Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו מכירים את השורה הזו מכל דיווח תנועה שני.

זה מחרפן אותי - הפעולה עצמה היא בזוייה, יש לא מעט שמגיעים למצב של כמעט עצירה, ראיתי גם מצלמות נשלפות לא פעם.

אבל מה שהכי מטריף אותי - למה מכנים אותם סקרנים? סקרנות היא מהתכונות המבורכות ביותר של המין האנושי, היא זו שהביאה אותנו לגילויים והמצאות הכי מהפכניים.

אתם שם שבוהים בסבלו של אחר - אתם לא סקרנים - אתם מציצנים, רוקדים על דם של אחרים, אוכלי נבלות, אגואיסטים ובכלל אנשים חולים.

רוצים לספק את הסטיה? יש מקרה ממש מעניין? תעצרו בשוליים במקום בטוח וספקו את נפשכם החולה. אולי אפילו, שומו שמיים, תציעו עזרה.

למה לעזאזל אתם גורמים לכל טור המכוניות על יושביו להיות עדים לאורך זמן לדברים האלה?

אני חושב שברדיו צריך להחליף טרמינולוגיה, ההתיחסות כיום לתופעה כאקט של תמימות פשוט מקומם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מבין שאתה נתקעת בפקק היום או שמעת על כך ברדיו ונתמלאת כעס, אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים בתיאורים שלך על אותם ה"סקרנים"?

אתמול בחזרתי הביתה בחיפה בצומת דניה בחיפה ראיתי GMC וואנדורה שנכנסה בלאנטיס והעיפה אותה קיבינימט לתוך אי התנועה.

כשעמדתי ברמזור וחיכיתי לתורי לעבור הסתכלתי על התאונה והסתקרנתי, העלתי לעצמי בראש תאוריות כיצד קרה המצב הזה.

אז אני מציצן? אוכל נבלות? לא הטעם שלי. איש חולה? זה אולי.

מסכים שזה מעצבן כשאתה ממהר ונתקע בפקק עמידה בכביש מהיר, אבל קח אויר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...