Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה:

נפלה לידי הזדמנות נפלאה לקנות רכב אספנות שאני חולם עליו כבר זמן מה ( בדיוק כמו שרציתי אותו (!!!) והמחיר גם ממש זול!!:-P:-P

העניין הוא שהוא זול בגלל שהרכב במצב בינוני. אני לא שמאי, אפילו לא קרוב, אבל הייתי מעריך אותו במצב 3. הרכב במצב נסיעה, אפילו יום-יומית אבל זקוק לרענון.אני גם מפחד שהמכס לא יאשר את החשבונית שלי ואני אגרר להוצאות שאני לא יכול להרשות לעצמי.

הצבע די מבעבע, ויש חלודה שטחית בכל מיני מקומות. הרכב, מה לעשות, נראה כגילו, בן 30+ , גם למעלה וגם למטה.

יש לי קצת כסף "לייפות " את הרכב, וחשבתי לבצע את התיקונים בארה"ב כמו למשל תיקונים במנוע ופנים הרכב.

השאלה שלי היא, מה כדאי לעשות בארה"ב ואילו עבודות צריך להשאיר לכאן? אני רוצה לנסות להכניס את הרכב כמצב 3 כדי להפחית את המיסים. האם לתקן את החלודה והצבע או שמא עליי להשאיר את המצב הנוכחי עד לכשיראה אותו השמאי?

או שבכלל לבצע את כל התיקונים בארץ ולהשאיר את הרכב במצב המעט רופף שהוא עכשיו?

אשמח לכל עזרה,

תודה מראש.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המומחים טוענים כי בדיוק הפוך

המכס רואה לפניו את המצב החיצוני ו מדקדק פחות במצב המכני

לכן לא לגעת בצד החיצוני אולי אפילו להחמירו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני עדיין לא ייבאתי רכב בעצמי, אבל לפי מה שאני יודע את השמאי במכס לא מעניין המצב המכאני של הרכב הוא לכל היותר יכול להעלות את ההערכה שלו עקב מראה של תא מנוע מצוחצח ומלא ניקלים. לכן נראה לי שנכון לשפץ את הרכב מכאנית בחו"ל אבל לוותר על ייפוי המנוע לפני הייבוא. מבחינת שיפוץ חיצוני, נראה לי שעדיף לעשות בארץ כי לפי הסיפורים ההזויים ששמענו לאחרונה מכיוון המכס והשמאי שלו עדיף לך מאוד שהוא יעריך אותו במצב הכי נמוך שאפשר.

פורסם

במידה ואצטרך לשפץ את המנוע והפנים ההמלצה שלך היא לעשות את זה בארה"ב?

ואני אקשיב לעצתך, אשמור את המצב החיצוני של הרכב כמו שהוא כרגע.

עוד עצות לגבי הייבוא עצמו? דרך אגב, בכל עניין ההובלה אני כבר סגור ומסודר לגמרי, ואפילו הובלה יבשתית בתוך ארה"ב כבר יש.

תודה רבה!

טוב אז הנה הקורבט המיועדת:

הוא רוצה 9,500 בbuy it now ואפילו מוכן להתפשר! זה ממש חלום שמתגשם!

אנחנו במגעים עם המוכר לגבי הרכב. פרטים בהמשך!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280528890472&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

פורסם

אני עדיין לא אומר מזל טוב

אבל שיהיה המון בהצלחה!!!! :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
למה לך ליבא יש אחת למכירה כאן

תודה על ההצעה, אבל אני לא מחפש קורבט בין 74-79 וזו הרי ה74 של ראובן, אבל תודה בכל מקרה.

פורסם

יש לך טעם טוב אם אתה מתעקש על ה 67-73

השנים הללו בהחלט הסטינגריי האמתיות והיותר מוצלחות.

למרות ש...

הסיבה היחידה שהאוטו של ראובן לא נחטף במיוחד עם המחיר המצחיק שהוא דורש הוא חוסר הבנה של רוב הציבור בג`אנר.

השוק מוצף באקזמפלרים מחרידים וזולים להחריד משנים מחרידות

ועד שיש אוטו שבנוי כמו שצריך אנשים מפספסים אותו בגלל בורות.

במילים אחרות.. ראובן אל תמכור חבל!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לפותח השרשור

דרוש מהמוכר עוד תמונות ובאיכות גבוהה - אילו שיש באתר הן באיכות נמוכה ומקשות לראות בפירוט את הרכב.

אני ממליץ לך מאוד להעביר את הרכב בדיקה לפני קניה - כך לפחות תקבל חוות דעת מקצועית וכמה עשרות תמונות נכונות לשפוט את מצב הרכב.

שם לב שממה שהוא כותב ישנו סדק בשמשה הקדמית!- בזה כדאי לטפל שם ולא בארץ אלה אם כן אתה יודע שיש שמשה כזאת שלמה למישהו בארץ.

שם לב לתא הנוסעים - ניכר שהוא עייף ומוזנח , השטיחים גמורים וכנראה שגם המושבים במצב גרוע כי הוא כיסה אותם בכיסויי פרווה מכוערים - בקש ממנו תמונה בלי הכיסויים.

החלקים הפנימיים בקורבט יקרים אבל החלפתם לא מסובכת. אם אתה קונה את הרכב אני ממליץ לך להיצטייד שם בכל מה שבלוי ולהביא הכל לארץ כבר בתוך הרכב.

סביר גם להניח שהמזגן לא עובד כי מוכרים דואגים להדגיש כאשר מזגן עובד בקורבט.

בהצלחה - אם יש לך מישהו מעבר לים שיכול לעזור לך לסדר שם את הרכב עדיף יש לנו כאן כמה חברים שכבר אכלו אותה עם מוסכים שהרכב היה שם .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
תודה על ההצעה, אבל אני לא מחפש קורבט בין 74-79 וזו הרי ה74 של ראובן, אבל תודה בכל מקרה.

Adar,

arent you a little young to drive a corvette?

good luck

פורסם
לפותח השרשור

אני ממליץ לך מאוד להעביר את הרכב בדיקה לפני קניה .שם לב שממה שהוא כותב ישנו סדק בשמשה הקדמית!- בזה כדאי לטפל שם ולא בארץ אלה אם כן אתה יודע שיש שמשה כזאת שלמה למישהו בארץ.

שם לב לתא הנוסעים - ניכר שהוא עייף ומוזנח , השטיחים גמורים וכנראה שגם המושבים במצב גרוע כי הוא כיסה אותם בכיסויי פרווה מכוערים - בקש ממנו תמונה בלי הכיסויים.

החלקים הפנימיים בקורבט יקרים אבל החלפתם לא מסובכת. אם אתה קונה את הרכב אני ממליץ לך להיצטייד שם בכל מה שבלוי ולהביא הכל לארץ כבר בתוך הרכב.

בהצלחה - אם יש לך מישהו מעבר לים שיכול לעזור לך לסדר שם את הרכב עדיף יש לנו כאן כמה חברים שכבר אכלו אותה עם מוסכים שהרכב היה שם .

אני מודע לכול הדברים הללו. יש לי אנשי קשר בארה"ב שיוכלו לבדוק את הקורבט באופן אישי ועליהם אני סומך יותר. ממה שהבנתי פה, כדאי להשאיר את הצבע בלוי כרגע לפני הערכת מחיר הרכב בארץ, ואת שאר הדברים כמו הפנים והמנוע לטפל שם.

ואלעד, אולי כן אבל הרעיון היה שנשפץ קורבט , ולא לקנות אחת כבר אחרי שיפוץ. אני מניח שייקח זמן עד שכל העסק ייגמר, אבל אני מחכה בסבלנות עד אז.

פורסם
לפותח השרשור

דרוש מהמוכר עוד תמונות ובאיכות גבוהה - אילו שיש באתר הן באיכות נמוכה ומקשות לראות בפירוט את הרכב.

אני ממליץ לך מאוד להעביר את הרכב בדיקה לפני קניה - כך לפחות תקבל חוות דעת מקצועית וכמה עשרות תמונות נכונות לשפוט את מצב הרכב.

שם לב שממה שהוא כותב ישנו סדק בשמשה הקדמית!- בזה כדאי לטפל שם ולא בארץ אלה אם כן אתה יודע שיש שמשה כזאת שלמה למישהו בארץ.

טוב, תודה על העצות, קודם כל.

ביקשתי, והמוכר שלח לי תמונות נוספות.

כמו כן, ביקשתי מהמוכר מידע קצת יותר ספציפי והוא אומר שהundercarrige נקי מחלודה, המזגן עובד אבל צריך לטעון מחדש, וכיסויי המושבים כבר די ישנים וזקוקים לרענון. אני מקווה ששמשה קדמית חדשה לא תיהיה יותר מידי יקרה.

עדכונים נוספים בהמשך.

פורסם

תבדוק שם את עלות החלפת השמשה - זה לא יהיה זול והרבה יותר יקר בארץ.

תבדוק את עלות תיקון המושבים - זה גם עניין לא זול , תבדוק אפשרות של רכישת קיט שיפוץ מושבים יעודי לשנתון הזה של הרכב מחנויות מתמחות כמו WILCOX CORVETTE ,CORVETTE AMERAICA , MIDMOTORWORK

אל תאכל את הלוקש של המזגן - לא סתם אין לו גז , זאת מערכת אטומה כשהיא תקינה לא בורח גז.

אין חלודות ? סבבה , תבקש תמונה.

מה עם ברקסים? רוב הקורבטים שהגיעו ארצה הגיעו עם קליפרים נוזלים או תפוסים - שיפוץ מערכת בלימה או החלפתה תעלה כמה אלפים טובים!.

מדובר כאן בהרבה כסף אני בכל מקרה ההיתי שולח אליו בדיקה - בבדיקה תקבל תמונות והסברים לא מגמתיים! וזה הבדל משמעותי. בנוסף כאשר בודק את הרכב מומחה הוא גם יודע מה לחפש ברכב .

את הרכב שלי בדקתי בארה"ב לפני שקניתי אותו והבדיקה העלתה שהרכב חדש מקורי לחלוטין עם 37000 מקוריים, מנוע בריא ושלדה נקייה מחלודה וצמיגים עם בשר וכו מהתמונות של המוכר לא היה ניתן לראות סדק בטי טום ואילו מהבדיקה ראו אותו בפרוש! גם קרעים במושב ומערכת פליטה רקובה...

שהרכב הגיע אלי כבר על הגרר ראיתי שהגומי של הצמיגים יבש { מאוחר יותר היתברר שהצמיגים היו בני 11 שנים!} חופשים קשים בהגה ורוב הגומיות יבשות , קליפרים דולפים. התענוג הזה עלה בארץ כמה אלפים טובים רק בשביל לנסוע בצורה בטיחותית ולעבור טסט.

הבדיקה לא תופסת הכל בגלל סטנדרטים שונים אבל יכולה לחסוך קטסטרופות כמו שלדות רקובות , תאונות , מצב מנוע וגיר...

צא מנקודת הנחה שהרכבים בארה"ב לא עוברים טסט שנתי מחמיר כמו בארץ ולכן הרבה פעמים בעיות חופשים או נזילות שלא נבדקות שם יחייבו כאן בארץ בתיקון או החלפה . וזה יקר מאוד כאן בגלל שצריך להביא הכל במיוחד.

RACING

ONE BALL

פורסם

תודה על העצות, ראשית כל!

שלחתי מכר שלי לבדוק את הרכב, נראה מה יצא מזה.

עוד דבר, יש לי עוד קורבט שאני מעוניין בה כרגע.

היא שנת 81, ויש לי איפה לאכסן אותה. למזלי היא יוצרה בינואר מה שיתן לי יתרון ואוכל כבר להביא אותה הנה תוך 5 חודשים.

העניין הוא שהרכב יצא עכשיו משיפוץ ארוך, ממש עד הבורג, והוא מבקש עליו 12,500$.

כמו כן, אני בדיבור עם המוכר הזה כבר חודש וקצת והוא אמר שהוא מוכן לסגור איתי עסקה השבוע.

השיפוץ עצמו עלה לו 15,000$ לכן הוא לא מוכן לרדת במחיר-12.5 מחיר אחרון. חבר שלי כבר בדק את הרכב אישית ואמר שהוא פיקס, עליו אני סומך יותר.

השאלה היא האם בשביל 3,000$ כבר שווה יותר לייבא את זו? אגב, אין לי העדפה בין הקורבט של 68-72 לקורבט של 80-82.

אשמח אם תוכל להסתכל על האוטו ולתת לי את דעתך האישית. תודה מראש על כל העזרה והטרחה!

http://www.cars.com/go/search/detail.jsp?tracktype=usedcc&csDlId=&csDgId=&listingId=41424201&listingRecNum=1&criteria=prMx%3D14000%26sf1Dir%3DDESC%26prMn%3D0%26mkId%3D20053%26stkTyp%3DU%26mdId%3D20884%26rd%3D100000%26crSrtFlds%3DstkTypId-feedSegId-mkId-mdId-pseudoPrice-transTypeId-yrId%26zc%3D60606%26rn%3D0%26PMmt%3D1-1-0%26stkTypId%3D28881%26sf2Dir%3DASC%26sf1Nm%3Dprice%26yrId%3D20187%26sf2Nm%3Dmiles%26transTypeId%3D28113%26rpp%3D50%26feedSegId%3D28705&aff=national

תבדוק שם את עלות החלפת השמשה - זה לא יהיה זול והרבה יותר יקר בארץ.

תבדוק את עלות תיקון המושבים - זה גם עניין לא זול , תבדוק אפשרות של רכישת קיט שיפוץ מושבים יעודי לשנתון הזה של הרכב מחנויות מתמחות כמו WILCOX CORVETTE ,CORVETTE AMERAICA , MIDMOTORWORK

אל תאכל את הלוקש של המזגן - לא סתם אין לו גז , זאת מערכת אטומה כשהיא תקינה לא בורח גז.

אין חלודות ? סבבה , תבקש תמונה.

מה עם ברקסים? רוב הקורבטים שהגיעו ארצה הגיעו עם קליפרים נוזלים או תפוסים - שיפוץ מערכת בלימה או החלפתה תעלה כמה אלפים טובים!.

מדובר כאן בהרבה כסף אני בכל מקרה ההיתי שולח אליו בדיקה - בבדיקה תקבל תמונות והסברים לא מגמתיים! וזה הבדל משמעותי. בנוסף כאשר בודק את הרכב מומחה הוא גם יודע מה לחפש ברכב .

את הרכב שלי בדקתי בארה"ב לפני שקניתי אותו והבדיקה העלתה שהרכב חדש מקורי לחלוטין עם 37000 מקוריים, מנוע בריא ושלדה נקייה מחלודה וצמיגים עם בשר וכו מהתמונות של המוכר לא היה ניתן לראות סדק בטי טום ואילו מהבדיקה ראו אותו בפרוש! גם קרעים במושב ומערכת פליטה רקובה...

שהרכב הגיע אלי כבר על הגרר ראיתי שהגומי של הצמיגים יבש { מאוחר יותר היתברר שהצמיגים היו בני 11 שנים!} חופשים קשים בהגה ורוב הגומיות יבשות , קליפרים דולפים. התענוג הזה עלה בארץ כמה אלפים טובים רק בשביל לנסוע בצורה בטיחותית ולעבור טסט.

הבדיקה לא תופסת הכל בגלל סטנדרטים שונים אבל יכולה לחסוך קטסטרופות כמו שלדות רקובות , תאונות , מצב מנוע וגיר...

צא מנקודת הנחה שהרכבים בארה"ב לא עוברים טסט שנתי מחמיר כמו בארץ ולכן הרבה פעמים בעיות חופשים או נזילות שלא נבדקות שם יחייבו כאן בארץ בתיקון או החלפה . וזה יקר מאוד כאן בגלל שצריך להביא הכל במיוחד.

פורסם

הרכב הזה בהחלט נראה יפה ומסודר.

אם אין לך העדפה מבחינת השנתונים העסקה על הרכב החדש תיהיה זולה בטווח הארוך משמעותית!

מה שכן אין מספיק תמונות וחסרות למשל תמונות של מצב השלדה, מי עשה עת השיפוץ , הרכב לא בעל מספרים תואמים אם זה משמעותי לך. אם יש לך מישהו שכבר בדק אותו ויזואלית סבבה.

מבחינת רכב עצמו אני מעדיף דווקא את הקורבטים האלו מ78-81 מאחר ומנסיוני הן הרבה יותר נוחות , המושבים נוחים בהרבה , הגה יותר נוח { ברכבים הישנים הוא בקוטר של אוטובוס ועובי של עיפרון , תא מטען גדול יותר וברובם יש מזגן! .

RACING

ONE BALL

• תוכן חדש...