לא מחפש משהו פשוט בכלל, אני יודע להעריך סאונד טוב ואיכותי ולשם אני רוהצ להגיע.

יש לי חבר עם רמקולים של המורל הללו הטמפו אני זוכר שצחקתי על השם שלהם כי זה הזכיר לי קולה:).

זה לא רמקולים טובים הם לא נקיים מספיק ואין נגיעה יפה של הבאס מהם.

אני מחפש צליל נקי ונגיעות יפות ומדוייקות של באס כמו ברמקולים שיש לי בבית(KEF).

יש לי קצת נסיון את המורל אני מכיר מהאודיו לבית וגם את פוקאל למרות שפוקאל היו מאוד יקרים אבל לא כלכך אהבתי אותם.

קיבלתי המלצה על הייבריד אוביישן של מורל וראיתי בזאפ שהוא מתאים לי במחיר, אבל שחיפשתי עליו בפורום מצאתי המלצות על רמקולים של הרץ' ושל HAT(זה שם של חברה או שם של דגם).

איך הם? יש לכם המלצה על עוד משהו במחירים הללו?

אני מוכן לשים משהו כמו 2000ש"ח על הקומפוננטים כי את הרדיודיסק אני אקח מחבר שלי זה יהיה משהו כמו 800ש"ח.

אז אני צריך מגבר 4 ערוצים גם במחיר הזה פלוס מינוס(2000).

וסאב הבנתי שאני יכול לקנות אחרי זה ולשמוע אותו אצלי ברכב.

אני שומע הרבה מוזיקה שקטה עם זמרות וכאלה ובגלל זה חשוב לי צליל נקי אבל חשוב לי שתהיה נגיעה מדוייקת של הבאסים.

באוטו אני שומע גם קצת שחורה קצת אלקטרוני וMTV וכאלה.

אגב, מה לגבי התקנה? אני יודע שזה חשוב וגם אמרו לי שכבלים זה לא קריטי כי מתקינים טובים יש להם כבלים טובים ואני לא צריך להביא.

אני אשמח לקבל ממכם המלצות למקום להתקין וחשוב לי שיהיה איכותי גם בגלל הכבלים וגם כי אני רוצה לשמור על האוטו , אני לא כלכך סומך על כאלו מקומות כי שהתקנתי דיבורית וכאלו הם היו נראים לי לא מקצועיים.

golf 1.6 04

פורסם

בעניין הקומפוננטים אני אישית אוהב את הצליל של ההיביד של מורל ההרץ היי אנרגי מעולים אבל זה משהו אחר לגמרי ממש שחור ולבן, שני סוגי צליל שונים לחלוטין לדעתי האישית מדבר מניסיון שמעתי את שנייהם באוטו רכב על אותה מערכת ומגבר.

פורסם

HAT היא חברה מעולה

מייצרת רמקולים ברמה גבוהה ובמחירים אטרקטיביים

שהפו ללהיט ולא רק בפורום הנ"ל אלא בכול העולם

סט שיכנס לך בתקציב הוא הקלארוס +מגבר סאנדאון 100.4 {שניהם מאותו יבואן\חבר\ספונסר פורום בשם אליקו}

סאב הייתי הולך על מורל אולטימו SC עם סליל של 4 אום.

http://www.pompa.co.il/pl_product~ULTIMOSC~61~408.htm

ועל ה-PRS80 של חבר שלך ויש לך יופי של מערכת.

http://www.hybrid-audio.com/

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327234

מתקין מומלץ וגם חבר וספונסר פורום {ובגלל שהוא ספונסר אז גם מותר להמליץ עליו אני ובערך כול הפורום}:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=329154

• תוכן חדש...