Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

לכולם השלום,

התעניינתי היום ברכישת קורולה מחברת "אלבר".

הציע לי אוטו אשר עלה לכביש ב-10/2007. הרכב עשה 57000 ואין תאונות.

יש לי לבטים שאני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא:

1. איך האוטו הזה? חוויתם אותו? איך מה השוק שלו? כמה קשה יהיה לי למכור אותו? איך הגיר הרובוטי? מתרגלים אליו?

2. לגבי בדיקת הרכב - הסוכן הראה לי בדיקה של הרכב מלפני חודש וחצי (עם הפרש קילומטראז' של כ-20 ק"מ) - בדיקה של קומפיוטסט שנראית מושלמת (מלבד כמה תיקוני צבע\שריטות שיש בכל רכב...) - האם אתם ממליצים לקחת את האוטו לבדיקה בעצמי בכל זאת??

תודה תודה,

נירו

פורסם

לגבי הגיר הרובוטי

בנסיעה ראשונה יהיה לך קצת מוזר אבל תוך פרק זמן לא ארוך תתרגל ואפילו תאהב את הנסיעה

מה עוד שיש חסכון לא מבטול בדלק בגלל גיר זה

(רכב כזה קנה אבא שלי ואם הוא התרגל אז...)

קח אותו לבדיקה נוספת במקום שאתה תבחר!

מה המחיר שהציעו לך?

ואולי כדאי לך לרכוש כזאת מיד פרטית עם ק"מ נמוך וגם לקבל הנחה מהמחירון .תשקול את זה

פורסם

אני חושב שכדאי לערוך נסיעת מבחן ממצה ביותר עם הגיר הרובוטי שתכלול זחילה עירונית, זינוק בעלייה ותאוצות ביניים. הגיר הזה לא נעים, מטלטל ולדעתי אפילו מרגיז.

הנתונים של הרכב עצמו נשמעים טוב, מה המחיר בו הוא מוצע לך? דע שבשוק הפרטי לא מעט קורולות מחכות לקונים והמחירים נראים נוחים יחסית, הדגם שנמכר ללקוחות הפרטיים הוא לרוב GLI שאובזר בצורה קצת פחות קמצנית.

בהצלחה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך

אני רכשתי לא מזמן מחברת ליסינג שלמה סיקסט ומנסיון מר אני אומר לך בחיים אבל בחיים אל תאמיןלהם על האוטו שלי אמרו שיש כיוון פרונט ותיקוני פחחות וצבע בבדיקה פרטית שעשיתי גיליתי ש- 1.מצבר גמור 2. גלגל פגום 3. נקישה בהחלפת הילוכים ז"א גיר דפוק 4. יתר שמן במנוע קיצור אל תסמוך עליהם בחיים תלך למקום שאתה מכיר ותשלם טיפה אבל תהיה בראש שקט.בהצלחה

בברכה

אלי

[email protected]:-P

• תוכן חדש...