Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום נקמיצ'י

זה ברור שאני אלך לשמוע את הכל לפני שאני קונה, אבל אני לא יכול ללכת לשמוע את כל הסטים בעולם ואת כל המגברים בעולם ובגלל זה חשוב לי לצמצם את האופציות לכמה בודדים בכדי להסגר מה אני קונה.

בדיוק בגלל זה פתחתי את השאלה בפורום.

golf 1.6 04

פורסם

תשמע לי יש סט קומפוננט קידמי + מגבר (2 ערוצים),וסאב + מגבר (מונו) מאחורה.

אני בעבר גם הייתי שומע עם סט קידמי ואחורי ברכב, לאחרונה התקנתי מערכת עם סט קידמי בלבד.

ואין לי מילים לתאר כמה אני מאושר, אם אתה מעוניין לשמוע ואתה מאיזור השרון אשמח להשמיע לך.

בכל אופן תבחר HU עם ממשק שנוח לך ותדאג שיהיו לו יציאות למגברים (RCA).

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

רדיודיסק יש לי, סיכמתי עם חבר שלי שאני קונה ממנו את הפיוניר PRS880.

אני אשמח לקבל המלצות למגברים של 4 ערוצים במחיר של 2000 פלוס מינוס.

golf 1.6 04

פורסם

ממליץ על הסלסטרה כמו זה שמעליי יש לי את המגבר ומרוצה מאוד ממנו.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

טוב חברים תודה רבה על כל התגובות.

בנתיים ממה שאני גיבשתי זה שאני הולך לשמוע את המורל הייבריד אוביישן ואת הקלואורס וגם הרץ' הייאנרגי.

לגבי מגברים אז קראת הרבה בחיפוש בפורום ומצאתי הרבה המלצות על הסאן דאון 100.4 וגם ראיתי שיש עליו מבצע בפורום והוא נמכר ב1800ש"ח, עכשיו גם ראיתי איזה שרשור עם ויכוחים עליו ועל עוד כמה מגברים כתבו שזה מועתק וכאלה.

אם זה כלכך מומלץ אז איך אומרים שזה לא טוב? לא הסתדר לי.

אני אשמח לדעת ממכם איזו חוות דעת על המגבר הזה והאם הוא מתאים לקומפוננטים כמו שאני מחפש ,כאילו זה מספיק חזק או שאני צריך יותר מזה, ואם זה מתאים מבחינת צליל.

כי באודיו לבית אני יודע שיש חלק מהמגברים שלא נשמעים טוב עם כל רמקול, וצריך להתאים, זה גם פה ככה?

golf 1.6 04

פורסם

כן, גם כאן זה ככה.

יש לא מעט מערכות שמבוססות על סאנדאון + קלארוס שעל פי הדיווחים נשמעות טוב, נראה לי שאם תגיע למפגש סיכוי טוב שתפגוש אחת.

פורסם

שאלה קטנה, איך החברה הזאת סאן-דאון? אני חיפשתי מידע וחוץ מכאן בפורום לא מצאתי כלום, לא בזאפ ולא כלום.

זאת חברה מוכרת בכלל?

golf 1.6 04

פורסם

גם סלסטרה,סימפוני,הרץ(רק לפני חודש נכנסו המוצרים שלהם לאתר) לא נמצאים בזאפ,זה לא אומר שהם לא איכותיים(מערכת ההי אנד הטובה בארץ מבוססת על מגברי סלסטרה).

בשיפוצים...

• תוכן חדש...